Sch.Sosnowiec-nowe kociaki pomoc potrzebna!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 20, 2008 21:54

Dziękujemy Asiuu bardzo serdecznie i gorąco za datki na rzecz naszych podopiecznych :1luvu:
MIKUŚ

Post » Pt cze 20, 2008 22:36

Dar jest zbiorowy ode mnie, od BarbAnn i od izaA :)

Ten maluszek biednie wyglada :cry:

Kurduple przeurocze. Reszta oczywiscie tez :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pt cze 20, 2008 23:29

No to widzę dziewczyny,że się spotkałyśce to dobrze :) ja jutro wieczorkiem mam dyżur w Hiltonie, jeśli trzeba będzie podjadę przed południem z tym słabeuszkiem do weta, bo potem muszę pędzić do schronu po kociaki i do Bytomia :( Jęśli chodzi o Klakierkę i o Inkę jeszcze musza trochę przetrzymać w Hiltonie moi znajomi najprawdopodobniej w ciagu przyszłego tygodnia będą je mogli zabrać, ale nie znam dnia :?
Basiu a może jutro pokażesz tej Pani co ma oglądać kociaczki Twoją czarną pomarańczową dziewczynkę :?:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob cze 21, 2008 17:51

Dzisiaj zabrałam ze schroniska 7 maluchów - 3 pręguski prześliczne jedna prawie taka sama jak z reklamy whiskasa ale koteczki trochę dzikawe i fuczą i drapią, oprócz tego zabrałam 4 rodzeństwa 2 czarnuszki i 2 krówki wszystkie kociaki zawiozłam do Wandzi do Bytomia - bardzo bardzo dziękujemy, :lol: Zanim zdążyłam dojechać do domu czarna dziewczynka jedna z czwórki już pojechała do nowego domku :lol: Jakaś ekspresowa adopcja przy tej ogólnej padaczce adopcyjnej. W shronisku juz nie było maluszków, jest kilka dorosłych kotków - wtym persiczka szylkretowa i cudny ok 4 miesięczny tygrysio. Dla persiczki zakładam nowy wątek, bo my niestety nie mamy jej gdzie zabrać a ona tam nie może zostać. :cry:

terenia1

Post » Sob cze 21, 2008 20:13

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77134
dziewczyny persiczce założyłam nowy wątek

terenia1

Post » Sob cze 21, 2008 20:56

Tak spotkalysmy sie :)

Jejku tyle bid ciagle :( :( :(

aassiiaa

Post » Sob cze 21, 2008 21:11

Tereniu
juz odpowiadam w materii leków link do Biogen kt http://www.bio-gen.pl/index.php?option= ... &Itemid=55, z tego co piszą poprawia florę bakteryjna jelit i wzmacnia organizm. można kupić w sklepie Eskulap ul. Elsnera 6, w Katowicach nie znalazłam. Na razie mozecie wypróbować ten co Wam dałam, podaje się zaledwie 0,3 g na kota, więc powinno na trochę starczyć. jeśli chodzi o f-lysine to tylko przez internet. widziałam na allegro, ja zamawiałam przez animalglob. Trzeba wpisać w google i szukać.
Dziewczynki coraz lepsze i myśle, że za dwa tygonie trzeba by rozglądac się za jakimś domkiem? Już pytam znajomych. Moze byłby stały domek dla dwóch? One tak ślicznie się bawią i przytulają, są słodkie. Mnie cholerka od lipca remont się zacznie i już się martwie co będzie z maluszkami. :? [/img]

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Nie cze 22, 2008 0:37

Ewuniu super by było jak maluszki znalazłyby sobie jeden domek , ale na wszelki wypadek by nie zapeszać głośno nie wspominamy o tym :wink:
dziewczyny ja w poniedziałek jadę na delegację nie będzie mnie przez może około trzy dni :cry: i tak wstępnie tzreba będzie klatkę która jest u BEatki podrzucić do Wandy do Bytomia- dzisiaj tygryski wylazły nam z klaty, trzeba będzie podrzucić do Wandzi suchą karmę z Royala dla maleńtasów i mokre jedzonko dla maluszków {dziś u Wandzi wylądowały 4 maleńtasy które miały zostać utopione} a oprócz tego są nasze kociaste z naszego schronu. Z Hiltona trzeba dla maleńtasów zabrać jakieś kocyki - trzeba to zrobić w przyszłym tygodniu :!:

terenia1

Post » Nie cze 22, 2008 21:59

terenia1 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77134
dziewczyny persiczce założyłam nowy wątek

Persiczka z naszego watku już w domku tymczasowym :lol: u Allegry dzięki wielkie, oby tak nasze wszystkie kociaczki znajdowały domki tymczasowe.

terenia1

Post » Pon cze 23, 2008 6:33

Jak bylam w Hiltonie to uslyszalam opowiesz jak Marta swoimi wdziekami, urokiem osobistym. pieknym usmiechem i slodkim glosem zaczarowala Przedstawiciela RC ;)
Martuniu gratuluje a Panu bardzo dziekujemy za dary :)

aassiiaa

Post » Pon cze 23, 2008 8:40

Mój tygrysek w sobote poszedł do nowego domu mam nadzieje że wszysko będzie ok. Dziś bede dzwonic do nowych małego żeby wypytać co i jak.

