Biedne Wiejskie Koty-tu nas już nie ma ,zamykamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 02, 2010 11:53 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

Ja wtedy żałowałam, że ostrej broni nie mam

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lut 02, 2010 11:54 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

Kociama pisze:
kociczka39 pisze:Czy ja mogę sobie przycupnąć w wąciku mojej ulubionej Gaździnki ? :oops: :oops: :oops:

Nale Kociczko nie musiś przycupywać
możesz aji zbójnickigo łodtańcować
Witej u nas Dziołcha :1luvu:

Łoo,jus łodtańcuję :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Aż mi się gymba cieszy
Witejcie s rańca :oops: ,yyyyyy południa ino ten tego :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lut 02, 2010 11:55 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

Wiesz Kociamko to co na focie widać daje nadzieję że może samo to kopytko odpadnie i się ta nóżka zagoi .To że jest zimno to na jej korzyść ,bo tak to już dawno jakaś zaraza by się tam wdarła :roll:
Kciuki żeby się udało i za zdrówko Noska i Twoje zdrówko też :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Na poprawę humorku zapraszam jeszcze raz do nas :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lut 02, 2010 11:58 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

amyszka pisze:Wiesz Kociamko to co na focie widać daje nadzieję że może samo to kopytko odpadnie i się ta nóżka zagoi .To że jest zimno to na jej korzyść ,bo tak to już dawno jakaś zaraza by się tam wdarła :roll:
Kciuki żeby się udało i za Twoje zdrówko też :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Amusiu własnie dlatego że jest zimno i biały puch leży zdecydowalismy się wspólnie dać szanse Sarence dojśc do siebie
odstrzał to naszym zdaniem tylko w wypadku gdyby była bardzo słaba
ale Ona jest silna
Warto o nią zawalczyć :D

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Wto lut 02, 2010 12:14 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

Kociama pisze:
amyszka pisze:Wiesz Kociamko to co na focie widać daje nadzieję że może samo to kopytko odpadnie i się ta nóżka zagoi .To że jest zimno to na jej korzyść ,bo tak to już dawno jakaś zaraza by się tam wdarła :roll:
Kciuki żeby się udało i za Twoje zdrówko też :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Amusiu własnie dlatego że jest zimno i biały puch leży zdecydowalismy się wspólnie dać szanse Sarence dojśc do siebie
odstrzał to naszym zdaniem tylko w wypadku gdyby była bardzo słaba
ale Ona jest silna
Warto o nią zawalczyć :D

Kociamko :1luvu: :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lut 02, 2010 12:51 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

Zgłosiliśmy do koła łowieckiego i do lekarza weterynarii, który dostał też zlecenie sprawdzenia co dokładnie sie stało. Dzieki za info, będziemy się starać wypełnić jakoś te zalecenia, bo straty dwóch kolejnych prezio może nie przeżyć.
mangoObrazekleaObrazek

messymae

Od: Pt mar 16, 2007 14:12

Post » Wto lut 02, 2010 13:17 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

Iwus, Ty masz serducho jak stad do Pekinu :1luvu: Co te zwierzaki by bez Ciebie zrobily :roll:
Obrazek

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Wto lut 02, 2010 13:22 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

messymae pisze:Zgłosiliśmy do koła łowieckiego i do lekarza weterynarii, który dostał też zlecenie sprawdzenia co dokładnie sie stało. Dzieki za info, będziemy się starać wypełnić jakoś te zalecenia, bo straty dwóch kolejnych prezio może nie przeżyć.

Kochana mimo wszystko Sarenki bardzo dobrze sobie radzą zimą
jedynie chore czy ranne mają mniejsze szanse przetrwania

Nawet jesli tylko sianem karmicie to już jest dobrze :ok:

Kociama

Post » Wto lut 02, 2010 13:24 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

Chat pisze:Iwus, Ty masz serducho jak stad do Pekinu :1luvu: Co te zwierzaki by bez Ciebie zrobily :roll:

:lol: :lol: :lol:
zwazywszy na moje gabaryty to może bym i takie wielkie serducho uniosła

Chatku Nawet gdy mnie zabraknie One dają sobie radę jakoś
szczególnie te dzikie ,gorzej z Kociastymi :roll:

Kociama

Post » Wto lut 02, 2010 13:26 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

Chat pisze:Iwus, Ty masz serducho jak stad do Pekinu :1luvu: Co te zwierzaki by bez Ciebie zrobily :roll:

Jak stąd do Pekinu, zahaczając po drodze Książyc, Marsa, a poza tym Uran :)

MaryLux

Post » Wto lut 02, 2010 13:27 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

MaryLux pisze:

Marysiu ale pojechałaś a raczej poleciałaś :ryk:

Kociama

Post » Wto lut 02, 2010 13:35 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

Dokładnie,tak sobie przelekturowałam wąteczki (piękne wąteczki)i i naprawdę,zwierzaczki co staną Ci na drodze Iwuś to mają raj i takie szczęście :aniolek: :aniolek: :aniolek: :aniolek:
Ostatnio edytowano Wto lut 02, 2010 13:54 przez Myszolandia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Myszolandia

Post » Wto lut 02, 2010 13:38 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

Kociama pisze:
MaryLux pisze:

Marysiu ale pojechałaś a raczej poleciałaś :ryk:

No cóż, mój kolega z piaskownicy teraz wysyła w kosmos antenki

MaryLux

Post » Wto lut 02, 2010 18:47 Re: Biedne Wiejskie Koty-Nosek chory :(-moja Sarenka :((

I jak tam sarenek Iwuś ?

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

[poprzednia][następna]