KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 04, 2010 21:13 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Haniu, jeśli prowadzisz gdzieś spis, to informuję, że przyszła dziś, dzięki uprzejmości jaaany, 15kg przesyłka z posłankami.
Dziękujemy! :D
FORZA!
ITALIA

bianco nero

Od: Czw gru 11, 2008 2:12

Post » Czw mar 04, 2010 21:39 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Cieszę się, że się przyda :D

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Czw mar 04, 2010 21:49 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Obrazek

Dzisiaj przywieziono mi z ogródków działkowych burego kocurka w krytycznym stanie . Ma otwarte stare złamanie tylnej prawej łapki. Z rany leje się krwisto-ropna wydzielina. Złamanie jest bardzo stare i stan ogólny kota jest zły. w sobotę amputacja łapki i boję się żeby nie było tak jak z Milunią. :cry: :cry:
Ostatnio edytowano Czw mar 04, 2010 23:16 przez andzelika1952, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Czw mar 04, 2010 22:07 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

andzelika1952 pisze:w sobotę amputacja łapki i boję się żeby nie było tak jak z Milunią. :cry: :cry:

Oby nie :(
Dlatego mocne :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw mar 04, 2010 22:44 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Biedactwo, widać, że źle się czuje :cry:
:ok:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Czw mar 04, 2010 23:58 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

kochany malutki.... trzymam mocno, za niego... zakładać wątek.. ???
za zdrówko koteczka :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pt mar 05, 2010 11:11 przez Hanulka, łącznie edytowano 1 raz
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt mar 05, 2010 10:01 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

jak koteczek się czuje dziś??

bianco nero.. napisz jedno zdanie- ilość, rodzaj..posłanek... tak prowadzę spis...
zamieszczę po zakończeniu Akcji Wiosna... dziękujemy :1luvu: :1luvu:

ciocie zapraszam do akcji Wiosna w KAN.. :ok: :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pt mar 05, 2010 11:12 przez Hanulka, łącznie edytowano 1 raz
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 05, 2010 10:09 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Hanulka pisze:
andzelika1952 pisze:Dzisiaj w KAN istny szpital . Już po sterylizacji Neski , Malwinki i operacji usunięcia przepukliny u Zuzi. :(
Jutro sterylka aborcyjna trikolorki odebranej z rodzeństwem z interwencji . Jeśli się uda i ja przeżyję to może kastracja Tofika ? :(

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Kochane Ciocie i Kochani Wujkowie, Przyjaciele Kociej Arki Noego :!: :!: :!:

Zbiórka sreberkowa trwa..ale ja już nie chcę czekać do jej zakończenia...Czas nas goni... zbliża się "kocia wiosna" i ratowanie z opresji kotów, a szczególnie kociaków będzie już nagminną koniecznością w codzienności.. i walką o kocie życie, zdrowie, pełne brzuszki i domy...
WIOSNA NIE MOŻE NAS ZASKOCZYĆ... BO ZASKOCZY PRZEDE WSZYSTKIM KOTKI..... dlatego..

WSZYSTKICH PRZYJACIÓŁ KAN PROSZĘ O ZBIÓRKĘ RZECZOWĄ I PIENIĘŻNĄ DLA KOTECZKÓW ANDZELIKI1952

PROPONUJĘ FORMY POMOCY:

1. zbiórka rzeczowa (rzeczy nowych i używanych - przesyłki pocztowe i zamówienia w Internet z przesyłką na adres KAN)
potrzebne:
:arrow: podklady "niemowlece" itp. 100 szt. już idzie..
:arrow: koce, kocyki
:arrow: ręczniki,
:arrow: poduszki,
:arrow: kuwety,
:arrow: miski,
:arrow: karma sucha
:arrow: karma mokra,
:arrow: żwirek,
:arrow: leki, probiotyki
:arrow: odżywki,
:arrow: zabawki,
:arrow: proszek do prania,
:arrow: i inne potrzebna rzeczy do utrzymania i pielęgnacji koteczków...

