wiiwii pisze:Proszę o napisanie czy dotarły na kociarnię termoforki od Gosi Knychas, bo pyta mnie prive.
Marzena?
Ewa na wew forum Marzenka pisała że termoforki dotarły:)
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wiiwii pisze:Proszę o napisanie czy dotarły na kociarnię termoforki od Gosi Knychas, bo pyta mnie prive.
Marzena?
mar_tika pisze:wiiwii pisze:Proszę o napisanie czy dotarły na kociarnię termoforki od Gosi Knychas, bo pyta mnie prive.
Marzena?
Kasia89 pisze:mar_tika pisze:wiiwii pisze:Proszę o napisanie czy dotarły na kociarnię termoforki od Gosi Knychas, bo pyta mnie prive.
Marzena?
Dotarły, dziś 2 odpakowałam dla kotów.
mar_tika pisze:Kasia89 pisze:mar_tika pisze:wiiwii pisze:Proszę o napisanie czy dotarły na kociarnię termoforki od Gosi Knychas, bo pyta mnie prive.
Marzena?
Dotarły, dziś 2 odpakowałam dla kotów.
kasiu dziękuję za przyjęcie darów:)
LadyStardust pisze:Strasznie miziasty jestTylko te oczka takie do czyszczenia cały czas... może będzie zdrowiak
aange pisze:LadyStardust pisze:Strasznie miziasty jestTylko te oczka takie do czyszczenia cały czas... może będzie zdrowiak
czy zagladane mial do uszu czy ma czyste?
czyszczenie oczek wpisalam na rozpiske lekową
mar_tika pisze:Mikołaja znalazł mój chrześniak jak szedł ze szkoły.Błąkał się na starym torowisku.Dawid przyniósł go na rekach ,był zmarznięty i wygłodniały.
W przerwie między świętami zrobię mu najpierw badanie krwi i jak wypadna oki to bedzie kastrowany
evik75 pisze:Po dyżurze porannym..
Kociaste dostały leki i jedzonko. Zapomniałam tylko wypędzlować język Mati aftinem.
Boks 1 - całkiem dobrze, chyba Diesel jest w najlepszej formie.
Boks 2 - z oczu cieknie, ale poza tym ok.
Boks 3 - w najgorszym stanie z rodzeństwa, furczy, ciężko oddycha.
Leki wszystkie przyjęły bez problemu. Są rozmruczane i urocze
Kasia89 pisze: Leki są rozmruczane i radosne?Nie wiem jakie to leki ale też chce takie
![]()
A na poważnie to nie da się ukryć, że dziczki zdrowieją- to Ich prezent dla nas na świętaLepszego być nie może
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 113 gości