ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -dt to życie - maluchy;Endo[*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 23, 2010 9:04 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-Masza i Layla maja DS :-)

alanisart pisze:Witajcie. Rozmawiałam z obecnym domkiem kocurka. Kotek jest niewidomy prawdopodobnie od urodzenia. Wszystko na razie przebiega pomyślnie. Za kilka dni będzie u mnie :D Już się nie mogę doczekać :1luvu:

Mówimy ciągle o tym cudnym rudasku tak???? :ok:
super wieści.
A w jakim mieście teraz maluch zamieszka?
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Śro cze 23, 2010 9:28 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-Masza i Layla maja DS :-)

Tak. Mówimy o tym rudym kocurku. Zamieszka tam gdzie Layla, w Kluczborku :ok:
Obrazek Obrazek

alanisart

Od: Czw lis 19, 2009 10:53

Post » Śro cze 23, 2010 9:40 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-Masza i Layla maja DS :-)

Super wieści od rana ....cudnie. :piwa:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro cze 23, 2010 10:23 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-Masza i Layla maja DS :-)

Przepraszam za zamieszanie nie w temacie :oops:

Kobitki kochane pilnie potrzebujemy cykloferon chociaż 2 amp dla małej Willow (z Radlińskich kociąt) . Może któraś z Was ma możliwość załatwienia ?
Obrazek ObrazekObrazek
Obrazek

fiona.22

Od: Pon maja 07, 2007 19:31

Post » Śro cze 23, 2010 10:36 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-Masza i Layla maja DS :-)

Ze tak powiem po młodzieżowemu:
Kluczbork rządzi 8)

Potwierdzam że Alanisart będzie napewno super domkiem, podjęła się przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej u Pani Gosi która adoptowała nasza niewidomą Laylę, Alanisart ma 2 koteczki, doświadczenie z trudnym dokacaniem i wielkie serce (proponowała przygarnięcie Layli w razie kolejnych problemów)
A kocurek rudasek..przeepiękny, sama bym go "schrupała" Alanisart widziała Laylę miała okazję się przekonać że brak wzroku nie jest w żadnym wypadku problemem dla kotka i takie kotki potrafią być równie radosne jak kotki zdrowe :ok:

U Layli też wspaniale w nowym domku, zaczyna juz się bawić z kocimi przyjaciółmi i syków coraz mniej :mrgreen:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro cze 23, 2010 10:53 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-Masza i Layla maja DS :-)

alanisart pisze:Tak. Mówimy o tym rudym kocurku. Zamieszka tam gdzie Layla, w Kluczborku :ok:

to witamy kluczborską mafię 8) :wink:

mam nadzieję, że dołaczysz do naszego klubu wraz z rudaskiem, już ma imię czy będzie miał nowe?
czekamy niecierpliwie na wieści :ok:

fiona.22 wrzucam prośbe w tutuł, ważne :!:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro cze 23, 2010 12:22 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-Masza i Layla maja DS :-)

alessandra pisze:
alanisart pisze:Tak. Mówimy o tym rudym kocurku. Zamieszka tam gdzie Layla, w Kluczborku :ok:

mam nadzieję, że dołaczysz do naszego klubu wraz z rudaskiem, już ma imię czy będzie miał nowe?

Pewnie, ze dołącze jak tylko Słodziaczek przyjedzie do mnie :lol: Na razie nie zapeszajmy... :wink:
Obrazek Obrazek

alanisart

Post » Śro cze 23, 2010 12:49 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-Masza i Layla maja DS :-)

alanisart pisze:
alessandra pisze:

Pewnie, ze dołącze jak tylko Słodziaczek przyjedzie do mnie :lol: Na razie nie zapeszajmy... :wink:

No to może wreszcie będę mogła się pochwalić jakimiś sukcesami w dziedzinie adopcji ....bo ta byłaby faktycznie ekspresowa :ok:
Trzymam kciuki i już się szykuję to usunięcia ogłoszeń :wink:
Obrazek[b]

becia_73

Post » Śro cze 23, 2010 13:33 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -pilnie potrzebny cykloferon