2. zbiórka pieniężna.. na konto RTOZ dobrowolna deklarowana kwota + hasło + nick (ja deklaruję 100,-)... gdyby część Popierających KAN w ankiecie miau mogła wspomóc koteczki andzeliki... to byłaby znacząca pomoc, a gdyby Wszyscy lub Większość.. to bardzo Znacząca i Wyjątkowa :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Produkty można zakupić w różnych miejscach na adres KAN, często za odpowiednią ilość transport jest gratisowy..moża tez w kilka osób zorganizować wiekszy zakup i transport.... :D

Np. podkłady niemowlęce - takie ręczniczki pochłaniające "płyny" bardzo się sprawdzają, np. kiedy koteczki popuszczają w różnych sytuacjach.. a my mamy teraz szpital i nie będzie lepiej...nie trzeba wciąż prać kocyków i szorować różnych rzeczy - to andzelika :1luvu: robi we własnym zakresie.. myśle, że to byłaby duża ulga w opiece nad koteczkami...
proszek do prania, inne kocie gadżety (ręczniki, kocyki, kuwety, miski, zabawki, poduszki, itp.) też się przydadzą, bo wątpię, żeby to można było na fakturę na RTOZ.. no to już rarytasy... poza tym pieniądze są potrzebne na podstawę: ratowanie życia koteczkow, na jedzonko, leczenie, sterylki...

KOCHANI!!! MOBILIZACJA PO RAZ DRUGI!!!! UDA SIĘ!!! KOTECZKI CZEKAJĄ NA NASZĄ POMOC!!!

HASŁO - "KOCIA WIOSNA"

ODZEW - "KOCIE ŻYCIE"

RAMY CZASOWE AKCJI "KOCIA WIOSNA" - PROPONUJĘ OD TERAZ DO 21 MARCA!!!
PÓŹNIEJ ROZLICZENIE I POMOC INDYWIDUALNA WG MOŻLIWOŚCI POMOCOWYCH!!!

Kochane Ciocie i Kochani Wujkowie czekam na Waszą opinię tej propononowanej akcji pomocowej :D

Zaczynamy :?: :?: :?: :?: :?:

adres wysyłek podam na przesłany adres poczty mail... mój mail już znacie...., a kto nie, to podam... proszę o pw... :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :ok:

Oczywiście cały czas bieżące bazarki, szukamy domków i to, co dotychczas.... :D

panikota :1luvu: dziękuję za przygotowanie banerku dla wątku głównego KAN :1luvu: :1luvu:

dla przypomnienia :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 05, 2010 10:21 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Pit oddany, 1% zdeklarowany :D
Dziewczyny, a jak wygląda na chwilę obecną sprawa lokalu?
Ostatnio edytowano Pt mar 05, 2010 22:09 przez ewik1976, łącznie edytowano 1 raz

ewik1976

Od: Pt cze 12, 2009 12:59

Post » Pt mar 05, 2010 10:22 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

kobietki, widziałyście ?

http://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=35212 kliknij i oddaj głos na estre !

wygrany fant zostanie wystawiony na pomoc kotkom ! :)

codziennie jeden klik

Boże, jaki biedny kotek :(

edit: Przepraszam, ale czy ręczniki np. muszą być nowe ? Kurcze, ja tylko studiuję, ale może udałoby mi się wykombinować jakieś już rodzinie niepotrzebne. Jakąś starszą miseczkę Melci też mam ( ale taką płytką, podwójną plastikową ), kocyk bym kupiła jakiś polarowy..

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Pt mar 05, 2010 10:44 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

annette88 pisze:kobietki, widziałyście ?

http://wizaz.pl/akcje/vichy/glosowanie.php?id=35212 kliknij i oddaj głos na estre !

wygrany fant zostanie wystawiony na pomoc kotkom ! :)

codziennie jeden klik

Boże, jaki biedny kotek :(

edit: Przepraszam, ale czy ręczniki np. muszą być nowe ? Kurcze, ja tylko studiuję, ale może udałoby mi się wykombinować jakieś już rodzinie niepotrzebne. Jakąś starszą miseczkę Melci też mam ( ale taką płytką, podwójną plastikową ), kocyk bym kupiła jakiś polarowy..

anette88, ten lin nie otwiera się...

nie muszą być nowe.. używane rzeczy też się przydadzą.. bardzo dziękuję.. :D
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 05, 2010 11:27 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

bo pogrubiony jest, wystarcz skopiować do przeglądarki ;)

annette88

Od: Nie lis 25, 2007 20:52

Post » Pt mar 05, 2010 12:33 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

Hanulka poproszę adres na pw. W czasie przeprowadzki rózne rzeczy się wyrzuca :ryk: :ryk:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Pt mar 05, 2010 17:55 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

ewik1976 pisze:Pit oddany, 1% zdeklarowany :D
Dziewczyny, a jak wygląda na chwilę obecną prawa lokalu?

ewik1976 :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pt mar 05, 2010 17:56 Re: KOCIA ARKA NOEGO- RADOMSKO- POMOCY- ALBO KOTY NA BRUK..

annette88 pisze:

bo pogrubiony jest, wystarcz skopiować do przeglądarki ;)

oki :oops:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]