PAKT CZAROWNIC 7 !!!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 04, 2008 9:25

ewa74 pisze:A tak z poważniejszych spraw.....może nieśmiało zaproponuje na listopad Lesia.....

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=83 ... sc&start=0

Cały weekend przeryczałam nad tym dzieciakiem :oops: Wiem, że to propozycja z wyprzedzeniem i wogóle, ale.... :oops:

Ale dlaczego z wyprzedzeniem? Mamy już listopad, propozycje składac możemy od jego 1 dnia do 20-go o ile mnie moja jędzowata pamięć nie myli.. :)
ObrazekObrazek Zawsze będe Cię kochać Gemusiu :*

Trinity36

Od: Pon lip 09, 2007 20:58

Post » Wto lis 04, 2008 9:36

ja tez bym chciala bardzo wesprzec Lesia, ewa wyjelas mi to z glowy :ok:
Obrazek

Pirackie czarne Trio: Brucek (2001-2015), Hrupka (2001-2016), Rysio (2002-2018)
Wiórka (2016-2018)
Neska (2018–2023)
Pirat-PirKa (2017-2025)

Anja

Od: Śro lis 06, 2002 9:01

Post » Wto lis 04, 2008 9:41

Anja pisze:ja tez bym chciala bardzo wesprzec Lesia, ewa wyjelas mi to z glowy :ok:

Anja :) , po prostu się załamałam tym kociakiem....nieczęsto mi się to zdarza, przyznaję...ale chodze struta i zastanawiam się co jeszcze można zrobić.

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Wto lis 04, 2008 19:13

Witajcie. Łeb mi pęka...
Miałam tyle roboty dziś, że nic nie jadłam. Dopiero jak wróciłam do domu. I potworny ból głowy...
Przyznaję - nie czytałam wątku Lesia :(
Przyznaję - mam mniej czasu na forum.
I przyznaję, że chciałabym, aby w listopadzie zwyciężył "przegrany" z października.

Oficjalnie zgłaszam na listopad kandydaturę Konstancina.

Drogie Siostry! Bardzo proszę żeby ewentualne dyskusje o kandydaturach przeprowadzić PRZED głosowaniem. Do dwudziestego jest dużo czasu. W momencie, gdy wystartuje głosowanie proszę o powstrzymanie się od komentarzy. Chodzi mi to, że padają słowa, które mogą kogoś urazić. A to niepotrzebne. No i to tyle mojego mądrzenia się...

Pozdrawiam Was!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Wto lis 04, 2008 21:52

rozmwiajmy, rozmawiajmy :wink:

a co z ta praca Siostro Prezes? chwalic sie, ino mig
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Wto lis 04, 2008 22:14

Dziękuję Siostro Prezes, że zgłosiłaś kandydaturę Konstancina.

Ze mnie dzisiaj uszło powietrze. Byłam w Azylu, ale prócz nie najlepszych wiadomości /brak pieniędzy, konieczność zakupu pieca na raty, obawa czy kredyt zostanie przyznany, poszukiwania odpowiedniego pieca w dobrej cenie/ nie udało mi się nawet zajrzeć do "mojej" ślepinki /p.Irena spieszyła się na interwencję, na łapankę kociaka na cmentarzu przy Bonifacego/. Kiepsko to widzę :( Nie widzę nawet sensu zakładania wątku na Kociarni jak nie będę miała nowych wieści i zdjęć maluszki :? No jak mam jej znaleźć dom :?: :x
Smędzę :oops: Wybaczcie :evil:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Śro lis 05, 2008 14:32

Czarownice tak daleko, oj oj
i ja chciałam cichutko spytac czy pieniążki poszły już do Joli

i gratulacje dla Siostry Prezes :balony:

Dorta
[/img]
Obrazek
Aresku , byłes ze mną 17 lat. Niby długo , a jednak krótko . Ale pewnie zawsze byłoby za krótko.

