Killatha pisze:
a Espi założyć nowy wątek
czysty wątek
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
nowy_dom_fufu pisze:Nie rozumiem z czym ? Z tym, że nie należy kontrolować kotów na DS, z tym, że 4-krotnie z Pani kotami dzieją się dziwnie rzeczy, z tym, że Liwia uratowała ją ze strasznego miejsca, bo nie do końca rozumiem..
nowy_dom_fufu pisze:Litości.. nie mam żadnego obowiązku się z Panią widywać. Napisałam już to kilka razy, proszę dokładniej czytać. Nie ma Pani żadnego prawa do kotki, brak umowy adopcyjnej, dosłownie nic. Poza tym uważam Panią za osobę nieodpowiedzialną i nie wartą zaufania. Zdaję sobie sprawę, że 'uczepi' się Pani tego, że się nie spotkamy, ale jak już wcześniej Pani wspomniała tonący brzytwy się chwyta, a Pani to już chyba dawno utonęła. Poza tym nie zobaczy Pani nic innego niż na zdjęciach, no chyba, że teraz to naprawdę szczęśliwa kotka, ale na tym chyba najmniej Pani zależy.
nowy_dom_fufu pisze:Przecież wiemy o tym, że kontroluje Pani swoje tymczasy, a najbardziej Penelopę i Kredkę.
Cameo pisze:Ta tri w ciąży to moja Kredka, tutaj jest wątek [...] smutno...
nowy_dom_fufu pisze:W książeczce jest wiele niejasnych informacji. Między innymi data urodzin, wg Pani zaadoptowała Pani 4-5 miesięczną kotkę, a wg weterynarza 7-8 miesięczną. Wydaje mi się, że łatwo jest zauważyć taką różnicę wieku. Jestem w stanie zrozumieć, że weterynarz mógłby się pomylić w rozróżnieniu kotki 2-3 letniej, ale u małych kociaków specjalista nie miałby najmniejszego problemu. Co do fotek to nadal proszę o odnalezienie zdjęć kotki w kubraczki lub kołnierzu, bo na pewno Kredka wyglądała uroczo, a byłby też to niepodważalny dowód.
Cameo pisze:
Mam propozycję dla pieniaczy, proszę oddać 100 kotów w ciągu roku, ciekawe czy będziecie mieli kontakt z każdym opiekunem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 588 gości