Pozwoliłam sobie na małą samowolkę i umieściłam Bono na kilku stronkach, może ktoś się odezwie....
Tweety jaka jest realna sytuacja Bono? Przecież nie zostanie chyba uśpiony....????????????????????

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zowisia pisze:Kastapra, jest Srebro, ale on musi wyzdrowiec - to jeszcze pare tyg.
przysle info i fotki niedlugo, slowo ...
pozdrawiamy, zo
noemik pisze:cincian, ułóż proszę zdjęcia w pionie, bo się forum rozjeżdża.
kosma_shiva pisze:noemik pisze:cincian, ułóż proszę zdjęcia w pionie, bo się forum rozjeżdża.
On ma za duży monitor i zapomina, że inni są normalni:P:P
Już mu wezme pogrzebię, tylko się włamię na tego profil
Ja jestem w Flo zakochana po same uszy![]()
kastapra pisze:Czy jest tak dobrze, że nie ma żadnych kociuchów do wyadoptowania?? Czy może Noemik jest zasypana mailami?? Ja nie dostałam na razie żadnych zdjęć ani opisów na maila.
Pozwoliłam sobie na małą samowolkę i umieściłam Bono na kilku stronkach, może ktoś się odezwie....
Tweety jaka jest realna sytuacja Bono? Przecież nie zostanie chyba uśpiony....????????????????????
Tweety pisze:kastapra pisze:Czy jest tak dobrze, że nie ma żadnych kociuchów do wyadoptowania?? Czy może Noemik jest zasypana mailami?? Ja nie dostałam na razie żadnych zdjęć ani opisów na maila.
nie usypiamy chorych kociuchów a co dopiero zdrowych
a ja usiłuję zrobić jakieś sensowne zdjęcia moim tymczasom i ....kiszka
cincian pisze:Tweety pisze:kastapra pisze:Czy jest tak dobrze, że nie ma żadnych kociuchów do wyadoptowania?? Czy może Noemik jest zasypana mailami?? Ja nie dostałam na razie żadnych zdjęć ani opisów na maila.
nie usypiamy chorych kociuchów a co dopiero zdrowych
a ja usiłuję zrobić jakieś sensowne zdjęcia moim tymczasom i ....kiszka
Mogę do Ciebie wpaść jutro i coś zrobimy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 590 gości