MalgWroclaw pisze:Nadżerki w pysiu są możliwe. Ale lekarz to musi zobaczyć
musi.Ale kalici tak ma.Są wtedy problemy z jedzeniem. Moim pomaga srebro koloidalne.
A może ten typ tak ma.Dopieszczac się lubi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Nadżerki w pysiu są możliwe. Ale lekarz to musi zobaczyć
wat pisze:Moze Twister ma calici i nadżerki w pysiu?
Wykąpałam dziś Krakersa. To jest niezwykle grzeczny i ładny kocurek! Bał się, ale dał się wykąpać, obciąć pazurki,wyczyścić i zakropić uszka... Potem zasnął mi na kolanach. Myślałam, ze mozna mu zdjąć klosz, niestety jęzorek ma bardzo ostry i zacząl sobie ścierać strupy, trzeba bylo załozyć
horacy 7 pisze:Twister nadżerek nie miał i nie ma,to jakaś inna przyczyna.Jedzenie kiepsko dzisiaj sam zjadł z dwa chrupki suchego samodzielnie aż zdziwiona byłam ,ze wybrał suche.
Agn pisze:ASK@ pisze:horacy 7 pisze:Twister nadżerek nie miał i nie ma,to jakaś inna przyczyna.Jedzenie kiepsko dzisiaj sam zjadł z dwa chrupki suchego samodzielnie aż zdziwiona byłam ,ze wybrał suche.
a spojrzałaś na wargi i dziąsła.Moze gardło?
A on nie zmienia zębów?
bagheera pisze:Podczytuję, kibicuję rudaskom, a mam jeszcze takie pytanie: gdzie znajdę info jak stosować u kotów srebro koloidalne? (zawsze mi się wydawało, że tym zaszkodziłam swojemu staruszkowi)
bagheera pisze:Dzięki. Myślałam, że może pomóc właśnie na nadżerki, ale chyba będę się trzymać z daleka (nie to, że zabiłam tym kota, ale wydawało mi się, że wcale mu nie pomogło, a wręcz osłabiło... rzecz oczywista, że nie zawsze to, co pomaga ludziom pomoże kotu)
bagheera pisze:A to ciekawe, bo srebro koloidalne to jest już od dobrych kilku lat - chyba się pojawiło niedługo po modzie na citrosept
bagheera pisze:W każdym razie - na pewno kotu nie dam (a już myślałam, że jest cudowny lek, po którym nie będzie się ślinić i mnie nienawidzić...)
bagheera pisze:A to ciekawe, bo srebro koloidalne to jest już od dobrych kilku lat - chyba się pojawiło niedługo po modzie na citrosept
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości