PAKT CZAROWNIC XXVIII - listopad, nie dajemy się smutkowi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon paź 31, 2011 12:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Moje koty chodzą po stole i blatach w kuchni prawie wyłącznie jak mnie tam nie ma. Jak jestem to gonię i prycham, więc zaprzestały ;) Ale codziennie kilka razy ścieram z blatu ślady kocich stópek :twisted: Muszę z nimi chyba stanowczą rozmowę przeprowadzić :smiech3: Choć mają swoje plusy - jak nie zdążę schować naczyń do zmywarki to wymyją :mrgreen:

Dziś muszę zrobić małe zakupy - aż się boję co zastanę w sklepach :strach:

Mal_

Od: Nie paź 02, 2011 9:43

Post » Pon paź 31, 2011 12:47 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Pewnikiem kolejki zastaniesz :mrgreen:

To jakieś szaleństwo 8O wojna będzie czy cóś :roll:

Za niedługo do p.racy zmierzam a o 2:30 w nocy wyjazd na dworzec PKP i do domku pojadę.Kota jedzie ze mną.Bilet na szczęście już mam.Lapkotka też wezmę coby kontroli nad światem nie stracić :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon paź 31, 2011 13:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Ja tam chcę, zeby dzisiejszy dzień się już skonczył wreszcie....
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon paź 31, 2011 14:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Byłam dziś przelotem w jednej małej miejscowości w Lidlu -ludzi malutko uff. Z jednej strony ich rozumiem, jeśli jadą dalej "na groby" albo ktoś z daleka przyjedzie to zawsze warto mieć coś w lodówce dodatkowo lub wjechać do kogoś z czymś w ręku. Nad ranem popadało a potem...typowa ponura polska jesień - fruwające wszędzie zółte liście i mgły nad lasami...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon paź 31, 2011 16:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Kolejki to pół biedy, gorszy jest nieprzytomny tłum w dzikim pędzie między alejkami sklepowymi :roll:

A ja lubię jesień, nawet burą, wietrzną i deszczową. Przynajmniej cisza i spokój na dworze :mrgreen: Kiedyś miałam psy to się z nimi fajnie łaziło w taką pogodę - marne szanse, że ktoś jeszcze się napatoczy ;)

Mal_

Post » Pon paź 31, 2011 16:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Mal_ pisze:(...)
A ja lubię jesień, nawet burą, wietrzną i deszczową. Przynajmniej cisza i spokój na dworze :mrgreen: Kiedyś miałam psy to się z nimi fajnie łaziło w taką pogodę - marne szanse, że ktoś jeszcze się napatoczy ;)

Też lubię chodzić z psami w taką pogodę, dokładnie z takiego powodu jak Ty :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Pon paź 31, 2011 16:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Nemi pisze:
Mal_ pisze:(...)

Też lubię chodzić z psami w taką pogodę, dokładnie z takiego powodu jak Ty :P

To jest nas wiecej :) Ja tez uwielbiam spacery jesienia. Zwlaszcza wczesnie rano, kiedy taka fajna mgielka sie nad ziemia unosi, zmarznieta ziemia pachnie, liscie szeleszcza...
Jesien to moja ulubiona pora roku.

Siostry poczarujcie za mnie prosze. Nie bede pisac szczegolowo ale bardzo potrzebuje teraz Waszych kciukow i dobrej energii...
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Pon paź 31, 2011 17:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Pon paź 31, 2011 17:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Jak zawsze, Sol!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon paź 31, 2011 17:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

dzieki, dziewczyny... <usmiech_przez_lzy>

dobrze ze jestescie.. :flowerkitty:

solangelica

Post » Pon paź 31, 2011 17:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Sol, trzymam kciuki :)

Z innej beczki - proszę Czarownych o poradę: idę w sobotę na ślub przyjaciółki - tylko cywilny, a potem wieczorem impreza w klubie. No i mam 2 pytania: jak się ubrać (sukienki/spódnice odpadają, nie lubię oraz mam wysypkę na nodze :oops:) - czy spodnie są ok? i co można dać w prezencie? Ślub kościelny mają dopiero w 2012, więc większe prezenty za rok. Help! :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pon paź 31, 2011 17:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Sol :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: nie bucz- dasz radę! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon paź 31, 2011 17:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Sol :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Na większości ślubów występuję w spodniach, i nie tylko ja. Na prezent coś niedużego, najlepiej coś, co przyda się obojgu młodym - może mają wspólne hobby? Może masz ich starą wspólną fotkę - powiększyć, ładnie oprawić.

Mal_

Post » Pon paź 31, 2011 18:14 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

dzieki dziewczyny :kotek: od razu lepiej....

Milu, moze masz cos takiego w szafe jak spodnie i tunika? Slub nie oznacza patentu na spodniczki tylko i wylacznie, mnie sie zdarzylo byc pare razy na takiej uroczystosci w spodniach i fajnej bluzce. Cos w czym sie dobrz eczujesz i wygladasz elegancko jednoczesnie....

A na prezent... hm...
Pomysl ze zdjeciem jest fajny bo mozna go wykorzystac na kilka sposobow. Np zamowic fajne kubeczki z nadrukiem ich zdjec z smiesznym podpisem (do picia malzenskiej kawy ;)) albo komplet recznikow z imionami wyszytymi w pieknym wiklinowym koszu (super to wyglada), albo
wspolne zdjecie przerobione w fotoszopie stylizowane na zabytkowe stare zdjecie z przepiekna jakas rama - pod hala czesto mozna kupic takie cuda...

z innych oryginalnych pomyslow przychodzi mi na mysl wlasnie spod hali jakas stara lampa naftowa, krysztalowa miska pelna slodyczy, jednogroszowek i przewiazana wielka czerwona wstazka - na oslodzenie nowej drogi zycia ;)
ewentualnie jeszcze mozna kupic komplet pieknej poscieli, bardzo popularne sa takie stylizowane na posciel z szafy prababki - z koronkowymi wstawkami.

Fajne sa tez drobiazgi decoupage. Moja kolezanka zrobila swojej siostrze skrzynke na klucze. Wszystkie elementy kupowala oddzielnie, pochodzily z jakichs nietypowych miejsc - deseczki ze starej rodzinnej szkatulki w ktorej przechowywali jakies rodzinne drobiazgi, haczyki kupowala na targu staroci, galeczke do drzwiczek wyprosila od jakiejs ciotki ze starych skarbow rodzinnych. na wieczko nakleila wspolne zdjecie mlodych z imionami, data slubu. fajna rzecz i oryginalny prezent :)

solangelica

Post » Pon paź 31, 2011 18:54 Re: PAKT CZAROWNIC XXVIII - Październikowe głosowanie

Sol - trzymam kciuki :ok:

I jeszcze jedno: głosuję na koty ze Szczecina

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

[poprzednia][następna]