PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 08, 2011 19:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

BUSIO???
Zajęta i przejęta koteckiem pewnikiem :mrgreen:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lut 08, 2011 20:00 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Siostry kochane
dostalam informacje, ze we wtorek mam rozmowe w Katowicach. O 14.30. Bardzo bardzo bardzo prosze o kciukow i mnietel mocne trzymanie...

uff....
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto lut 08, 2011 20:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Ooo, i to jest bardzo dobra wiadomość!
Sol: koniczynka
:ok: :ok:
:ok: :ok:
I mnietła też idzie w ruch i czaaary :piwa:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto lut 08, 2011 20:04 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

solangelica pisze:Siostry kochane
dostalam informacje, ze we wtorek mam rozmowe w Katowicach. O 14.30. Bardzo bardzo bardzo prosze o kciukow i mnietel mocne trzymanie...

uff....

8O 8O 8O :mrgreen: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto lut 08, 2011 20:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

uff....

Obie garście zacisnę zezcałychsił dopóki puścić nie każesz :ok: :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Wto lut 08, 2011 20:13 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

uff....

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
po pracy jestem w k-cach po 16... porozmowowa kawa..? ;>

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto lut 08, 2011 20:16 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Dzieki Siostry... ja tam jade z polecenia, wiec musze sie dobrze sprawowac. Praca z poczatku wydaje sie malo interesujaca ale z tego co sie dowiedzialam jest duze prawdopodobienstwo awansu... Ekhm. Musze sie po prostu w ciagu tygodnia odstresowac, odpicowac, wyluzowac, wzbudzic w sobie poczucie pewnosci siebie i... gdzie jest ulica Sobieskiego w Katowicach?? :)

charm!!! YES OF COURSE!! blagam tylko napisz do mnie sms bo ja stracilam ze starym telefonem polowe listy i nie mam Twojego tez :(

wogole jakby ktos sie zastanawial czemu nie dzwonie nie pisze itp to jest duze prawdopodobienstwo ze jego numer utopilam w kubku z kawa razem z telefonem :evil: dlatego jesli ktos taki wsrod Siostr sie znajduje to prosze o sms na moj numer z podpisem to sobie wklepie w pamiec i bedzie git :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Wto lut 08, 2011 20:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

solangelica pisze:gdzie jest ulica Sobieskiego w Katowicach?? :)

później wrzucę mapkę dotarcia - pojedziesz pociągiem? bo ostatnio w k-cach sporo się zmieniło, po wejściu na dworzec pkp, dworcu autobusowym, itd nie ma śladu :roll:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Wto lut 08, 2011 20:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Sol, to jest w samym centrum miasta, z dworca idź w lewo http://mapa.targeo.pl/Katowice,Jana%20III%20Sobieskiego
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto lut 08, 2011 20:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Sol - wysłałam Ci sms ale nie doszedł :roll: Możliwe, że zły numer mam ?

jasdor

Post » Wto lut 08, 2011 20:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Sol - kciuki, kciuki, kciuki!!!! :ok: :ok: :ok:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Wto lut 08, 2011 21:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Dziewczyny,wróciliśmy :D
Busio(prawie cały :mrgreen: )dziękuje za uwagę szacownych czarownic,tudzież za kciuki oraz podtrzymywanie na duchu jego pańci. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biedactwo maleńkie moje teraz śpi,po powrocie chwiejnym kroczkiem poobchodził mieszkanie,próbował się też napić,ale kołnierz mu przeszkadza :? Nalałam mu wody m.in. do głębokiego talerza,garnka,skończyłam na woku :roll: :roll: :roll: I już nie wiem w czym mam mu podać wodę,bo kołnierz nadal przeszkadza.
Rozmawiałam z inną wetką,również ona odradza mi podawanie surowego mięsa,mogę podawać je tylko po obróbce cieplnej,znaczy się ugotowane.Zapytałam dlaczego?Ponieważ kot nie przyswaja białka zawartego w surowym,później może zaszkodzić nerkom oraz przewodowi pokarmowemu.I oczywiście najlepszą karmą jest sucha.
Muszę to wszystko na spokojnie przetrawić,od jutra szperam w necie wiadomości na temat karmienia kotów.
Jak już wcześniej pisałam,zrobiłam mu też morfologię i podstawową biochemię.Wyniki w porządku,tylko mocznik nie bardzo(ale w górnych granicach normy),to podobno właśnie od surowizny.Za dwa dni idziemy na kontrolę,może jeszcze czegoś się dowiem.Na dzisiaj mam dość,mam za słabe nerwy,ale dziękuje Wam,że byłyście ze mną w tych trudnych chwilach.DZIĘKUJĘ WAM KOCHANE CZAROWNICE :1luvu: :1luvu: :1luvu: Pozdrawiam

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Wto lut 08, 2011 21:40 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Zdejmij chłopinie ten kołnierz na chwilę niech się napije :? No i niech szybciutko dochodzi do siebie. Na szczęście to tylko raz na całe życie :ok: :ok: :ok:

jasdor

Post » Wto lut 08, 2011 21:44 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

jasdor pisze:Zdejmij chłopinie ten kołnierz na chwilę niech się napije :? No i niech szybciutko dochodzi do siebie. Na szczęście to tylko raz na całe życie :ok: :ok: :ok:

:oops: :oops: :oops: Jasdor :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Najprostsze rozwiązanie,a mi nie przyszło do głowy.Ale wstyd :? Dziękuję za wszystko!

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Wto lut 08, 2011 21:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXI - oczko ;) WITAMY!!

Ja najmocniej przepraszam ale jakim cudem pokolenia dzikich kotów nie wyginęły rażone chorobami nerek? A może tak naprawdę suszą sobie mysie mięso przed konsumpcją, co? Albo gotują? Gonią myszę tak długo aż ta się zagotuje od wysiłku?
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

[poprzednia][następna]