Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dagmara-olga pisze:Frania - 9 lat - Opole - "jestem kotka nerkowa, ale poza tym chcę kochać i chcę domku..." - kontakt - Prążek![]()
viewtopic.php?f=1&t=101675
już pisałam, Frania odeszła [*] ale miała czułą opiekę Prążek no i patrzcie, jaka to była śliczna kota...
Lidka pisze:Gratulacje wszystkim domnym:))
Bardzo bym chciała o Rufusie tak napisac ale Rufus ma tylko piwniczny dom.
Ciepło tam, zawsze jedzenie świeże i coś do popicia ale to jednak tylko tyle.
Wprawdzie cale życie tak spędził i jeszcze niedawno nie miał takich warunkow ale zawsze chcialby czlowiek więcej.
A Rufus przyzwyczaja sie do nowej kuwety. Dalam mu takż z podwójnym dnem. Jeszcze cos tam obok wczoraj bylo ale może jednak sie nauczy. Był to o tyle klopot, że wybrał sobie miejsce obok misek z jedzeniem i inne koty mialy problem. Rufus jest charakterny, lubi głaskanie i pieknie mruczy ale tylko po glowie. Nie lubi dotyku z tyłu. Moze go coś boli, może z czymś sie kojarzy, nigdy sie nie dowiemy. ALe jak no to ile je to jest chudy. Daje mu teraz jeszcze betaglukan,bo coś nos byl troche zasmarkany.
Może ktoś ma troszkę miejsca dla staruszka?
Nie robię mu ogłoszeń, no bo kto weźmie starego i zaniedbującego sie kota:(
breblebrox pisze:Tak, Bubu w końcu mnie znalazł![]()
W ostatnią sobotę został mi przekazany i od tych kilku dni poznaje się z nową towarzyszką życia, Krystyną (seniorką wziętą dwa lata temu ze schroniska).
Tak prezentowała się Krystyna w schronisku dwa lata temu, wtedy miała ok. 8 lat.
a tak prezentuje się teraz
Copy of IMG_0876 by breblebrox, on Flickr
Bubu to wspaniały kot, codziennie utwierdzam się w tym, że decyzja była jedną z najlepszych w moim życiu - Bubu jest kocim ideałem!
Strachliwą Krystynę oswaja lepiej, niż nam to wychodziło dwa lata temu
Saper by breblebrox, on Flickr
Przesyłam więc pozdrowienia od moich dwóch seniorów i życzę wszystkim takich dojrzałych towarzyszy
Pixia pisze:Witam
Ja przychodzę z pewną nutką nadzei dla starszaków. Przynoszę zdjęcia Dziadka i Smyka (są na pierwszej stronie 6 i 14 lat).
Mieli okazję wyjechać do wspaniałej rodziny za granicę. Aż gorąco się robi na serduchu! Takich wspaniałych domów życzę wszystkim dojrzałym.
dagmara-olga pisze:Klara pojechała do dt u mar9 !!!!
Klara - około 10 lat - Bielsko Biała - "piwnica, śmierć moich dzieci, zimno, strach - ale będzie lepiej? Prawda?" - kontakt - DT u mar9
viewtopic.php?f=1&t=116085
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, elmas, Google [Bot] i 126 gości