znalezione na innym forum
ponoc elix dziala jak witopar a jest duzo korzystniejszy cenowo
http://www.jees.pl/?,KatalogElix
http://jees.pl/?,KatalogElix,63
tylko trzeba niestety szukac i pytac po hurtowniach bo nie kazda ma
Moderator: Estraven
Kinya pisze:Tweety, wiesz może jak się ma marmurka spod mojej firmy? Siedzi jeszcze w Chironie? Jestem tak zakręcona Ginesem, że wszystko inne mi umyka
Tweety pisze:Kinya pisze:Tweety, wiesz może jak się ma marmurka spod mojej firmy? Siedzi jeszcze w Chironie? Jestem tak zakręcona Ginesem, że wszystko inne mi umyka
najpewniej przywieziemy ją dzisiaj na Wielopole, potwierdzę wieczorem
Kinya pisze:Tweety pisze:Kinya pisze:Tweety, wiesz może jak się ma marmurka spod mojej firmy? Siedzi jeszcze w Chironie? Jestem tak zakręcona Ginesem, że wszystko inne mi umyka
Ok, to daj proszę znać. Napiszę do dziewczyn żeby wybrały jakieś imię dla niej.
Tweety, państwo, którzy wzięli Dalmę, sprezentowali w ramach wdzięczności dla fundacji kilka puszek karmy i trochę suchego. Na razie porządziłam się sama i zajadają się tym Klusek i WincentyTroszkę jeszcze zostało, może wezmę na łowy do Kłaja jak się wybiorę, ok?
Umowę przekażę Ci przy okazji.
Tweety pisze:Kinya pisze:Tweety pisze:Kinya pisze:Tweety, wiesz może jak się ma marmurka spod mojej firmy? Siedzi jeszcze w Chironie? Jestem tak zakręcona Ginesem, że wszystko inne mi umyka
Ok, to daj proszę znać. Napiszę do dziewczyn żeby wybrały jakieś imię dla niej.
Tweety, państwo, którzy wzięli Dalmę, sprezentowali w ramach wdzięczności dla fundacji kilka puszek karmy i trochę suchego. Na razie porządziłam się sama i zajadają się tym Klusek i WincentyTroszkę jeszcze zostało, może wezmę na łowy do Kłaja jak się wybiorę, ok?
Umowę przekażę Ci przy okazji.
oczywiścieKinguś, spotkasz się z nami w piątek?
Zowisia pisze:Ale ten piatek ?
ja tam karnawal lekcewaze ...
zo
Amelki już nie ma...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 32 gości