Kurczę, co by tu kupić na jutro?
A może po prostu zadzwonimy po pizzę?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Kurczę, co by tu kupić na jutro?
A może po prostu zadzwonimy po pizzę?
Miuti pisze:mjs pisze:Proszę mnie usunąć z listy
Dlaczego?
Ank@2 pisze:Bezłapkowe bardzo dobrze sobie radzi jak na bezdomnego kota. Widziałam jak uciekało przed psem
Z podrostków 5mies. na pewno oswoi się mała tri.
Z resztą nie wiem jak będzie i nie wiem, czy jest sens oswajać. Bawią się ze mną sznurkiem/trawką, jedzą z ręki, ale bardzo ostrożnie i najpierw muszą zobaczyć że tri je.
Ale czy jest sens je oswajać ? Nikt ich nie chce, mają masę ogłoszeń, plakatów i zero telefonów. Do kotków KAŻDY ma dostęp, dzieci, pijacy, psy- jak będą zbyt ufne mogą źle skończyć.
lutra pisze:Duża Firkowa in spe dzwoniła wczoraj i ma dzwonić dziś. OK. Torbę wezmę, rozdam.
Tweety pisze:Tweety pisze:przypominam o jutrzejszym spotkaniu. Widzę, że niektórzy powracali z urlopu więc też ich zapraszamyWiem, że można zrobić burzę mózgów w trzy osoby ale będzie to raczej wiosenna mżawka a nie burza
aktualna lista
uczestników
1. Ogocha
2. Patka_
3. Kastapra
4. Miuti
5. Akima
6. Anna09
7. Maja215
8. Edit_f
9. Kosma_shiva
10. Lutra
.
.
. Tweety
można przytargać ze sobą druga połowę (o ile ma jeszcze ochotę słuchać o kotach)
uaktualniam. Co do przynoszenia różnych rzeczy to ustalone jest, że to co chcemy sobie na tym grillu smażyć to bierzemy ze sobą wedle uznania i potrzeb, reszta jest rzeczą dowolną i mile widzianą
Tweety pisze:...
moja Kama poszła do domu ponad tydzień temu a dzisiaj moje najstarsze dziecko dzwoni i z rozpaczą w głosie woła, że nie może znaleźć Kamy i czy ona na pewno je, bo od dłuższego czasu jej nie widuje ....
mahob pisze:Tweety pisze:...
moja Kama poszła do domu ponad tydzień temu a dzisiaj moje najstarsze dziecko dzwoni i z rozpaczą w głosie woła, że nie może znaleźć Kamy i czy ona na pewno je, bo od dłuższego czasu jej nie widuje ....
![]()
To jest dobre (czy to może trauma po przygodach z moją Sonią? Bo rozumiem, że najstarsze dziecko to Asmiszka?)
I bardzo dziękuję za zaproszenie na grillaale mam jutro gości i nie mogę się pojawić. Mam nadzieję, że może innym razem...
Życzę dobrej zabawy i owocnego spotkania
Tweety pisze:mahob pisze:Tweety pisze:...
![]()
To jest dobre (czy to może trauma po przygodach z moją Sonią? Bo rozumiem, że najstarsze dziecko to Asmiszka?)
I bardzo dziękuję za zaproszenie na grillaale mam jutro gości i nie mogę się pojawić. Mam nadzieję, że może innym razem...
Życzę dobrej zabawy i owocnego spotkania
no to następnym razem![]()
tak, Asmiszka to moje najstarsza
Tweety pisze:Ank@, J3nny, Etiopia, katgral, Kitkowa, Mahob, Tunisia, Adriana.pl, Milu ... a Panie to zeszły do podziemia? nie zaszczycicie nas obecnością? Marka nie wywołuję, bo zgłosił obecność telefonicznie. O, Aneta od zwierzyńca, też wystawiasz bazarki dla nas, łatwiej coś poustalać na gębę niż na klawiaturę.
Pominęłam kogoś?
Tunisiu, dotarły w końcu do mnie stojaczki dla Ciebie tzn są na Wielopolu w 12-stce czyli za portiernią
mahob pisze:
Edit nr 2: Zauważyłam, że do banerka, który macie w podpisach jest podlinkowany poprzedni wątek - ten już zamknięty.
Trzeba by chyba zmienić podlinkowanie. Ja nie umiem niestety![]()
Swego czasu Tweety miała banerek z linkiem do strony AFN - czemu teraz tego nie ma? To było niezłe rozwiązanie - zawsze można było łatwo zaglądnąć w razie potrzeby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 225 gości