Aniu, trzymam kciuki za adopcję kocurka. Będzie mu u Ciebie wyśmienicie, a taki loktor to wyjątkowe doświadczenie. Nie żałuję, że wzięłam miluśkę moją. Tak szybko zaskarbiła sobie moje dwa kocuszki, z Grzesiem bawi sie super, Lala troszkę ją ustawia. 8)
Layla ma swój charakterek, jest niezwykle wesoła i śmiała. Lubi kłaść się obok mnie na fotelu i poddawać się pieszczotom. :)
Nie cierpi brania na ręce, choć często mam ochote ją wziąć i potulić z całej siły.
Polecam kociuszki niewidzące, potrafią odwdzięczyć się swoją WIELKĄ MIŁOŚCIĄ.

Gosiakotkowa

Od: Wto cze 08, 2010 21:43

Post » Śro cze 23, 2010 13:37 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -pilnie potrzebny cykloferon

Amen! Gosiu :1luvu:
Obrazek

Marea

Post » Śro cze 23, 2010 13:42 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -pilnie potrzebny cykloferon

warto było 2 dni nie wchodzić na forum,
aby teraz odebrać takie wspaniałe informacje :lol:

dziewczyny jesteście wspaniałe :1luvu:

przypominam prośbę fiony.22 o cykloferon
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Śro cze 23, 2010 13:50 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -pilnie potrzebny cykloferon

Gosiakotkowa pisze:Aniu, trzymam kciuki za adopcję kocurka. Będzie mu u Ciebie wyśmienicie, a taki loktor to wyjątkowe doświadczenie. Nie żałuję, że wzięłam miluśkę moją. Tak szybko zaskarbiła sobie moje dwa kocuszki, z Grzesiem bawi sie super, Lala troszkę ją ustawia. 8)
Layla ma swój charakterek, jest niezwykle wesoła i śmiała. Lubi kłaść się obok mnie na fotelu i poddawać się pieszczotom. :)
Nie cierpi brania na ręce, choć często mam ochote ją wziąć i potulić z całej siły.
Polecam kociuszki niewidzące, potrafią odwdzięczyć się swoją WIELKĄ MIŁOŚCIĄ.

Dziękuję Gosiu :D Juz się nie mogę doczekać przyjazdu kocurka:lol: Miziaki dla Twoich kociastych :kotek:
Obrazek Obrazek

alanisart

Post » Śro cze 23, 2010 13:51 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -pilnie potrzebny cykloferon

Opanuję umiejętnośc wklejania fot i pokaże moją rodzinę.
Ostatnio edytowano Śro cze 23, 2010 14:01 przez Gosiakotkowa, łącznie edytowano 1 raz

Gosiakotkowa

Od: Wto cze 08, 2010 21:43

Post » Śro cze 23, 2010 14:01 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -pilnie potrzebny cykloferon

http://www.imageshack.us

Browse: wybierasz zdjęcie z komputera które chcesz wkleić...wybierasz opcję zmiejsz zdjęcie do rozm. 640/480 i ponizej po wgraniu się zdjęcia masz gotowe linki do zdjęć do wklejenia:

Linki do udostępniania obrazu i wybierasz np Miniatura Forum, kopiujesz (i wklejasz to na forum)
Obrazek

Marea

Post » Śro cze 23, 2010 14:41 Re: ŚLEPACZKI I ŚLEPINKI-help! -pilnie potrzebny cykloferon

Mam tylko dom zakocony...sa 3 białaczkowe..ale na 2-3 miesiace moge pomóc dając dt..jesli jest kot potrzebujacy [pomocy...na czas okjreslony....tylko..Moje koty sa bardzo towarzyskie...slepki maja super dom...pomyslcie sobie...tylko Dt...jesli to cos moze pomóc..jestem...Ola prosze o pw...podesle moje pieknisie...
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]