Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociama pisze:kociczka39 pisze:Czy ja mogę sobie przycupnąć w wąciku mojej ulubionej Gaździnki ?![]()
![]()
Nale Kociczko nie musiś przycupywać
możesz aji zbójnickigo łodtańcować
Witej u nas Dziołcha
amyszka pisze:Wiesz Kociamko to co na focie widać daje nadzieję że może samo to kopytko odpadnie i się ta nóżka zagoi .To że jest zimno to na jej korzyść ,bo tak to już dawno jakaś zaraza by się tam wdarła![]()
Kciuki żeby się udało i za Twoje zdrówko też![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na poprawę humorku zapraszam jeszcze raz do nas![]()
Kociama pisze:amyszka pisze:Wiesz Kociamko to co na focie widać daje nadzieję że może samo to kopytko odpadnie i się ta nóżka zagoi .To że jest zimno to na jej korzyść ,bo tak to już dawno jakaś zaraza by się tam wdarła![]()
Kciuki żeby się udało i za Twoje zdrówko też![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na poprawę humorku zapraszam jeszcze raz do nas![]()
Amusiu własnie dlatego że jest zimno i biały puch leży zdecydowalismy się wspólnie dać szanse Sarence dojśc do siebie
odstrzał to naszym zdaniem tylko w wypadku gdyby była bardzo słaba
ale Ona jest silna
Warto o nią zawalczyć
messymae pisze:Zgłosiliśmy do koła łowieckiego i do lekarza weterynarii, który dostał też zlecenie sprawdzenia co dokładnie sie stało. Dzieki za info, będziemy się starać wypełnić jakoś te zalecenia, bo straty dwóch kolejnych prezio może nie przeżyć.
Chat pisze:Iwus, Ty masz serducho jak stad do PekinuCo te zwierzaki by bez Ciebie zrobily
Chat pisze:Iwus, Ty masz serducho jak stad do PekinuCo te zwierzaki by bez Ciebie zrobily
MaryLux pisze:Chat pisze:Iwus, Ty masz serducho jak stad do PekinuCo te zwierzaki by bez Ciebie zrobily
Jak stąd do Pekinu, zahaczając po drodze Książyc, Marsa, a poza tym Uran
Kociama pisze:MaryLux pisze:Chat pisze:Iwus, Ty masz serducho jak stad do PekinuCo te zwierzaki by bez Ciebie zrobily
Jak stąd do Pekinu, zahaczając po drodze Książyc, Marsa, a poza tym Uran
Marysiu ale pojechałaś a raczej poleciałaś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości