TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 15, 2012 14:03 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Lusia wygląda jakby pazurki do kontaktu włożyła :D Prześliczna jest i milutka :1luvu:
Pewnie szybciutko znajdzie domek :ok:

Potrzebuję kogoś, kto wydrukował by plakaty w kolorze i przesłał listem do Justyny.
Zrobiłam plakat Larysie, Fuksowi i grupowy - pomocowy. Parę wydrukuję, ale niewiele mam już tuszu. Poślę na maila jak będzie ktoś chętny pomóc.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie lip 15, 2012 14:06 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

niestety nie jestem w stanie pomoc. od 3 lat nie "dorobilam sie" nowego tuszu, ale zapytam sie kolezanki, czy dalaby rade choc z 5-10 szt wydrukowac.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie lip 15, 2012 16:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Phanti dzięki za fotki , dzięki za plakat, dzięki za wszystko co robisz dla nas :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie lip 15, 2012 16:48 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Szłapek nadal słaby :cry: , ale przy kroplówce bardzo walczy, nie umie nadal jeść suchego je tylko małe ilości gourmeta mus ... Jutro jedziemy do weta.

Matyldzia tez od wczoraj gorzej :cry: , je mniej i rzezi :cry:

Laryska jest bardzo niezadowolona z kubraczka, chce go zerwać z siebie :roll:

U Marcelka już nie znać żeber ani kręgosłupa a apetyt ma wręcz wilczy :ok:

A Rudolf jest jeszcze gorszy od Tygrysa w obsikiwaniu :evil: Tylko wczoraj zlał narzuty na obu wersalkach a wieczorem jak rozmawiałam przez tel to najpierw przyszedł sie miziać a potem mi pstryknął prosto na rękę z tel a dziś mi nasikał na buty a jeszcze też jest parę innych rzeczy zlanych ale nie wiem który czy Rudolf czy Tygrys :roll: On by musiał trafić do kogoś kto nie ma zwierząt i ma doświadczenie i dużo cierpliwości do niego :roll:

W środę jak była u nas Phanta z TŻ to tez pojechaliśmy do marketu Real aby kupić Eustaszkowi pampersy i bardzo sie rozczarowałam gdyż już nie ma i nie będzie tych co Eustachy używa tylko jakieś nowe i nie tylko że o 20 szt na paczce mniej to jeszcze gorszej jakości , nie maja takiej jakby foli zabezpieczającej i przemakają a w skali miesiąca to jest aż 60 szt mniej za te same pieniądze :evil:

Jak już wiecie Morfeusz sie za kilka dni przeprowadza do DS a został wypatrzony tu na forum i z tym mam mam wielka prośbę abyście podnosili moje wątki Lary, Rudolfa i innych bo to tez jest dla nich szansa , tak tez dom znalazł Teodorek :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lip 15, 2012 20:28 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Szlapeczku, walcz, kochanie, walcz, prosze :1luvu:

Kociara82

Post » Nie lip 15, 2012 22:01 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Szłapek nie pozwala sobie podać kroplówki :| i zjadł około 3/4 puszeczki gopurmeta mus bo suchego rc urinary nie da rady, boże to juz 3 kot na gourmecie a one takie drogie, bardzo Was proszę o pomoc w zakupie gourmetów bo idzie ich kosmicznie dużo :roll:

Mati tez troszkę zjadła a Marcel dostał dziś z odrobinką mięsa i się aż zakrztusił gagatek jeden no i cały czas mi dosypuje ten preparat do jedzenia .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lip 16, 2012 0:10 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Szłapeńku, staruszku przecudny, przecież tak pięknie jadłeś w środę chrupki :( Nie daj się kochanie :ok:
Matyldziu słodka panienko walcz kochana! Niech się już ta pogoda ustabilizuje :ok: Jest zabójcza dla astmatyków :(

Cieszę się, że Marcelkowi apetycik dopisuje :ok: Tak trzymaj chłopaku!

