PAKT CZAROWNIC XXVII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon wrz 19, 2011 10:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

skraweek,
Sto Lat!!!
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Pon wrz 19, 2011 10:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

A ja się pomału zbieram do Poznania. Idę dopakować plecak. Odpinam się na kilka dni. Chyba, że kotka doroty pozwoli mi podotykać swojego komputera :wink:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon wrz 19, 2011 11:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Dzyśka pisze:skwareek masz Ty urodziny dzisiaj może? Jak tak to sto lat :mrgreen:

Edit: Też tak czasami wyglądacie, rozmawiając z TŻtem?
Obrazek

:mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ok:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon wrz 19, 2011 12:46 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

villemo5 pisze:(...)Wspólnie z Asią postanowiłyśmy zebraną kwotę podzielić następująco:
200 zł dla Fundacji KOT z TORUNIA

dzisiaj pieniążki dotarły na konto i jak zwykle w tym wątku :wink: BARDZO, BARDZO DZIĘKUJĘ, że villemo5 i Asia_Siunia przeznaczyły efekty swojej pracy i poświęconego czasu na pomoc naszej fundacji

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Pon wrz 19, 2011 12:53 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

:ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Pon wrz 19, 2011 14:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

dolabra pisze:skraweek,
Sto Lat!!!

Nieeeeeeeeeeeech zyje naaaaaaaaaaaaam!! :1luvu:
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pon wrz 19, 2011 14:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Skawreczku 100lat,pomyślności :balony: :torte: :surprise:

Babjagusia jedzie :!: Pociąg ma 45 minut opóżnienia :evil: a jeszcze zimy nie ma :evil: :evil:Nad Poznaniem bura szmata wisii kapi z niej od samego rana :evil:

A tak w ogóle to spaaaaaać mi się chceeeee :!: :!: :!: :!: :!:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon wrz 19, 2011 16:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Skwareek wszystkiego dobrego i radości mnóstwo. :1luvu: :torte: :torte: :torte:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon wrz 19, 2011 16:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Skwareeczku wszystkiego najpiękniejszego!!!!! :piwa:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon wrz 19, 2011 16:37 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Skrawek - STOOO LAAT, STOOO LAAT - słońca, szczęścia, uśmiechu :dance: :birthday: :dance2:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon wrz 19, 2011 17:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

psiama pisze:Boziu, od czego zacząć , tyle waznych spraw 8O

Pomponowa, mocne kciuki za tatę :ok: :ok: :ok: A Psin zachowuje się pewnie tak jak się przyzwyczaił. Poza tym trzeba pamiętać, ze psiaki to nie koty, to zupełnie inna nacja, która czasem w porównaniu do kotów wypada blado. Ale generalnie to wspaniałe zwierzęta. I nie daj się zwariowac i szantażować spacerami. Naucz gościa, że kiedy się nudzi ma iść NA POSŁANIE ! Mówiąc tą komendę tonem rozkazu poślij go lu poprowadź na jakiś jego kocyk, koszyk czy co tam dla niego masz. Jak tam usiądzie, możesz dac mu smakołyk. No musiałam ... jakem psiama :mrgreen:

Psiamo - ja zanim zostałam kociarą byłam zawziętą psiarą - ja to wszystko wiem, tylko w tym przypadku raczej nie zastosuję w praktyce, bo mnie tato wydziedziczy, jak mu tak jego ukochanego pieseczka skrzywdzę :roll: Jakie posłanie? On zajmuje moje łóżko - na posłanie, to ja sobie mogę sama iść :? Królewicz nigdy w życiu! :? Doszłam do wniosku, że z tymi spacerami, to on do mnie mówi; "zabierz mnie do domu! no już! natentychmiast..." :roll:
Mój ostatni pies - nieżyjący już Bimber['] - był bardzo dobrze ułożony, umiał różne sztuczki, był posłuszny i grzeczny, wcale Kuby nie przypominał i nie było z nim żadnego kłopotu, mimo, że był alkoholikiem :roll: Koty w moim życiu pojawiły się kiedy okazało się, że nie mam warunków dla psa odpowiednich, a znęcać się nad zwierzakiem poprzez trzymanie go cały dzień bez spacerku, to ja nie będę :? Obecnie Kuba ma nianię :roll: która go wyprowadza, kiedy ja nie mogę :oops: wiem - jestem niespełna rozumu...
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon wrz 19, 2011 17:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Swareeeeeekkkk ty już taka duża jesteś? Sto lat!!!
Obrazek

a w ogóle to...

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon wrz 19, 2011 17:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Za niedługo wyjeżdżam po babajagusię na dworzec :dance: :dance2: :dance: :dance2: !!!!!!Już jest w Lesznie :D
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Pon wrz 19, 2011 18:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

kotka doroty pisze:Za niedługo wyjeżdżam po babajagusię na dworzec :dance: :dance2: :dance: :dance2: !!!!!!Już jest w Lesznie :D

A do mnie, to babajaga nie ma czasu zajrzeć.Obrazekfoch jak cholera i dzika zazdrość.
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Pon wrz 19, 2011 19:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXVII

Kochane czarowne - właśnie dostałam wiadomość od lekarza mojego taty. Tato miał gastroskopię i wyszło mu, że krwawi ze ściany żołądka. Było podejrzenie, że może nowotwór, ale na szczęście nie. :mrgreen: Mój tato jadł bardzo dużo różnych leków, bo ma wiele schorzeń, na które lekarze przepisują mu tony piguł. :evil: Za pomocą tych lekarstw uszkodził sobie ściankę żołądka. Nie jest to nic, czego nie da się zaleczyć. Oczywiście czeka go długa dieta,(na razie ciągle jeszcze dieta 0) i rekonwalescencja - ciągle lekko krwawi, ale.... jutro juz prawdopodobnie będzie mógł wstać, iść samodzielnie do toalety, wykąpać się.... jestem taka szczęśliwa, że właśnie ryczę jak bóbr, jednocześnie śmiejąc się na głos i nie mogę się opanować. Mam ochotę tańczyć, skakać, fruwać i nie wiem co jeszcze. :dance: :dance: :dance: :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2:

dzisiaj już nie będę ale jutro muszę zadzwonić do Majeczki z tą nowiną :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kurcze!!! Jakie życie jest pięęęęękneee!!!!!!Obrazek JUHU!!!!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

[poprzednia][następna]