Kasja - potrzebuję puszek mięska dla nowo przybyłych.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa Speichler pisze:W trochę spalonym domu na Ciepłej są jak na razie 3 koty - dwa wielkości Malwinki i też biało-czarne, trzeci ok 1,5 m-ca cały czarny.Wczoraj wieczorem dałam im puszkę żarełka. Dziś ok 10tej zaniosłam suchy - miseczka po żarełku była pusta.Na terenie szkoły dorosły kot robił ee - poszedł do podpalonego domy.![]()
![]()
Może to była mama
![]()
Kasja - potrzebuję puszek mięska dla nowo przybyłych.![]()
![]()
Marta_od_Kropeczki pisze:A ta nasz ślubna karma? TAm były jakieś puchy. Mogę zrobić bazarek z próbkami kosmetyków, trochę się tego nazbierało - są i koreańskie, i jakieś Diory itp. Myślicie, że jest sens? Ja się na razie nie rozliczam, ale namówię Rodziców
kassja pisze:Marta_od_Kropeczki pisze:A ta nasz ślubna karma? TAm były jakieś puchy. Mogę zrobić bazarek z próbkami kosmetyków, trochę się tego nazbierało - są i koreańskie, i jakieś Diory itp. Myślicie, że jest sens? Ja się na razie nie rozliczam, ale namówię Rodziców
Dzięki, dzięki. Zawsze jest sens zrobienia bazarków, chociaż parę groszy kapnie.
Ze ślubnej karmy zostały chrupki kitten, ale tą dostają tylko małe kociaki. Wszystkie pozostałe chrupki i puszki zostały zjedzone ze smakiem
lusesita pisze:kurcze, jak to łatwo wymagać coś od innych i mieć jeszcze do nich pretensję...![]()
Martucha, a jak Twoje mikruski?? myślisz, że mało jedzą?? hehehe
lusesita pisze:nikt nie chce??? nie możliwe!!! one są przecież urocze
jagoda48 pisze:kassja jestem bardzo chętna na kiten mam tego troszeczkę szkoda że zapomniałyście o maleństwach u mnie.tak dla wyjaśnienia interesuje mnie kiten a nie beibi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości