Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 28, 2010 18:49 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

To niemożliwe.... Promysiu walcz, bądź dzielny. Iwonko trzymaj się :ok: Myślami jestem z Wami.
magdajedral

Post » Nie lis 28, 2010 18:51 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Boże drogi, proszę, nie :-(

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie lis 28, 2010 18:55 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Promyniu, proszę zostań z nami :ok:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie lis 28, 2010 18:57 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Boże... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lis 28, 2010 18:57 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

ktoś tu popuscił kciuki :evil:

Promyczku walcz kochanie...proszę Cię zostań z nami tu, po tej stronie, proszę...... :cry: :placz:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Nie lis 28, 2010 18:59 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Czyli to nie trutka... :(
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie lis 28, 2010 19:01 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

:(
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Nie lis 28, 2010 19:21 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

PROMYK! DASZ RADĘ!!!! DASZ! SŁYSZYSZ?! DASZ!!!!
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie lis 28, 2010 19:27 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Nie mam sily, zeby siedziec i czekac. Ide auto odlodowac i pogniewac sie na swiat.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Nie lis 28, 2010 19:31 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

SecretFire pisze:Nie mam sily, zeby siedziec i czekac.

Ja też nie dam rady, chociaż, chociaż tyle powinnam zrobić :-(

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Nie lis 28, 2010 19:34 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

No przecież ja nie puściłam :( Trzymam cały czas i to jak mocno :ok: :ok: :ok:
Przecież już było tak dobrze, Promyczku nie rób nam tego chłopaku :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lis 28, 2010 19:44 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

:ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie lis 28, 2010 19:45 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Promyś został w klinice.
Przestal krwawić.
Lekarz dał mu premedykację i ma zajrzeć skąd konkretnie ta krew (na bank z krtani ale konkretnie skąd) ale bez endo tylko jakoś łagodniej.
Ma dostać coś na krzepliwośc-więcej nie ma mu co dać na razie.
Wyniki Promysia napawaly wielką nadzieją retikulocyty sa ok.czyli nowa krew się buduje.
jest jedno w rozmazie co wetow niepokoi-Promysiowi tworzą się jakieś chore komórki które nie mają prawa się tworzyć -nie znam nazwy-jutro będę wiedziała.
Poza tym jednym wszystko wskazywało na poprawę.

Na razie ratujemy Promysia wg.poprzedniego scenariusza, ale ten krwotok nie mial się prawa już pojawić i dlatego wet kazał się poważnie zastanowić nad sytuację jeśli takie krwotoki będą się powtarzały co kilka dni-co wtedy robić bo życie kota nie może być ciągłym tamowaniem krwotoków.

Idea była taka żeby po dwoch tygodniach spokoju zrobić Promysiowi wycinek z tej narośli(guza) w krtani i leczyć dalej.
Jednak muszą być bezwzględnie dwa tygodnie spokoju a każdy krwotok ten z góry obrany scenariusz oddala.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie lis 28, 2010 19:47 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Dobrze, że nadal jest nadzieja ... Promyczku ... :ok:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie lis 28, 2010 19:50 Re: Piękny czarny Promyk...trutka...walczymy-prosimy o kciuki

Tak strasznie sie bałam wchodzić, jak zobaczyłam, że smarti napisała posta :strach: Może jeszcze sie uda :ok: Może Promyś wytrzyma dwa tygodnie :ok: :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]