K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 08, 2009 10:06 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Ja myślę, że 25 pln to maks, a przy zakupie 4 może jakaś bonifikata? Np. 10%? Chodzi o to, żeby sprzedać dużo, a nie drogo, nie?
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw paź 08, 2009 10:16 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

lutra pisze:Ja myślę, że 25 pln to maks, a przy zakupie 4 może jakaś bonifikata? Np. 10%? Chodzi o to, żeby sprzedać dużo, a nie drogo, nie?

masz rację, moja prawa ręko :) zdzierczą cenę zostawimy na grudniową imprezkę :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw paź 08, 2009 10:19 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety: dziękuję za dar w postaci kluczy na kocimską :) oddam kaskę za dorobienie kluczy.. zostawiłam na kocimskiej klatkę łapkę (ale z Jolą mamy niedługo jeszcze jedną misję :roll: ) i klatkę, co to była w domku Luizy..

Luizka wciąż karmi dwa berbecie z grzegórzeckiej.. malutkie pasożyciki :twisted: .. Luizka ma do nich cierpliwość niemalże anielską.. ale te objadają się mnóstwem innych rzeczy.. wyglądają tak śmiesznie: jak mysze z dużymi brzucholkami.. zostały przechrzszczone na Coco i Fifi.. cała trójka prawie pokonała już świerzb, a Coco ma niestety zapalenie spojówek.. ale chyba wychodzi na prostą.. są pod opieką klicha, wiec miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok..

wczoraj pognałam jeszcze wieczorem na wizytę przeadopcyjną dla Bono.. dom taki świetny.. i fajny kocio już tam jest.. ale mieszkanie wynajmowane, i nie wiadomo, czy właścicielka zgodzi się na zabezpieczenie balkonu.. ehh
Obrazek

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Czw paź 08, 2009 10:22 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Edytko - co z tymi dwiema kotkami, które sobie zamówiłam?
Zapomniałaś... Tak się nie robi!!!!! :twisted: :evil: :cry: :evil: :twisted:

Moje myszki zdrowe! Cudownie! Tak się bałam o Mysiotkę / Coco? czy Fifi?????
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw paź 08, 2009 10:24 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Aga, a przy zakupie dwóch 5% ?? :wink:
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw paź 08, 2009 10:24 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Miuti pisze:Edytko - co z tymi dwiema kotkami, które sobie zamówiłam?
Zapomniałaś... Tak się nie robi!!!!! :twisted: :evil: :cry: :evil: :twisted:

Moje myszki zdrowe! Cudownie! Tak się bałam o Mysiotkę / Coco? czy Fifi?????

nieeeeeeeeeeee zapomniałam.. niewiele po prostu jeszcze wiem.. dziś będą operowane..
a Mysiotka teraz ma na imię Coco.. przylepa jest okrutna..
Obrazek

edit_f

Post » Czw paź 08, 2009 10:27 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

edit_f pisze:Tweety: dziękuję za dar w postaci kluczy na kocimską :) oddam kaskę za dorobienie kluczy.. zostawiłam na kocimskiej klatkę łapkę (ale z Jolą mamy niedługo jeszcze jedną misję :roll: ) i klatkę, co to była w domku Luizy..

Luizka wciąż karmi dwa berbecie z grzegórzeckiej.. malutkie pasożyciki :twisted: .. Luizka ma do nich cierpliwość niemalże anielską.. ale te objadają się mnóstwem innych rzeczy.. wyglądają tak śmiesznie: jak mysze z dużymi brzucholkami.. zostały przechrzszczone na Coco i Fifi.. cała trójka prawie pokonała już świerzb, a Coco ma niestety zapalenie spojówek.. ale chyba wychodzi na prostą.. są pod opieką klicha, wiec miejmy nadzieję, że wszystko będzie ok..

wczoraj pognałam jeszcze wieczorem na wizytę przeadopcyjną dla Bono.. dom taki świetny.. i fajny kocio już tam jest.. ale mieszkanie wynajmowane, i nie wiadomo, czy właścicielka zgodzi się na zabezpieczenie balkonu.. ehh

przeciez nie musi wychodzic na balkon:)
jak dobry domek to bierz:)
ps. ja mam niezabezpieczony i 4 koty w domu;)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Czw paź 08, 2009 10:38 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

lutra pisze:Aga, a przy zakupie dwóch 5% ?? :wink:

ależ Ty masz starozakonną naturę :wink:
Czy ja już Wam mówiłam, że Lutra "Wiem Najlepiej" umarłemu nie odpuści tylko przeforsuje swoje zdanie? uważajcie na nią :wink:

Tweety

Post » Czw paź 08, 2009 10:42 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

I kozę do zestawu, Rabbi.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Czw paź 08, 2009 10:48 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Patka_ pisze:
edit_f pisze:Tweety: dziękuję za dar w postaci kluczy na kocimską :) oddam kaskę za dorobienie kluczy.. zostawiłam na kocimskiej klatkę łapkę (ale z Jolą mamy niedługo jeszcze jedną misję :roll: ) i klatkę, co to była w domku Luizy..

bo ja wiem.. bałabym się..
Obrazek

edit_f

Post » Czw paź 08, 2009 10:50 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

lutra pisze:I kozę do zestawu, Rabbi.

A nie lepiej kota do zestawu? ;)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw paź 08, 2009 10:54 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Tweety pisze:
lutra pisze:Aga, a przy zakupie dwóch 5% ?? :wink:

ależ Ty masz starozakonną naturę :wink:
Czy ja już Wam mówiłam, że Lutra "Wiem Najlepiej" umarłemu nie odpuści tylko przeforsuje swoje zdanie? uważajcie na nią :wink:

Tia, to widac. Ale to dobrze, dzieki temu wiecej dziewczyna w zyciu osiagnie :)

Fumika zlokalizowalam, siedzi za kublem w lazience miedzy pralka a sciana. O dziwo, nie przeszkadza mu wlaczone pranie 8O pies nadal wywoluje w nim odruch ucieczkowy.
Glusiek siedzi w pokoju sypialnianym pod lozkiem :) Chyba lubi lozko! Zwiał pod spód jak przekladalam koldre. Ale lezelismy sobie chwile, ja drzemalam, przykryci troche koldra, Glusie mruczaly wprawiajac cale lozko w wibracje :-) Fiona na niego fuczala ale zdecydowanie mniej niz za pierwszym razem.

Felek syczy coraz rzadziej ale nadal jest czujny i ostrozny. Mysle, ze sie chlopaki dogadaja...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw paź 08, 2009 10:56 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

edit_f pisze:
Patka_ pisze:

bo ja wiem.. bałabym się..

ja np. nie chcialabym miec zasiatkowanego balkonu, to jest tak jak z domami wychodzacymi (tezniesttey mi czasem tornado zwiewa) najwazniejsi sa odpowiedzialni ludzie a nie zabezpieczenia:)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Czw paź 08, 2009 10:58 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

lutra pisze:I kozę do zestawu, Rabbi.

może zamiennie kartonik koziego mleka?

Tweety

Post » Czw paź 08, 2009 11:32 Re: K-ów, superpilna mamka dla 1-tygod. malucha z Kłaja!!!!

Patka_, czy Ty zawiozłaś pani Gosi gerberki dla Baltazara?

Tweety

[poprzednia][następna]