Jeden chciał 600zł ,druga 500 a trzeci 400

to są ceny z kosmosu

idę wziaść prysznic ,muszę ochłonąć.i doszorować się.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:własnie dzwoniłam do kominiarza ,on mi wieczorem poda dwa namiary na zdunów ,zobaczymy .
Jeden chciał 600zł ,druga 500 a trzeci 400![]()
to są ceny z kosmosu![]()
idę wziaść prysznic ,muszę ochłonąć.i doszorować się.
dorcia44 pisze:administracja mnie olała ,że muszę na własną rękę bo oni nie mają zduna ,ponieważ rzadko kto ma piec![]()
głowa mi pęknie .
odpocznę w pracy
dorcia44 pisze:znów siedzę i wyje z bezsilności ,piec tak dymi ze juz w ogóle nie można palić ,w mieszkaniu czarno i śmierdzi ,wszystko wywala na mieszkanie ,administracja już nie ma zduna muszę go wziąść prywatnie![]()
po rozmowie z Iwoną66 poszłam na własną rękę szukać usterki ,znalazłam w piwnicy drzwiczki ,takie tycie ,otworzyłam wysypał mi się tłusty czarny syf ,jak lawina płynęło totojestem cała czarna ,nie wiem co z portkami czy się dopiorą ,moje ostatnie spodnie
bluzka też czarna ,adidasy ,z rak nie mogę tego zmyć
![]()
niestety dalej nie ciągnie tylko wywala .
jestem bezradna i czuje się jak dupek ,nic nie umiem ,nic nie potrafię i tylko kamień i do Wisły
dorcia44 pisze:znów siedzę i wyje z bezsilności ,piec tak dymi ze juz w ogóle nie można palić ,w mieszkaniu czarno i śmierdzi ,wszystko wywala na mieszkanie ,administracja już nie ma zduna muszę go wziąść prywatnie![]()
po rozmowie z Iwoną66 poszłam na własną rękę szukać usterki ,znalazłam w piwnicy drzwiczki ,takie tycie ,otworzyłam wysypał mi się tłusty czarny syf ,jak lawina płynęło totojestem cała czarna ,nie wiem co z portkami czy się dopiorą ,moje ostatnie spodnie
![]()
jestem bezradna i czuje się jak dupek ,nic nie umiem ,nic nie potrafię i tylko kamień i do Wisły
ina11 pisze:dorcia44 pisze:znów siedzę i wyje z bezsilności ,piec tak dymi ze juz w ogóle nie można palić ,w mieszkaniu czarno i śmierdzi ,wszystko wywala na mieszkanie ,administracja już nie ma zduna muszę go wziąść prywatnie![]()
![]()
z piecem nie pomogę, ale sweter jasna sprawa:
http://www.dogomania.pl/threads/201743- ... o-13.02***
zobacz czy któryś pasuje i są twoje, a spodnie, but ew.to jaki rozmiar?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], indestructibleperson, puszatek i 175 gości