Rudolfie a ty nie sikaj tam gdzie nie trzeba, bo to nieładnie :evil: Umiesz do kuwety przecież :evil:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 16, 2012 12:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Fuks - zabawa podusią
Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 16, 2012 12:40 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Szłapuś
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 16, 2012 12:48 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Dropsik - 6tyg :(

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lip 16, 2012 13:08 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Właśnie wróciliśmy od weta:
Szłapek nie najlepiej :cry: , nawet nie pozwolił sobie dokładnie obejrzeć buziaki ale to co sie udało nie wygląda dobrze , nadal jest bardzo zapalone dziąsło i jest od dziś na antybiotyku , a środę też dostanie i ma tez na dziś i na jutro kroplówkę .

A Dropsik ma złamaną nóżkę ale to jest już stare zrośnięte :cry:

A ja jestem załamana bo już nie wytrzymuje ciągłego permanentnego bólu nóg, dziś w nocy nie umiałam wstać do ubikacji :cry: , szłam dosłownie trzymając się ścian, tak mocno boli mimo leków które są drogie a prawie nic nie dają , chce mi się wyć :cry: :cry: :cry: W tym tygodniu chce iść do lekarza rejonowego ale jak on mi nie pomoże to poproszę kogoś aby mnie zawiózł na pogotowie i prawdopodobnie dostane sie do szpitala ale co ze zwierzętami , a była by potrzebna pomoc dwa razy dziennie psy wyprowadzić a jeszcze do tego Fuks na peryferiach a koło kotów to tylko kuwety zrobić i dać jeść ale to też sporo czasu zajmuje bo wiele z nich jest na specjalnych karmach, nie wiem co robić :cry: dziś mi koleżanka doradziła abym swoje psy oddała do schroniska :evil: abym nie musiała tyle chodzić a ja jej powiedziałam że prędzej popełnię zbiorowe samobójstwo niż je do schroniska oddam, ból potrafi wykończyć nie tylko fizycznie ale i tez psychicznie , mam już dość ... czy ktoś nam pomoże :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lip 16, 2012 16:32 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Szlapus, kochanie, walcz, prosze Cie, blagam, walcz! Slodziaczku moj kochany, walcz!

Po serii upalow mamy serie ulew i burz, na taka pogode lubia bolec stawy, wiec to moze potegowac twoje dolegliwosci :roll:

"fantastyczna" ta kolezanka, skoro takie rady daje... to ty robisz co mozesz, zeby zwierze do schroniska nie trafilo a teraz sama masz swoje tam oddac?!
Jakby przyszlo co do czego to sie ekipa zorganizuje na pewno, ale nie mysl o najgorszym.

Kociara82

Post » Wto lip 17, 2012 10:17 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

czekoladowy, skoltuniony pers z jednym okiem potrzebuje pomocy viewtopic.php?f=1&t=144175

Kociara82

Post » Wto lip 17, 2012 21:15 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

Padam na twarz :roll: a jeszcze muszę z psami iść ...

Dzwonił pan od Zuli z zapytaniem czy ktoś nie chce Zuli , zapytałam go dlaczego zrezygnował z taniego pokoju który mu proponowaliśmy a dokładniej Phanta to nie umiał mi odpowiedzieć a tez mówił że musi psa wydać bo sie nim nie może opiekować bo wyje jak zostaje sam a o tym ani słowa nie wspominał i ponoć o tym mu mówili sąsiedzi a przecież mówił że mieszka w biurze :roll: , boje sie że on tego psa odda byle jak byle gdzie :evil:

Musze założyć watek Leonka i Dropsika , może wtedy znajda dom , ale nie mam na to czasu :roll:

Jeżdżenie do Fuksa zajmuje mi bardzo dużo czasu ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto lip 17, 2012 21:24 Re: TYSKIE MRUCZKI X-Miki lepiej,Szłapek źle,Morfi sie pakuj

:kotek:
pozdrawiamy

Justa byłaś u lekarza? Coś mądrego powiedział? Może leki powinnaś zmienić?
:ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

[poprzednia][następna]