Cm.Wolski. Kociaki jednak są!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 27, 2011 13:04 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

meggi, już złożyłam zamówienie, powinno przyjść w piątek.
ewaw, dzięki! dorzucę tam jego nazwisko.

rzućcie okiem jeszcze tutaj. chciałam to umieścić może w 2 - 3 egzemplarzach, nie więcej. myślę, że to może się przyczynić do "złagodzenia obyczajów". założyłam też takiego maila.:
Obrazek

Fleur

Od: Sob paź 01, 2005 21:51

Post » Śro lip 27, 2011 13:08 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

Fleur, super ogłoszenie! :D
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro lip 27, 2011 13:10 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

Niestety pewnie trzeba będzie ciągle wieszać je na nowo...
Ostatnim razem ogłoszenia bardzo szybko zniknęły.
Ale jeśli z uporem maniaka będziemy ciągle wieszać,
to może zrywającym w końcu się znudzi.
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Śro lip 27, 2011 13:19 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

Fleur pisze:kto przygarnie Rózię? :D
Obrazek
Ja przygarnę :kotek:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Śro lip 27, 2011 13:21 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

key_west pisze:
Obrazek

za późno :twisted:

Fleur

Post » Śro lip 27, 2011 13:32 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

Fleur pisze:
key_west pisze:
Obrazek
za późno :twisted:
Nic nie szkodzi, w takim razie zamawiam Rózię no. 2 :mrgreen: a pieniądze już zdążyłam przelać 8)
Ostatnio edytowano Śro lip 27, 2011 13:40 przez key_west, łącznie edytowano 1 raz
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Śro lip 27, 2011 13:34 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

ok :ok:

Fleur

Post » Śro lip 27, 2011 14:58 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

Bardzo ładne to ogłoszenie - z rzeczowym dowodem. Może dodać na końcu, że w lecznicy czeka na dom kolejna koteczka - i wrzucić jej fotkę.
Te kartki trzeba wieszać w folii, bo zamokną. Myśmy z Agalenorą przypinały do drzew pinezkami. Jedna można na tablicy przy administracji, pozostałe na drzewach głównych alejek, którędy prawie każdy przechodzi.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Śro lip 27, 2011 15:46 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

czekałam jeszcze na Twoją akceptację, Mziel :ok: cieszę się, że Wam się podoba. te ze zdjęciami mogłabym wywiesić już w piątek, a to z TOZ-em to chyba po powrocie z wyjazdu, bo chciałam jeszcze z nimi skonsultować treść i poprosić o nr tel, a w domu nie mam drukarki, więc się nie obrobię.

i otworzę chyba na swoim koncie podfundusz bazarkowo-cmentarno-żywieniowo-zdrowotny ;-) żeby to wszystko miało ręce i nogi.

Fleur

Post » Śro lip 27, 2011 15:59 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

Dobry przykład zawsze lepiej nastraja ludzi aniżeli groźby, więc może na razie zobaczymy, ile te ogłoszenia powiszą. Poprzednie, jak się domyślaliśmy, zrywała kwiaciarka początkowo przeciwna "patroszeniu kotów" - ale teraz już współpracuje z p. Wiesią, więc z jej strony nic nie grozi.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Czw lip 28, 2011 9:29 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

Tak ewaw, masz racje. Trzeba z uporem maniaka wieszac, moze w tych pustych glowach ludzi cos sie zmieni. Tez mysle, ze ogloszenie jest dobre :ok: :ok:

A to za zdrowko kolejnej bidy cmentarnej :ok: :ok: . Mam nadzieje, ze szybko wyzdrowieje (ta ropa w pysiu 8O 8O , matuchno - co to jest??)

alysia

Od: Pt sie 17, 2007 21:56

Post » Czw lip 28, 2011 11:35 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

Fleur plakat super, ja mam takie przemyślenia
żeby na wieszanie plakatów umówić się z pania Bożeną
kwiaciarką , która teraz pani Wiesi pomaga w karmieniu.
Pani Kwiaciarka pracuje tylko w środy, soboty i niedziele.
Jak będzie potrzebne towarzystwo do wieszania plakatów
to ja bardzo prosze - do noszenia młoteczka. :wink:
To bym też umówiła do nas panią kwiaciarke.
Z nią będzie nam razniej i odważniej :lol:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt lip 29, 2011 13:38 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

Wyniki krwi buraski były tak złe, że weci podejrzewali
białaczke. Dzis miała zrobiony test i jest ujemny :1luvu:

Pani Wiesia własnie pojechała aż na Grochów do lecznicy
do kici w odwiedziny z puszeczkami gourmetów :D
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pt lip 29, 2011 14:59 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

bardzo się cieszę.

chętnie poznam Ciebie meggi i "żywą legendę", dobrodziejkę Panią Wiesię :) i panią kwiaciarkę także, "plecy" zawsze się przydadzą ;-))) to umówimy się po 8 sierpnia.
ja spróbuję dzisiaj wydrukować już ze 2 sztuki, nie wiem, czy mi się uda.
fatalnie urządzili mnie z zamknięciem Dźwigowej :( będę musiała zatargać żarcie na stację w Piastowie, stamtąd na Ochotę i z pl. Zawiszy tramwajem na Wolę... jest to mocno frustrujące, bo stąd gdzie mieszkam to w sumie nie jest bardzo daleko, a trzeba zatoczyć takie absurdalne koło :/ a najgorszy odcinek to Piastów-Piastów, dom stacja. No, ale skoro stąd do Centrum jedzie się dwa razy dłużej, niż leci samolot Warszawa-Budapeszt..............

przyszło suche z Krakvetu :) i dwa gratisy - też dam wolszczakom. zrobiłam sobie dzisiaj duży, ostatni przedwyjazdowy pakunek żywnościowy i zaraz się wybiorę jakoś

Fleur

Post » Pt lip 29, 2011 18:46 Re: Cm.Wolski. Chora kicia złapana, pomoc potrzebna.

meggi 2 pisze:Wyniki krwi buraski były tak złe, że weci podejrzewali
białaczke. Dzis miała zrobiony test i jest ujemny

A fiv? Też by sie przydał... :roll:
Obrazek
Obrazek

Tajemniczy Wujek Z.

Od: Sob mar 28, 2009 14:14

[poprzednia][następna]