Wiejskie Kociambry-Życie toczy się dalej-jestem silna

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 16, 2013 10:16 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Przytulam bardzo mocno.
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pon wrz 16, 2013 10:21 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Jesteśmy przy Tobie i będziemy. Przytulamy - i ja i młoda.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon wrz 16, 2013 17:15 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Jak to dobrze, ze masz Mirka i Basie. Ucaluj ich ode mnie. Pieknie się pożegnaliscie z mama
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon wrz 16, 2013 22:01 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Dziewczyny jak fajnie że Jesteście
Czuję się coraz gorzej jakbym miała zniknąć takie dupiate uczucie okropne

Pojechałam dzisiaj na cmentarz ,razem z TŻ zrobilismy porządek na grobie bo wszystko ufajdane ziemią a tam jest celina to było co zdrapywac i myć,,umyliśmy tez groby obok bo tez ubrudzili mocno
a potem zapaliłam tez znicz,wielkie czerwone serce i przycupnełam przy grobie Mamusi
wypłakałam się tak bez świadków tak całą sobą
grób niedomknięty i bałam sie że jakiś kotek tam wpadł albo zając bo w czasie pogrzebu nieopodal lezał zagryziony chyba przez psy zając,przykry widok to był
zabezpieczyliśmy ta szczelinę

Zabrałam Kociaste do ogrodu dzisiaj na spacerek
bardzo się cieszyły a potem zbierałam jabłka
no i dzień zleciał

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pon wrz 16, 2013 22:29 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Przytulamy. Niech płacz łza po łzie zabierze smutek i pozwoli wspominać Ją[*] z uśmiechem. Bo Twoja Mama była pogodna i taką Ją będę wspominać.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon wrz 16, 2013 22:35 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Alienor pisze:Przytulamy. Niech płacz łza po łzie zabierze smutek i pozwoli wspominać Ją[*] z uśmiechem. Bo Twoja Mama była pogodna i taką Ją będę wspominać.

ja płacze Marzenko ale też usmiecham się przez łzy wspominając te wszystkie fajne i smieszne chwile
własnie wcisnełam w siebie wielką miske rosołku,kto to widział żreć w nocy :oops:
podeszłam do garnka i powiedziałam
Mamuś teraz zjem nasz ulubiony rosołek
Wiecie co?jak ja się cieszę że spałniałam tego lata zachcianki kulinarne Mamy
że zdązyłam ją porozpieszczać
miło było widzieć uśmiechniętą twarz gdy zobaczyła na talerzu smakołyki które zawsze kochała
to Ona nauczyła mnie gotować i podobno gotowałam tak samo jak Mama
przekazała mi swój talent :)

Kociama

Post » Wto wrz 17, 2013 6:27 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Najmilsze wspomnienia...

Jestem.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Wto wrz 17, 2013 7:03 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Tak, takie wspomienia to najwiekszy skarb :)
Jestem i ja, Kociamo.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto wrz 17, 2013 7:07 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

wpadam rano z ciepłymi myślami!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto wrz 17, 2013 8:19 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Przytulam, Iwuś, pamiętam...

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Wto wrz 17, 2013 19:26 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

I ja wpadam... Iwa, Ty wiesz, o co Cię chcę zapytać.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto wrz 17, 2013 19:43 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Jestem
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto wrz 17, 2013 20:04 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

MaryLux pisze:I ja wpadam... Iwa, Ty wiesz, o co Cię chcę zapytać.

Nie mam zielonego pojęcia :(

Kociama

Post » Wto wrz 17, 2013 20:14 Re: Wiejskie Kociambry-Mamusiu nie tak miało być :(((( [']

Dziewczyny Dziękuję Wy tu ciągle Jesteście :1luvu:

Jest coraz gorzej ,opadam z sił,nic mnie nie cieszy
Ruszam kulasami i rekami tylko dla Nich dla tych Kochanych Zwierzaków
czuje sie jak twór bez ciała wszystko sie rozsypało na kawałki

Badania zdaniem lekarki wyszły jak z marsa 8O raczej krew była czerwona nie zielona więc ...
nic mi nie powiedziała tylko że jutro muszę jeszcze raz przyjść upuścić krwi

Leje cały dzien i zimno bardzo jest,Dziczki wcinały dzisiaj ciepły makaron z kurakiem ,zrobiłam taki tłuściutki żeby sie najadły

Jakby było mało wszystkiego to trzasnał nam piec centralnego i nie wiem moze sie da naprawić
a ja nie mam siły sie nawet pobeczeć z nerwów
chyba czuje złość okropną złość na ten pokopany los który ciągle własnie kopie w dupę
i powiem Wam że to wcale nie takie okropne złościć się ,tak mam prawo sie wnerwiac na maksa
dałam sobie takie prawo i już

wciskam w siebie płynne jedzenie bo inaczej nie da rady

Kociaste nadal zawirusowane,taki upierdliwy gad ten wirus
jeże tez kichają no masakra jakaś

Ściskam Was mocno bardzo
IWA-z marsa

Kociama

[poprzednia][następna]