Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AniHili pisze:Ja pragnę przypomnieć, że do pakietu ogłoszeń były zgłoszone na styczeń koty z Wólki
Barenziah pisze:Asia_Siunia pisze:Kilka osób pisze, że ma problemy z wymową nicka Barenziah...Ja tam mówię sobie "Barencia"![]()
Barencia jest jak najbardziej ok
fumcia pisze:ludzie czemu człowiek ma do czynienia z głąbami...mojej niby znajomej pies pogryzł kota na działce,kot ma rany-dziury na szyi od tygodnia, jest na działce na mrozie przychodzi do nas na działkę na dożywianie,pytam czy była u weta, nie bo wet powie co za szmatę przniosła i nic nie zrobi,mówię że musi iść na szycie bo kot nie przeżyje,ona nie ma kasy,a kasę ma, ja ci zapłacę za weta,ona nie ma kontenerka,pożyczę ci, tylko idż,ona mu łap nie będzie wiązać jak sie będzię drapął...luuuuuuudzie co za baba???
Dzyśka pisze:Zdałam egzamin z automatyzacjiKupiłam tę nieszczęsną koszulkę
I jeszcze sobie pójdę wkrótce zrobić jakiś kolczyk. Albo dwa. A co mam sobie żałować
Dzyśka pisze:Zdałam egzamin z automatyzacjiKupiłam tę nieszczęsną koszulkę
I jeszcze sobie pójdę wkrótce zrobić jakiś kolczyk. Albo dwa. A co mam sobie żałować
agnieszka1565 pisze:czołem czarownice![]()
dzyśka gratulację![]()
muszę sie pochwalić - jutro wraz z koleżanką idę edukować szkolniaków( I klasa podstawowa - klasa mojego krzykacza) na temat opieki nad kotami i nawet budkę z nimi zrobię O!
Asia_Siunia pisze:agnieszka1565 pisze:czołem czarownice![]()
dzyśka gratulację![]()
muszę sie pochwalić - jutro wraz z koleżanką idę edukować szkolniaków( I klasa podstawowa - klasa mojego krzykacza) na temat opieki nad kotami i nawet budkę z nimi zrobię O!
REWELKA![]()
Moja córa u siebie w 4 klasie w ramach techniki przeprowadziła lekcję wykładową na temat sterylizacji kotów wraz z ulotkami propagandowymi![]()
agnieszka1565 pisze:Asia_Siunia pisze:agnieszka1565 pisze:czołem czarownice![]()
dzyśka gratulację![]()
REWELKA![]()
Moja córa u siebie w 4 klasie w ramach techniki przeprowadziła lekcję wykładową na temat sterylizacji kotów wraz z ulotkami propagandowymi![]()
tak trzymać![]()
a na wakacje zimowe zapisałam młodego na warsztaty z psami- przygotowanie do dogoterapii
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 581 gości