Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:Ja myślę, że 25 pln to maks, a przy zakupie 4 może jakaś bonifikata? Np. 10%? Chodzi o to, żeby sprzedać dużo, a nie drogo, nie?
Miuti pisze:Edytko - co z tymi dwiema kotkami, które sobie zamówiłam?
Zapomniałaś... Tak się nie robi!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Moje myszki zdrowe! Cudownie! Tak się bałam o Mysiotkę / Coco? czy Fifi?????
edit_f pisze:Tweety: dziękuję za dar w postaci kluczy na kocimskąoddam kaskę za dorobienie kluczy.. zostawiłam na kocimskiej klatkę łapkę (ale z Jolą mamy niedługo jeszcze jedną misję
) i klatkę, co to była w domku Luizy..
Luizka wciąż karmi dwa berbecie z grzegórzeckiej.. malutkie pasożyciki.. Luizka ma do nich cierpliwość niemalże anielską.. ale te objadają się mnóstwem innych rzeczy.. wyglądają tak śmiesznie: jak mysze z dużymi brzucholkami.. zostały przechrzszczone na Coco i Fifi.. cała trójka prawie pokonała już świerzb, a Coco ma niestety zapalenie spojówek.. ale chyba wychodzi na prostą.. są pod opieką klicha, wiec miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok..
wczoraj pognałam jeszcze wieczorem na wizytę przeadopcyjną dla Bono.. dom taki świetny.. i fajny kocio już tam jest.. ale mieszkanie wynajmowane, i nie wiadomo, czy właścicielka zgodzi się na zabezpieczenie balkonu.. ehh
lutra pisze:Aga, a przy zakupie dwóch 5% ??
Patka_ pisze:edit_f pisze:Tweety: dziękuję za dar w postaci kluczy na kocimskąoddam kaskę za dorobienie kluczy.. zostawiłam na kocimskiej klatkę łapkę (ale z Jolą mamy niedługo jeszcze jedną misję
Luizka wciąż karmi dwa berbecie z grzegórzeckiej.. malutkie pasożyciki.. Luizka ma do nich cierpliwość niemalże anielską.. ale te objadają się mnóstwem innych rzeczy.. wyglądają tak śmiesznie: jak mysze z dużymi brzucholkami.. zostały przechrzszczone na Coco i Fifi.. cała trójka prawie pokonała już świerzb, a Coco ma niestety zapalenie spojówek.. ale chyba wychodzi na prostą.. są pod opieką klicha, wiec miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok..
wczoraj pognałam jeszcze wieczorem na wizytę przeadopcyjną dla Bono.. dom taki świetny.. i fajny kocio już tam jest.. ale mieszkanie wynajmowane, i nie wiadomo, czy właścicielka zgodzi się na zabezpieczenie balkonu.. ehh
przeciez nie musi wychodzic na balkon:)
jak dobry domek to bierz:)
ps. ja mam niezabezpieczony i 4 koty w domu;)
lutra pisze:I kozę do zestawu, Rabbi.
Tweety pisze:lutra pisze:Aga, a przy zakupie dwóch 5% ??
ależ Ty masz starozakonną naturę![]()
Czy ja już Wam mówiłam, że Lutra "Wiem Najlepiej" umarłemu nie odpuści tylko przeforsuje swoje zdanie? uważajcie na nią
edit_f pisze:Patka_ pisze:edit_f pisze:Tweety: dziękuję za dar w postaci kluczy na kocimskąoddam kaskę za dorobienie kluczy.. zostawiłam na kocimskiej klatkę łapkę (ale z Jolą mamy niedługo jeszcze jedną misję
przeciez nie musi wychodzic na balkon:)
jak dobry domek to bierz:)
ps. ja mam niezabezpieczony i 4 koty w domu;)
bo ja wiem.. bałabym się..
lutra pisze:I kozę do zestawu, Rabbi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, quantumix i 143 gości