Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jasdor pisze:A czy bohaterka tej imprezy będzie miała swoje super ozdobione i przybrane krzesełko ? Jeszcze straszniejsze dziecko mojej koleżanki wlaśnie sobie zażyczyło
pomponmama pisze:Zimna płyta to są różne wędliny, krojone pomidorki i inne ingrediencje do kanapek
pomponmama pisze:jasdor pisze:A czy bohaterka tej imprezy będzie miała swoje super ozdobione i przybrane krzesełko ? Jeszcze straszniejsze dziecko mojej koleżanki wlaśnie sobie zażyczyło
yyyyyy....
bohaterka imprezy będzie przebrana w dresik szalała po pięknym ogrodzie cioci razem z bandą kuzynów i kuzynekJakoś nie wyobrażam ich sobie przy stole - pewnie w przelocie coś tam połknie i tyle - nie będzie miała czasu jak i reszta bandy i trzeba ich będzie najpierw wyłapać, a potem siłą nakarmić
jasdor pisze: mamusia nie wytrzymała i oznajmiła, na miłość boską nie żryj jak świnia, przecież nikt ci tego jedzenia nie zabierze
Asia_Siunia pisze:A ja do dziś pamiętam, że w moją komunię wyszłam pobawić się z kuzynostwem na dwór i przytachałam do domu malutkiego kotka znalezionego w krzakach. Wsadziłam go do wózka dla lalek i myślałam, że w taki dzień to mamę ubłagał aby był mój na zawsze...Mam się zgodziła ja skakałam pod sufit do czasu aż wszyscy goście wyszli a mama kazała wynieść kotka w miejsce z którego go wzięłam. To najbardziej zapamiętałam z tego ważnego dnia
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], puszatek i 94 gości