Dobrze widzę, że kota ma jedno oko niebieskie, jedno zielone?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:To co piszę o azylu mirka_t opiera się wyłącznie na tym co pisze o sobie i swoim azylu sama mirka_t. Nie uświadczysz w moich wypowiedziach plotekNo chyba, że fakty przedstawiane w tym watku są właśnie forumową pisaniną i funta kłaków nie są warte.
Niestety, to może być nacięcie, ale też może to być ślad po urazie.mirka_t pisze:W bydgoskiej dzielnicy Flisy znaleziono taką kotkę (ma naciętę ucho, więc chyba kotka).
Jek pisze:... Liczba kotów u ciebie przekracza czterokrotnie liczbę kotów które dzisiaj znajdowały się w bydgoskim schronisku. .....
mirka_t pisze:Nie daje mi spokoju skąd Jek ma tą informację.Jek pisze:... Liczba kotów u ciebie przekracza czterokrotnie liczbę kotów które dzisiaj znajdowały się w bydgoskim schronisku. .....
Chyba nie z Kącika adopcyjnego na stronie schroniska?
sanna-ho pisze:a Ty, dalia, czepiasz się bzdur. Pierwsza moja wypowiedź dotyczyła posta Mirki, w którym ona odpowiadała Tobie, na Twoje pitolenie o tym, co Viva! wie, a czego nie. Nieważne zresztą, ale jak masz nadmiar czasu, to sobie czytaj po 10 razy, dziel włos na czworo i się zastanawiaj.
anulka111 pisze:mirka_t pisze:Nie daje mi spokoju skąd Jek ma tą informację.Jek pisze:... Liczba kotów u ciebie przekracza czterokrotnie liczbę kotów które dzisiaj znajdowały się w bydgoskim schronisku. .....
![]()
![]()
A mnie to zaciekawiło-bo z tego wynika ,ze schronisko w Bydgoszczy ma lepsze warunki dla kotów niż Twoje mieszkanie. O opiece nie wspominam,bo przeciez opisałaś w jaki sposób "ogarniasz" swoje stado.
mirka_t pisze:Nie daje mi spokoju skąd Jek ma tą informację.Jek pisze:... Liczba kotów u ciebie przekracza czterokrotnie liczbę kotów które dzisiaj znajdowały się w bydgoskim schronisku. .....
seidhee pisze:Co za iście grecka tragedia i impas![]()
Z jednej strony nie szukasz kotom domów, bo u Ciebie im tak dobrze, a z drugiej niestety nie możesz im zapewnić kompleksowej opieki weterynaryjnej, bo pieniążków za mało darczyńcy wpłacili...
mirka_t pisze:Seidhee "live is brutal".
Na przykład Kitek będzie miał teraz rwane zęby, choć wolołabym zafundować ten zabieg Płoszce, ale na Kitka czeka dom, który sam tego zabiegu mu nie zapewni. Mogę zrezygnować z tego domu i czekać na taki, który zapewni kompleksową opiekę na wejściu.
anulka111 pisze:A Ciebie nie zastanawia dlaczego u mirki_t jest 40 kotów z hakiem w małym mieszkaniu,a w schronisku w Bydgoszczy 4x mniej?
anulka111 pisze:Tak się składa ,ze od lat pracuję społecznie.Natomiast nie czuję potrzeby rozpisywania się na forum na ten temat![]()
A Ciebie nie zastanawia dlaczego u mirki_t jest 40 kotów z hakiem w małym mieszkaniu,a w schronisku w Bydgoszczy 4x mniej?
Mirka przyznała ,że nie ma środków na bieżące leczenie kotów,a mimo to dobiera kolejne koty.Jednocześnie stale prosi o wsparcie dla kotów ,które juz ma pod swoja opieka. Uważasz ,że jej postępowanie jest logiczne i służy dobru kotów?
Potrafisz to wyjaśnić?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 93 gości