mjs pisze:Rano odszedł Baksiu anny09.
Nagle, szybko...Chyba serduszko nie mogło dłużej pracować
tak bardzo mi przykro

[']
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mjs pisze:Rano odszedł Baksiu anny09.
Nagle, szybko...Chyba serduszko nie mogło dłużej pracować
Mała1 pisze:Liwia_ pisze:Tanita u nas (choć mówimy o niej na razie "Lusia"), nie je, nie pije, z kuwety też nie skorzystała... To kłębuszek strachu, odsuwa się i kuli, gdy widzi wyciągniętą rękę, ciekawa jestem, co musiała przejść. Zaszywa się w najciaśniejszym kącie i tam siedzi, przerażona, na rękach drży ze strachu. Trochę jest "bezwładna" - kuli się tam, gdzie się ją położy...
no to kolejna ,, powtórka z josia,,![]()
mam nadzieje,ze szybko sie przełamie i przynajmniej zacznie jeść
Jak najbardziej mozecie zmienic imie-to miała tylko 1 dzien
Tanita.- 20 / 10
od 15 01 w schr
tricat 16 01
napewno domowa, nie znam jej dziejów, znalezuiona
od 17 01 na tymczasie u Liwia![]()
Liwia_ pisze:Tanita u nas (choć mówimy o niej na razie "Lusia"), nie je, nie pije, z kuwety też nie skorzystała... To kłębuszek strachu, odsuwa się i kuli, gdy widzi wyciągniętą rękę, ciekawa jestem, co musiała przejść. Zaszywa się w najciaśniejszym kącie i tam siedzi, przerażona, na rękach drży ze strachu. Trochę jest "bezwładna" - kuli się tam, gdzie się ją położy...
sabina_7 pisze:Liwia_ pisze:Tanita u nas (choć mówimy o niej na razie "Lusia"), nie je, nie pije, z kuwety też nie skorzystała... To kłębuszek strachu, odsuwa się i kuli, gdy widzi wyciągniętą rękę, ciekawa jestem, co musiała przejść. Zaszywa się w najciaśniejszym kącie i tam siedzi, przerażona, na rękach drży ze strachu. Trochę jest "bezwładna" - kuli się tam, gdzie się ją położy...
bardzo podobnie zachowuje się Burcia, na szczęście je, czy pije nie wiem jeśli tak to malutko i z kuwety korzysta.
Dziś jednak przyłapałam ją na zwiedzaniu łazienki, a właściwie sama dała znać miauknięciem pod drzwiami, co mnie bardzo zaskoczyło a jeszcze bardziej moje koty.
Na mój widok czmyhnęła pod szafkę. Zaniosłam jej trochę surowego mięsa i wyszłam, obserwowałam ja przez kratkę w drzwiachpodeszła do miski i zjadła, po czym zaczęła ,,badać terytorium"
![]()
przyniosłam drugą porcję mięsa...Burcia oczywiście pod szafkę ale podałam jej ręką i zjadła z ręki parę kawałków.![]()
pewnie w nocy kiedy nikt jej nie będzie łaził wyruszy obadać otoczeniemoże się dziewczynka wkrótce odblokuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Silverblue i 635 gości