Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
julka75 pisze:wlasnie takie sa wsiowe realia, ale bede z dziadkami dyskutowac, nie zrezygnuje tak latwo.
kotx2 zdrowiej nam szybko!
krynia08 pisze:julka to usłyszysz WEŻ GO
kotx2 pisze:julka75 pisze:kotx2 pisze:julka75 pisze:... ale daleko to szukac... w niedziele bylam u dziadkow, oni tez maja psa, kundla, a babcia z takim tekstem "trza cholere uspic bo smierdzi i rzuca sie do dzieci!"![]()
No rece mi opadly... A pies cale zycie zamkniety w klatce 2x2 i jak ma nie byc agresywny! Ale co ja bede gadac? I tak zrobia co beda chcieli!
wet nie uspi zdrowego psa,musisz ich uświadomić a pozbycie się w inny sposób grozi karą,niech kojec zbudują większy,wykastrują,nie mogą zrobic z psem co bedą chcieli
zeby to bylo takie proste... troche im nagadalam, moze dojdzie to kiedys do nich po zwojach w glowie...
niestety juz raz zdrowego psa uspilito bylo chyba z 14 lat temu (po tym przyprowadzili wlasnie tego kundla) byl coprawda stary, ale to nie powod do uspienia.
Boje sie, ze to bedzie powtorka z historii... choc wiem, i co mnie bardzo dziwi, dla kotow maja serce...
wiem,ze to zabrzmi głupio ale moze ich postraszstrażą dla zwierząt,policją ...nie wiem,ktoś musi im przemówić do zwojów
krynia08 pisze:bryza płotem jak na razie lata luzem psina, była się ze mną przywitać i bidna przez kaganic polizała mnie po ręku i położyła na pleckach, no to czy to grożny pies?
krynia08 pisze:ech szkoda gadaćjeszcze musze mi powiedzieć ze żle upiety jest gaganiec , za ciasno i znowu bedzie awantura
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 90 gości