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Pon cze 23, 2008 12:43

Tereniu, Marto,
najnowsze wieści, maż dzwonił od vetki, katarku prawie nie widac, oczka też ładne. Myśle, że jeszcze około tygodnia Pręguska będzie na lekach. Niestety, u mnie domek tymczasowy będzie czynny jakieś 2-3 tygodnie a potem remont. Proszę szukajcie domku dla dziewczynek, chętnie razem bo są bardzo zżyte. Naprawde sa śliczne, zrobię zdjęcia i prześlę. Chętnie bym je zostawiła, chyba mi serce pęknie jak będę je oddawać. :cry:

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon cze 23, 2008 14:47

Filomen pisze:Tereniu, Marto,
najnowsze wieści, maż dzwonił od vetki, katarku prawie nie widac, oczka też ładne. Myśle, że jeszcze około tygodnia Pręguska będzie na lekach. Niestety, u mnie domek tymczasowy będzie czynny jakieś 2-3 tygodnie a potem remont. Proszę szukajcie domku dla dziewczynek, chętnie razem bo są bardzo zżyte. Naprawde sa śliczne, zrobię zdjęcia i prześlę. Chętnie bym je zostawiła, chyba mi serce pęknie jak będę je oddawać. :cry:

Ewcia super wieści że dziewczynki juz maja sie lepiej :) Przeslij mi prosze fotki.Musimy im znaleźć domek stały.Do Holtona nie ma mowy zeby wróciły.
Niestety odszedł kolejny maluch .Dzis byłam rano w Hiltonie ,nie podobaja mi się z kalty: pręgusek i biało bury maluszek .A z boksu kocurek biało -bury .Kociaki sa bardzo lichutkie .Pomimi to że są na kroplówkach ,lekach i specyfiku od Ciebie .Rokowanaia bardzo ostrożne :?

Terenia .Wandą zajmę się ja.Spokojnie .A co z fotkami jej kociaków?

aassiiaa ty pierdoło :twisted: .Ja juz stare próchno.Emila jako ta młodsza i piękniejsza kogoś tam zbałamuciła,ale słyszalam że to była przedstawicielka handlowa :wink:

Monika masz jakieś nowe wieści z domku preguska.Bardzo sie ciesze że w końcu znalazł domek tak dlugo czekał.Zresztą mój Adik nadal u mnie :?

Basiu bazarkownię wezmę jak tylko bedę miała aparat sprawny.Oddala go w końcu do serwisu.

W sprawie ogłoszeń proszę wrzucić mi na skrzynke zdjęcia wraz z krótkimi opisami (chodzi o płeć kociaków)
Emila i Ewa nie macie ogloszeń bo nie mam zielonego pojęcia jakie macie kociaki na stanie :!:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon cze 23, 2008 15:38

mar_tika pisze:aassiiaa ty pierdoło :twisted: .Ja juz stare próchno.Emila jako ta młodsza i piękniejsza kogoś tam zbałamuciła,ale słyszalam że to była przedstawicielka handlowa :wink:

Tak rodzi sie plotka ;)

aassiiaa

Post » Pon cze 23, 2008 17:48

aassiiaa pisze:
mar_tika pisze:aassiiaa ty pierdoło :twisted: .Ja juz stare próchno.Emila jako ta młodsza i piękniejsza kogoś tam zbałamuciła,ale słyszalam że to była przedstawicielka handlowa :wink:

Tak rodzi sie plotka ;)

No dokładnie :wink:

a tak na marginesie pamiętacie tego rudzielca którego wyciągnęłam jakiś czas temu ze schronu ?Zdążyłysmy dosłownie godzinę przed wizytą weta w schronie :)
Obrazek
Obrazek
Rudzielcem zaopiekowała się Janka z SOS.Ja kota nazwałam Świerzbikiem.Janka wierzyła że bedzie z niego piekny kocur dlatego nazwała go Wezyrem.
A oto on teraz po leczeniu.PIEKNY WEZYR!!!
Obrazek

WEZYR OD CZWARTKU W NOWYM DOMU.Skrzydla rosna na takie wiadomości :aniolek:
:aniolek:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

[poprzednia][następna]