Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:U dr.Kostrzewskiego wisi też zadlużenie
mar_tika pisze:To jak nas stac na szczepionki to przypominam że do szczepienie jest Didi i Dori.Mała jest po dwóch odrobaczeniach Didi po jednym .Czas je zaszczepić.
U dr.Kostrzewskiego wisi też zadlużenie
aange pisze:mar_tika pisze:U dr.Kostrzewskiego wisi też zadlużenie
Basia miała zrobić przelew za wizytę Józi
hidi pisze:myślę podobnie. uważam, że nowy wątek powinien założyć ktoś kto ma czas na dopilnowanie, aby informacje na pierwszej stronie były aktualne. bo raczej nie będzie opcją, żeby Mikuś dzielił się hasłem
Basiu, czy możesz uzupełnić rozliczenie o to moje i moją wpłate za żwirek?
aange pisze:zostając w tonie apelów
Basia przypominałam Ci żebyś zdjęła z 1szej strony z leków u Józi panalog, który już 3 tyg jest nieaktualny a wczoraj na kociarni znalałazłam przypiętą karteczkę na tablcy korkowej "Józia do uszu panalog" więc ktoś najwyraźniej zobaczył na forum i w dobrej wierze napisał dla "nieinternetowych"
myślę że jeśli juz jest pomysł aktualnych leków i układu kotów umieszczania na 1szej stronie wątku to lepiej byłoby gdyby tego posta (w nowym wątku) napisał i miał możliwość ktoś bardziej czasowy niż Basia
z tego co wiem Elape daję radę na zastępczym preparacie i Kalm Aid może iść w odstawkę
żwiru wczoraj wieczorem był jeden worek i całe wiaderko ( czyli prawie 2 worki )
suchego żarcia 2 te duże pojemniki, 1 reklamówka (3kg ze sterylek) i jakieś 2 kilo w innej reklamówce
mar_tika pisze:To jak nas stac na szczepionki to przypominam że do szczepienie jest Didi i Dori.Mała jest po dwóch odrobaczeniach Didi po jednym .Czas je zaszczepić.
U dr.Kostrzewskiego wisi też zadlużenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 88 gości