Dorta

Od: Sob cze 23, 2007 15:39

Post » Śro lis 05, 2008 20:38

Kochane... Wdrażam się w obowiązki. Pracuję jako PH. Mam bardzo dalekie trasy. Listopad to nie jest dobry miesiąc na wdrażanie się :roll:
W każdym razie walczę, choć wracam potwornie zmęczona. To tyle mojego marudzenia.
Siostry coś słabo tu zaglądają :(
A ja przez jakiś czas muszę zapanować na obowiązkami...
Całuję Was!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lis 05, 2008 21:07

Zabrałam się za poszukiwanie Paktu a tu S.Prezes mi go na tacy na I stronę podała. Dzięki :!:

Zirael nie pisz głupot o sobie 8O bo za mądra jesteś. Do lustra za mało zaglądasz. Może okulary Ci trza :roll: I nabądż zachodniego samochwalstwa, że tak powiem, to Ci się ogląd własny do pionu ustawi :wink:

Olu, ominęło mnie szkolenie w Wawie poprzednio, ale co się odwlecze to nie uciecze i mam 14/15 całodniowe nasiadówki - nabędę mondrosci tyla, że pęknę. No i sił a pewnie też możliwosci nie starczy by na spotkanie dolecieć. Miotła odrzutowa by sie przydała.
A co do siedzenia wtedy to miałam potem wyrzuty sumienia, ale mnie już uspokoiłaś - dzięki :wink:

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Czw lis 06, 2008 10:55

Zirael pisze: Obrazek

Jako Ty ładno kobieto! :D
Marcelibu

Post » Czw lis 06, 2008 11:09

Gratukuję Siostro Prezes :D
Wdrażanie jest zawsze najgorsze, ale najlepsze jest, że mija :D
Pipsi ♡ 24 marca 2016 [']

Pipsi

Od: Pon paź 16, 2006 11:10

Post » Czw lis 06, 2008 15:47

Życzliwa osoba doniosła mi na pw :wink: że to Zdrojowe stały się beneficjentem październikowego wsparcia przez Pakt Czarownic...

Nie dostałam co prawda dotychczas żadnego zawiadomienia czy potwierdzenia od władz Paktu, ale z tego, co przeczytałam wnioskuję, że na to wsparcie rzeczywiście możemy liczyć.

Dziękuję pięknie Zirael i Magdalenie, które zgłosiły kandydaturę Zdrojowych, i wszystkim Czarownicom, które na nas głosowały, tudzież 'lobbowały' na naszą rzecz :D

Jeśli nie będziecie mieć nic przeciwko temu, całą pulę chciałabym przeznaczyć na operację zębową Zajonca u specjalisty, której całkowity koszt się sięgnie ok. 1000 zł.

Wasze wsparcie w tej sytuacji - nawet jeśli nie zgodzicie się na takie jego wykorzystanie - jest dla mnie wielką, ogromną pomocą.

Najmocniej za nie dziękuję! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

---

jola.goc

Od: Śro mar 31, 2004 13:25

Post » Czw lis 06, 2008 19:18

Witam Siostry Czarownice wieczorową porą.
Gratulacje dla Czcigodnej Siostry Prezes (praca). :)
Jeśli wyniki ostatnio podane się nie zmieniły, to rzeczywiście koty joli.goc są beneficjentami :).
Moim zdaniem Zajonc jako dyrektor działu PR u Joli zdecydowanie powinien zrobić porządek ze swoją klawiaturą (zęby). Możnaby przedyskutować czy w diamentowych implantach, o jakich marzy byłoby mu do twarzy :lol: (o, nawet rym!)

Magdalena

Od: Sob maja 18, 2002 12:05

Post » Czw lis 06, 2008 20:06

villemo5 pisze:Kochane... Wdrażam się w obowiązki. Pracuję jako PH.

A co to takiego jest ów PH? do mnie proszę jak do krowy na rowie bo ja mało kumata jestem.. :D

Wszystkie komentarze dotyczące mojej podobizny składam na kark dobrego wychowania Sióstr Czarownych. Dobre wychowanie to jednak straszna rzecz. :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

Zirael

Od: Pt kwi 18, 2008 21:29

Post » Czw lis 06, 2008 20:10

Zirael pisze:
villemo5 pisze:Kochane... Wdrażam się w obowiązki. Pracuję jako PH.

A co to takiego jest ów PH? do mnie proszę jak do krowy na rowie bo ja mało kumata jestem.. :D

Wszystkie komentarze dotyczące mojej podobizny składam na kark dobrego wychowania Sióstr Czarownych. Dobre wychowanie to jednak straszna rzecz. :mrgreen:

Przedstawiciel Handlowy - potocznie Pe(c)howiec :wink: .

Co do podobizny Siostry Zireal - powiadam: całą prawdę rzekłam. I czekam do grudnia, co by oryginał zoabczyć :D .
Ostatnio edytowano Czw lis 06, 2008 20:11 przez Marcelibu, łącznie edytowano 2 razy
Marcelibu

[poprzednia][następna]