Wawa- JEEP - wyrok-czekam na odpis. Warto walczyć!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 13, 2014 12:55 Re: Wawa- JEEP - brak informacji. Pozostałe koty ok.

Jest pierwsza , pewna informacja - Jeep zyje.
Dla mnie to bardzo ważne, naprawdę.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon paź 13, 2014 12:59 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

ufffffffffffff super :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon paź 13, 2014 17:35 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

Marzenko, to jet najważniejsza wiadomość! Mam nadzieję, teraz będzie z górki :ok:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon paź 13, 2014 18:11 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

Cicho podczytuję...mam nadzieję,że będzie dobrze dla kota :ok:
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pt paź 24, 2014 16:15 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

Kolejne informacje - Jeep na pewno został oddany. Wg opinii pani KH jest zdrowy, zaszczepiony, ma dobre warunki i ona nie rozumie o co jest ta cała afera, bo "przecież to tylko kot".
Nie, nawet nie komentujcie tego. Bo trudno to jakos sensownie skomentowac oprocz niecenzuralnych słów.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt paź 24, 2014 19:41 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

"Tylko kot"... ta osoba "tylko" nie ma mózgu i uczuć wyższych
masz informacje czy kot teraz trafił lepiej?
Oby!
Kosmici są wśród nas !

agnieszka.mer

Od: Pt lut 25, 2011 18:54

Post » Pt paź 24, 2014 20:15 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

agnieszka.mer pisze:"Tylko kot"... ta osoba "tylko" nie ma mózgu i uczuć wyższych
masz informacje czy kot teraz trafił lepiej?
Oby!

Jak tylko będę miala sprawdzone informacje co do obecnych warunkow zycia Jeepa to na pewno napiszę. Wiem, ze wiele osób interesuje i interesowało się samochodowymi kociakami i dlatego piszę co wiem, ale chce przekazywac tylko pewne informacje.

Marzenia11

Post » Pt paź 24, 2014 21:34 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

Marzenko czyli , popraw mnie jak źle skumałam bo mam cieżko wiec moge ze zmęcznia źle zrozumiec, czyli jeep jest w zupełnie innym domu? Oddała go tak na fest, dzialka to przykrywka czy etap oddawania?

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pt paź 24, 2014 21:48 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

asia2 pisze:Marzenko czyli , popraw mnie jak źle skumałam bo mam cieżko wiec moge ze zmęcznia źle zrozumiec, czyli jeep jest w zupełnie innym domu? Oddała go tak na fest, dzialka to przykrywka czy etap oddawania?

Nie wiem jak było z dzialką, czy przykrywka, czy etap oddawania, moge snuc domysły, a wolę pisac o tym czego jestem pewna. Jeszcze troche czasu i wszystko się powinno juz do końca wyjasnić. Myśle, że oddała go na fest, ale to też moje przypuszczenie na 99,99%. Bo jak zrozumiec stwierdzenie, ze jest zdrowy, zaszczepiony i przebywa w dobrych warunkach?

Marzenia11

Post » Pt paź 24, 2014 21:53 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

No tak, trochę zaprzeczylam sama sobie, bo najpierw napisałam, ze jestem pewna, ze Jeep został oddany, a teraz że to moje przypuszczenie na 99,99% - to drugie, ale tak własnie zinterpretowałam jej słowa.

Marzenia11

Post » Sob paź 25, 2014 9:02 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

No cóż, jakieś info są. Miejmy nadzieję, że są prawdziwe. Zawsze czekam na wieści i szczęśliwe zakończenie sprawy Jeepa :ok:
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Sob paź 25, 2014 10:22 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

i znaczy to, że poza tym wszystkim czego nie jesteś pewna, kobieta nadal utrudnia i nie dopuszcza do konfrontacji? Po co? I rozumiem , że jeśli mówi że jest zdrowy, to znaczy że mial badany pęcherz i że już w nowym domu nie siusia? Zawsze przy adopcjach boję się takich właśnie finałow kiedy nie będe wiedziala co z kotem się dzieje. A przecież dobieramy dobre, najlepsze domki. Trzymam mocne za Jeepa kciukasy, oby to wszystko było wlaśnie tak dobrze jak ta kobieta to ocenia.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pt lis 07, 2014 8:15 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

:kotek: :kotek: :kotek: Wieści z domu Nissanka :
Nissanek wita się ze mną jak wracam z pracy,czyli bardzo głośno miauczy i dopomina się karmy lub saszetki.Z Lusiakiem żyją jak brat z siostrą,ale syczenia to już nie ma prawie w ogóle.Myślę,że w tej relacji jednak Luśka rządzi.Wkrótce podeślę zdjęcia,które nie oddają jednak tego,jak Nissanek przytył.
Żyj zdrowo,długo i szczęśliwie w nowym domu,piękny Kocie. :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

Post » Pt lis 07, 2014 8:21 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

MAU, własnie miałam pisać :D bo nadrabiam zaległości wątkowe.
Dzieki Ci za wszystko - to dzięki Tobie sa regularnie wiesci od Nissanka :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt lis 07, 2014 8:43 Re: Wawa- JEEP. Pozostałe koty ok.

Nie ma za co Marzenko.Teraz z niecierpliwością czekamy na obiecane zdjęcia Nissanka.
Obrazek

MAU

Od: Śro paź 24, 2012 11:45

[poprzednia][następna]