Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 20, 2011 21:40 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Koniec
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Pt maja 20, 2011 21:51 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Konkurs na imię dla gnojka :mrgreen: Zapraszam :mrgreen:
viewtopic.php?f=20&t=127974
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt maja 20, 2011 22:07 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Fajny kurdupelek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Dotarłam wreszcie na Kaczmarka i wpłaciłam kasę z bazarku. Przepraszam, że z takim poślizgiem :oops: Widziałam Willow, spokojniejsza jest, nie biega jak szalona po gabinecie ;) Ale za to poderwała mi faceta 8O Gdy ja rozmawiałam z wetką poszedł za Willow "oglądać rybki" i skończyło się tym, że TŻ mnie kompletnie olał, bo kota wystawiła brzuch i domagała się pieszczot :roll: Ciekawe jakby się to skończyło (rozwodem?), gdyby ktoś nie przyszedł i Willow nie uciekła TŻ-towi :wink:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pon maja 23, 2011 11:53 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Śliczności :1luvu: Sunia jest na kilku portalach :ok:
Chciałam jej zrobić tablica.pl ale zdjęcia się nie ładują :evil: Nie wiem czy to wina serwera czy mojego kompa. Będę próbować.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Pon maja 23, 2011 12:14 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Dzięki Niteczko :1luvu:
Sunia musi szybko domek znaleźć bo na jej miejsce czeka juz kolejny porzucony biedak :cry:

A co z domkiem dla Kukiego ? Sprawa cały czas aktualna ?

Z nowości to powiem tyle, że pingu zakochał się w koteczce Kiki. Zrobię im później wspólny watek. Idealnie byłoby jakby poszli razem do domku. Wczoraj jak kiki nie było w domu przez parę godzin to po powrocie okazało się, że Pingu zachrypnięty. Najprawdopodobniej darł paszczę cały czas :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pon maja 23, 2011 20:55 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Misia jest od tygodnia w nowym domu na ul. Piekoszowskiej. Rozmawiałam z jej nową opiekunką, kotka szybko się przyzwyczaiła, chodzi za domownikami jak piesek. Oprócz suchej karmy jada rano zupkę, którą uwielbia, ( Pani przygotowuje ją dla swej rocznej córeczki, a teraz również dla Misi). Państwo są z Misi bardzo zadowoleni, wygląda na to, że Misia też.
Oby wszystkie kocie i psie biedy znalazły ciepłe i przyjazne domki.

Ta-od-Toji

Od: Wto gru 07, 2010 23:54

Post » Wto maja 24, 2011 19:42 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Super że Misia tak dobrze się zaaklimatyzowała :lol:

Domek z Krakowa się nie odzywa na razie. Dam znać jakby co :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

Post » Czw maja 26, 2011 7:52 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Pilnie szukamy domku dla 8 mies kotki przyniesionej do uśpienia !!!
Kotka jest zaszczepiona wysterylizowana a powodem chęci uśpienia było to, że kicia podobno sika w mieszkaniu.
Na razie fakt ten nie został potwierdzony, będą robione badania profilaktyczne.
Kicia jest smukła, zgrabna, pręgowana z rudym odcieniem. Wczoraj trochę się denerwowała ale nie wiadomo czy taki zołzikowaty charakter ma czy się stresuje zmiana miejsca. Poobserwujemy parę dni. Ma na imię Bjork o ile czegoś nie pomyliłam :oops:

Gnojek ma się bardzo dobrze. Jest wesolutki, zabawowy lata za nogami i szuka kontaktu z człowiekiem coby go wymiziać i wygłaskać. Jest tak maleńki, że w grę wchodzi głaskanie jednym palcem bo cała dłoń praktycznie przykrywa kota :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Pt maja 27, 2011 18:58 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

fiona.22 pisze:Pilnie szukamy domku dla 8 mies kotki przyniesionej do uśpienia !!!
Kotka jest zaszczepiona wysterylizowana a powodem chęci uśpienia było to, że kicia podobno sika w mieszkaniu.
Na razie fakt ten nie został potwierdzony, będą robione badania profilaktyczne.
Kicia jest smukła, zgrabna, pręgowana z rudym odcieniem. Wczoraj trochę się denerwowała ale nie wiadomo czy taki zołzikowaty charakter ma czy się stresuje zmiana miejsca. Poobserwujemy parę dni. Ma na imię Bjork o ile czegoś nie pomyliłam :oops:

Gnojek ma się bardzo dobrze. Jest wesolutki, zabawowy lata za nogami i szuka kontaktu z człowiekiem coby go wymiziać i wygłaskać. Jest tak maleńki, że w grę wchodzi głaskanie jednym palcem bo cała dłoń praktycznie przykrywa kota :mrgreen:

Widziałem dziś te małą. Jest w lecznicy od 3 dni i jak do tej pory ani raz nie załatwiła się poza kuweta. Jeśli wiec takie sytuacje się zdarzały, to prawdopodobnie kotka nie czuła się bezpiecznie w tym domku. Jest zresztą wyraźnie znerwicowana, ale pozwoliła mi się pogłaskać i wziąć na ręce.
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Pt maja 27, 2011 21:45 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Kicia rzeczywiście jest nerwowa. Na moje oko była stosowana przemoc wobec niej. Widać jak reaguje na dotyk.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Sob maja 28, 2011 11:08 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Biedna kicia :(

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob maja 28, 2011 16:06 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Jaka Ona szczuplutka! 8O Śliczna :1luvu:

Popełniłam nowy, książkowy, bazarek: viewtopic.php?f=20&t=128295 :oops: Oby udało się zebrać co nieco grosza...

Czy koperek może zaszkodzić kotu? TŻ kupił świeży, a Pigo porwał kilka gałązek i biegał z nim w zębach. Zanim się zorientowałam zdążył już je nieźle zmaltretować :roll:

Alyaa

Post » Sob maja 28, 2011 18:36 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

I jeszcze jeden się udało zrobić: viewtopic.php?f=20&t=128302&start=0
Jeszcze tylko potrzebni są kupujący.... :roll:

Alyaa

Post » Nie maja 29, 2011 19:08 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Powolutku coś tam się sprzedaje :1luvu:
Musimy uzbierać na już 500 zł na fakturę z "Czterech łap" :cry:
Z moich bazarków jest na razie 35 zł plus 20 zł mam jeszcze z poprzednich bazarków.
Mam w planach jeszcze bazarek książkowy i ciuszkowy, Może jakimś cudem się zbierze :ok:

Co do koperku to nie mam pojęcia, ale jeśli nic się nie dzieje to powinno być ok :kotek:
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Post » Nie maja 29, 2011 20:17 Re: Koty z Kielc-Kleksik i Kuki FeLV+ proszą o pomoc !!!

Dobrze, że się coś na bazarkach ruszyło :ok: Na całą fakturę nie będzie, ale chociaż na 1/5? No tak mi się marzy chociaż tyle :wink:

Patrząc jak Pigo latał przed chwilą za zakrętką, to zdecydowanie chory nie jest :ok:

Alyaa

[poprzednia][następna]