Jutro z nią jadę do weta .
Ozzi tez jutro jedzie do weta .
Mam już kogoś na sprawdzenie domku w Warszawie dla Oazy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Omega miała zrobione USG i jej jelita są w bardzo złym stanie, ma uszkodzone rzęstki w jelitach![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Ozzi musi mieć założony znów kołnierz ponieważ ma zainfekowana cewkę z powodu wylizywania się i dlatego płacze przy sikaniu![]()
Justa&Zwierzaki pisze: A Myszunia ma problem z tylnymi nóżkami
LSVC pisze:A ja sie pochwalę, że dziś wykastrowaliśmy naszego już nie takiego malego Kilkujadkadopiero co go wzieliśmy od Justyny, a tu już nadszedl czas kastracji... i mimo, że ja jak zwykle strasznie to przeżywałam, to młody zniósł zabieg znacznie lepiej niż dwa poprzednie kocurki. może kastracja choć trochę go uspokoi, bo nadal codziennie urządza nam pobudki przed piątą, bo jest głodny... chociaż ogólnie to jest już mniejszym szaleńcem i zaczyna się z niego robić przylepek - jak siądzie na kolana, potrafi siedzieć aż duży będzie musiał wstać. No i jest przekochany, tak uroczo mruczy
a z miauczeniem to u niego różnie - raz mu się udaje, a raz wydaje z siebie jakieś dziwne dzikie indiańskie okrzyki, albo przedrzeźnia psy szczekające na zewnątrz... z resztą kociastych się już zaprzyjaźnił, choć i tak jego najlepszym przyjacielem jest... chomik
Kilek siedzi sobie obok klatki, drapie po pręcikach, wychodzi chomik, staje na pręcikach i też po nich drapie i tak potrafią przez kilka minut aż jednemu się znudzi
(muszę dodać, że na mnie niestety chomiki - bo mamy dwa - nie reagują wcale) oczywiście chomików nie wypuszczamy z klatki, bo nawet Kilkowi - przyjacielowi chomika - mógłby się odezwać instynkt łowcy...
Justyno, jeszcze raz bardzo bardzo dziękujemyza zaufanie jakim nas obdarzyłaś oddając nam do adopcji takie cudne żywe srebro
Pozdrawiamy serdecznie i caly czas trzymamy kciuki za zdrówko Twoich sierściuszków a przede wszystkim za znalezienie się dla nich nowych domków... bo nie ma nic lepszego od towarzystwa kotów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 812 gości