Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Które trzy Czarownice powinny tworzyć triumwirat i szefować Paktowi?

Ankieta wygasła Czw sty 19, 2012 20:34

AYO
19
20%
Asia_Siunia
29
30%
becia_73
26
27%
Dzyśka
22
23%

Liczba głosów : 96

Post » Pon lut 06, 2012 14:27 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

My zapraszamy wszystkich i na miau i na nk i na fb.... :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon lut 06, 2012 14:34 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

AniHili pisze:Ja pragnę przypomnieć, że do pakietu ogłoszeń były zgłoszone na styczeń koty z Wólki :wink:

Tak i z braku innych kandydatów na styczeń , chyba można to zrealizować .
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Pon lut 06, 2012 14:44 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

jak się kiedyś zbiorę w sobie i założę konto to napewno zajrzę :D
Obrazek
PRZEJDŹ NA CIEMNĄ STRONĘ MOCY ! ...mamy ciasteczka...

Barenziah

Od: Wto sie 23, 2011 23:22

Post » Pon lut 06, 2012 14:58 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Barenziah pisze:
Asia_Siunia pisze:Kilka osób pisze, że ma problemy z wymową nicka Barenziah...Ja tam mówię sobie "Barencia" :mrgreen:

Barencia jest jak najbardziej ok :lol:

Ja wykombinowałam sobie wersję "Barencija" :wink:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Pon lut 06, 2012 16:48 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

ludzie czemu człowiek ma do czynienia z głąbami...mojej niby znajomej pies pogryzł kota na działce,kot ma rany-dziury na szyi od tygodnia, jest na działce na mrozie przychodzi do nas na działkę na dożywianie,pytam czy była u weta, nie bo wet powie co za szmatę przniosła i nic nie zrobi,mówię że musi iść na szycie bo kot nie przeżyje,ona nie ma kasy,a kasę ma, ja ci zapłacę za weta,ona nie ma kontenerka,pożyczę ci, tylko idż,ona mu łap nie będzie wiązać jak sie będzię drapął...luuuuuuudzie co za baba???

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Pon lut 06, 2012 16:53 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

fumcia pisze:ludzie czemu człowiek ma do czynienia z głąbami...mojej niby znajomej pies pogryzł kota na działce,kot ma rany-dziury na szyi od tygodnia, jest na działce na mrozie przychodzi do nas na działkę na dożywianie,pytam czy była u weta, nie bo wet powie co za szmatę przniosła i nic nie zrobi,mówię że musi iść na szycie bo kot nie przeżyje,ona nie ma kasy,a kasę ma, ja ci zapłacę za weta,ona nie ma kontenerka,pożyczę ci, tylko idż,ona mu łap nie będzie wiązać jak sie będzię drapął...luuuuuuudzie co za baba???

W kosmos ją wyautować :evil: ... człowiek nieba by uchyliła ale niee ...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon lut 06, 2012 17:10 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

owa baba zadzwoniła teraz do mnie ,powiedział że to nie jest jej kot i ona z nim nic nie zrobi, a ja jej sumienie wzbudzam...którego ona wogóle niema...

fumcia

Od: Sob wrz 03, 2011 12:51

Post » Pon lut 06, 2012 18:07 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Zdałam egzamin z automatyzacji :mrgreen: Kupiłam tę nieszczęsną koszulkę :mrgreen: I jeszcze sobie pójdę wkrótce zrobić jakiś kolczyk. Albo dwa. A co mam sobie żałować :mrgreen:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Pon lut 06, 2012 18:29 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Dzyśka pisze:Zdałam egzamin z automatyzacji :mrgreen: Kupiłam tę nieszczęsną koszulkę :mrgreen: I jeszcze sobie pójdę wkrótce zrobić jakiś kolczyk. Albo dwa. A co mam sobie żałować :mrgreen:

O :ok: I to mi się podoba. GRATULUJĘ zdanego egzaminu :D

Ja reaguję podobnie na stres...wydaję kasę - tzn. nie szaleję ale...coś tam sobie zawsze kupię choćby lakier do paznokci :oops: . W czwartek (za minimalną odpłatnością) idę do kumpeli do salonu...co mi zrobią aż się boję bo od ponad 6 lat chodziłam do jednego fryzjera który umiał dobrze cieniować moje liche włosy. Idę w ramach...szkolenia młodzieży - pani będzie mi robić włosy a młodzież ma się patrzeć i uczyć...A ja już dziś trzęsę brodą bo się boję wszelkich zmian dotyczących osoby fryzjera.Wcześniej w salonie prawie obok mam kosmetyczkę więc czwartek tylko dla mnie plus babskie ploty w salonie z kumpelą...
Ostatnio edytowano Pon lut 06, 2012 18:36 przez Asia_Siunia, łącznie edytowano 2 razy

Asia_Siunia

Post » Pon lut 06, 2012 18:33 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Dzyśka pisze:Zdałam egzamin z automatyzacji :mrgreen: Kupiłam tę nieszczęsną koszulkę :mrgreen: I jeszcze sobie pójdę wkrótce zrobić jakiś kolczyk. Albo dwa. A co mam sobie żałować :mrgreen:

:D :ok: :piwa: :piwa:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon lut 06, 2012 18:36 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

[quote="Dzyśka"]Zdałam egzamin z automatyzacji :mrgreen: Kupiłam tę nieszczęsną koszulkę :mrgreen: I jeszcze sobie pójdę wkrótce zrobić jakiś kolczyk. Albo dwa. A co mam sobie żałować :mrgreen:[/quote
Gratulacje :!: :!:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon lut 06, 2012 21:15 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

czołem czarownice :1luvu:
dzyśka gratulację :ok:

muszę sie pochwalić - jutro wraz z koleżanką idę edukować szkolniaków( I klasa podstawowa - klasa mojego krzykacza) na temat opieki nad kotami i nawet budkę z nimi zrobię O!
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Pon lut 06, 2012 21:18 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

agnieszka1565 pisze:czołem czarownice :1luvu:

muszę sie pochwalić - jutro wraz z koleżanką idę edukować szkolniaków( I klasa podstawowa - klasa mojego krzykacza) na temat opieki nad kotami i nawet budkę z nimi zrobię O!

REWELKA :!:

Moja córa u siebie w 4 klasie w ramach techniki przeprowadziła lekcję wykładową na temat sterylizacji kotów wraz z ulotkami propagandowymi :wink:

Asia_Siunia

Post » Pon lut 06, 2012 21:21 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

Asia_Siunia pisze:

Moja córa u siebie w 4 klasie w ramach techniki przeprowadziła lekcję wykładową na temat sterylizacji kotów wraz z ulotkami propagandowymi :wink:

tak trzymać :ok:

a na wakacje zimowe zapisałam młodego na warsztaty z psami :wink: - przygotowanie do dogoterapii
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Pon lut 06, 2012 21:29 Re: Pakt Czarownic XXX - nowe władze str. 50 - GRATULACJE!

agnieszka1565 pisze:
Asia_Siunia pisze:

tak trzymać :ok:

a na wakacje zimowe zapisałam młodego na warsztaty z psami :wink: - przygotowanie do dogoterapii

8O ale ma fajnie....Moja w ramach ferii zimowych będzie...codziennie koniom gnój wyrzucać...tez rodzaj terapii :wink:

Asia_Siunia

[poprzednia][następna]