KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 10, 2014 9:20 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Po wczorajszym dyżurze:
Koty w miarę ok, przywiozłam 2 żwirki - jeden jest wsypany do pudła, faktury zapomniałam zostawić. Może dziś podrzucę. Była przyszła Pani Kryśki i jej mama. Mówią, że jeszcze z tydzień - dwa Kryska musi poczekać bo remont :roll: (a u nas to niby co?) ale panie bardzo fajne. Podobała im się też Renia. Czarnego nie było pod chatką-czy on jeszcze przychodzi?

Do sprzątania po remoncie można zużyć te szmatki z niebieskiego worka na szafie, ja mam jeszcze jeden worek w domu, a i jeszcze część szmat jest u mnie nie pocięta, bo czekam aż po poprzednich mi się odcisk zagoi :| . Obawiam się, że w weekend nie dam rady podjechać (wyjazd) ale jakby coś zostało na poniedziałek to służę pomocą.

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt sty 10, 2014 9:39 Re: nie pisać nowy watek

terenia1 pisze:Grafik dyżurów 13.01.-19.01.
13.01. pon. rano brak wiecz. brak
14.01. wtorek rano brak wiecz. brak
15.01. środa rano brak wiecz. brak
16.01. czwartek rano brak wiecz. brak
17.01. piątek rano brak wiecz. brak
18.01. sobota rano brak wiecz. brak
19.01. niedziela rano brak wiecz. brak

poniedziałek wieczór

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pt sty 10, 2014 10:25 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Ja też postaram się w niedzielę pomóc w porządkach, o której zaczynamy??

A w przyszłym tygodniu poproszę dyżur w środę wieczorem, potem może jeszcze dołożę się w weekend, ale jeszcze nie mam pewności, bo wróciłam do szkoły i trzeba się, niestety, znowu uczyć :lol:

regularkate

Od: Czw paź 17, 2013 8:11

Post » Pt sty 10, 2014 10:48 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

:D ja w niedziele po południu tez mam wolny czas i moge pomóc
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Pt sty 10, 2014 18:20 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Dorota Wojciechowska pisze::D ja w niedziele po południu tez mam wolny czas i moge pomóc

No to pijemy :piwa:
Obrazek+Obrazek+Obrazek+Obrazek
Festi,Tami, Julek, Pani Tiszka.

Cookie1706

Od: Czw gru 16, 2010 19:37

Post » Pt sty 10, 2014 18:38 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

no a ja mam problem :oops:
moge do porządków przyjechać jutro popołudniu ale ok 18 muszę wracać, o której można już zabrać się za sprzątanie?

i niestety nie będę mogła zrobić dyżuru w niedzielę wieczór, sorry ale cały tydzień mi się jakoś rozjechał, tomek musi jechać do pszowa i będę niemoblina, czy mogę liczyć że na niedzielnym popołudniowym sprzątaniu zrobicie za mnie dyżur ? :oops: inaczej podjadę w niedzielę po 21 dopiero

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Pt sty 10, 2014 19:01 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Hej :D Ja jeszcze na wyjezdnym, wracam w sobotę w nocy. Jestem trochę chora, ale mam nadzieję że jakoś się pozbieram i w niedzielę dam radę przyjść na sprzątanie :ok:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Pt sty 10, 2014 22:14 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

fruciu pisze:no a ja mam problem :oops:
moge do porządków przyjechać jutro popołudniu ale ok 18 muszę wracać, o której można już zabrać się za sprzątanie?

i niestety nie będę mogła zrobić dyżuru w niedzielę wieczór, sorry ale cały tydzień mi się jakoś rozjechał, tomek musi jechać do pszowa i będę niemoblina, czy mogę liczyć że na niedzielnym popołudniowym sprzątaniu zrobicie za mnie dyżur ? :oops: inaczej podjadę w niedzielę po 21 dopiero

Ja jutro będę około 16.30 - zacznę od sprzątania kibelka, przedsionków na zdrowej, żeby można przenosić część rzeczy z kwarantanny, a potem zobaczę jak dam radę - przy okazji zrobię dyzur wieczorny. Na jutro rano i tak nie ma dyzuru więc koty muszą wytrzymać do wieczora. Sprzęt już mam - stary z Wiledy ale jary wiadro, płaski mop na przyczepy, zostawię już go w kociarni bo te płaskie mopy które ostatnio kupiłam są do dupy :? płyny, myjki itdJak będziemy w niedzielę wieczór to pewnie że nie musisz przychodzić :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt sty 10, 2014 22:29 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Koty nakarmione i kuwety posprzątane - więcej nic nie robiłam bo bez sensu.
Ale szkielet woliery już stoi :ok: jutro tylko siatka na wolierę bedzie zamontowana, boksy juz prawie gotowe w zasadzie tylko do zamontowania zostały drzwiczki do boksów , mnie się podobają - poza tym zrobione z materiałaów łatwych do dezynfekcji i odkażania.
Na przedsionku na zdrowej zamontowany na ścianie grzejnik, i na zdrowej tez jeden grzejniczek już zamontowany na scianie. No i mamy super nową lampę na zdrowej - antyk stary wywalony na śmieci :D
Na kwarantannie kociaki korzystają fajnie z półek zrobionych przez Michała TŻ Agaty :1luvu: Naomi siedziała wdziecznie na półce nad drzwiami bo dziewczyna lubi wysokości. A Tyśka siedziała na tych małych półeczkach - i dziewczyny sobie przeskakiwały z półki na półeczkę. Super też póleczki Michał zamontował nad blatem kuchennym na kwarantannie, wysokość odpowiednia , bo nawet ja mega kurupel tam dostanę bez drabiny :wink:
No kurcze, ale pojawił się problem - bo ekipa remontowa zainstalowała taki szeroki parapet wykafelkowany pod oknem na kwarantannie dla kociaków - niestety parapet jest dłuższy o parę centymetrów i teraz ta wąska szafa nie wchodzi między półeczki zrobione przez Michała, a parapet - no kurcze zawsze coś wyniknie jakaś nieprzewidzina sytuacja.
Szafa teraz tak sobie stoi wysunięta :wink: ale pewnei coś zaradzimy.
W każdym bądź razie nasza Kocia Chatka jest teraz piękna - pomimo jeszcze tego mega rozgardiaszu.
Dziś tak zapaliłam sobie fajkę i siedziałam z kilkanascie minut i podziwiałam :mrgreen: SUPER :mrgreen:

terenia1

Post » Pt sty 10, 2014 22:35 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Zapraszam na bazarek viewtopic.php?f=20&t=159679
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Sob sty 11, 2014 7:57 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Tereniu a do której będziesz na dyżurku dziś ?

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

Post » Sob sty 11, 2014 11:37 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

edisza pisze:Tereniu a do której będziesz na dyżurku dziś ?

Będę dość długo może do 19 albo później.

terenia1

Post » Sob sty 11, 2014 12:15 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

Tez się melduje.

Kamikarze24

Od: Śro sty 08, 2014 20:35

Post » Sob sty 11, 2014 12:24 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

ja podjadę ok 15 i zacznę już ogarniać, bo ok 17.30 muszę się zwinąć do domu bo mam gości :roll:

fruciu

Od: Pt kwi 26, 2013 14:16

Post » Sob sty 11, 2014 14:23 Re: KOCIA CHATKA zaprasza do nowego wątku

terenia1 pisze:
edisza pisze:Tereniu a do której będziesz na dyżurku dziś ?

Będę dość długo może do 19 albo później.

To myślę że się wyrobimy dziś :)

edisza

Od: Sob gru 03, 2011 9:02

[poprzednia][następna]