K-ów, adopcje wirtualne naszych kotów - bezcenne!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 14, 2009 14:06

Kurczę, co by tu kupić na jutro?

A może po prostu zadzwonimy po pizzę?
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt sie 14, 2009 14:10

Miuti pisze:Kurczę, co by tu kupić na jutro?

A może po prostu zadzwonimy po pizzę?

zainteresowani będą mogli o ile jutro będzie coś czynnego.

ja jestem człowiek mięsożerny więc na pewno wezmę jakąś padlinkę na ruszcik

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt sie 14, 2009 14:22

Ja też mięsożerna jestem okrutnie.
Mimo ostrej indoktrynacji ze strony Pewnych Ośrodków jakoś mi to nie przechodzi.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Pt sie 14, 2009 14:25

Miuti pisze:
mjs pisze:Proszę mnie usunąć z listy :D

Dlaczego?

Tłumaczyłam gdzieś na początku wątku :)

Na Wielopolu kupka z krwią, niewiele, ale jednak :( Nie wiem z którego kota pochodzi :?
Bercik dostał lakcid. Głupio zrobiłam, bo powinnam potem podać mu rutinoscorbin, a ja wpuściłam mu do uszu oridermyl i na tym skończyła się nasza współpraca. Kot się obraził :roll: W związku z tym proszę kogoś kto jeszcze dzisiaj zajrzy na Wielopole, żeby wrzucił do bercikowej paszczy rutinoscorbin, no i zastrzyk of koz, nie do paszczy.
Bert nie lubi Firka :( A Firek boi się Berta. Oczko i Firek lubią się. Basia jest zbyt małomówna, aby wysnuwać wnioski :roll:
Potrzymam kciuki, żeby Firek trafił dzisiaj do swojej Dużej :ok: :ok: :ok:
Wiadomo coś na ten temat?

Amelko, fanty bazarkowe są w big brown bag pod oknem.
Ostatnio edytowano Pt sie 14, 2009 14:35 przez mjs, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Pt sie 14, 2009 14:34

Ank@2 pisze:Bezłapkowe bardzo dobrze sobie radzi jak na bezdomnego kota. Widziałam jak uciekało przed psem :?

Z podrostków 5mies. na pewno oswoi się mała tri.
Z resztą nie wiem jak będzie i nie wiem, czy jest sens oswajać. Bawią się ze mną sznurkiem/trawką, jedzą z ręki, ale bardzo ostrożnie i najpierw muszą zobaczyć że tri je.
Ale czy jest sens je oswajać ? Nikt ich nie chce, mają masę ogłoszeń, plakatów i zero telefonów. Do kotków KAŻDY ma dostęp, dzieci, pijacy, psy- jak będą zbyt ufne mogą źle skończyć.

na oswojenie sie calkowite widze, ze maja 100% szansy, tylko masz racje, jesli oswajac, to je stamtad zabrac!!
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Pt sie 14, 2009 14:46

Duża Firkowa in spe dzwoniła wczoraj i ma dzwonić dziś. OK. Torbę wezmę, rozdam.
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Pt sie 14, 2009 15:04

lutra pisze:Duża Firkowa in spe dzwoniła wczoraj i ma dzwonić dziś. OK. Torbę wezmę, rozdam.

a Duża Firkowa już Firkowa czy jeszcze przed ostatecznym wyborem?

Tweety

Post » Pt sie 14, 2009 16:24

Tweety pisze:
Tweety pisze:przypominam o jutrzejszym spotkaniu. Widzę, że niektórzy powracali z urlopu więc też ich zapraszamy :1luvu: Wiem, że można zrobić burzę mózgów w trzy osoby ale będzie to raczej wiosenna mżawka a nie burza :wink:

aktualna lista
uczestników
1. Ogocha
2. Patka_
3. Kastapra
4. Miuti
5. Akima
6. Anna09
7. Maja215
8. Edit_f
9. Kosma_shiva
10. Lutra
.
.
. Tweety

można przytargać ze sobą druga połowę (o ile ma jeszcze ochotę słuchać o kotach :wink: )

uaktualniam. Co do przynoszenia różnych rzeczy to ustalone jest, że to co chcemy sobie na tym grillu smażyć to bierzemy ze sobą wedle uznania i potrzeb, reszta jest rzeczą dowolną i mile widzianą

BarbAnn niestety nie będzie :( ale cały czas liczymy, że inni dołączą

Tweety

Post » Pt sie 14, 2009 16:51

skoro zostałam wywołana i zaszczycona zaproszeniem na grilla, to niestety nie mogę skorzystać z zaproszenia, bo wyjeżdżam na urlop. Owocnych obrad i miłej zabawy życzę - kitkowa przez "małe k" pisana :wink:

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Pt sie 14, 2009 17:06

Tweety pisze:...
moja Kama poszła do domu ponad tydzień temu a dzisiaj moje najstarsze dziecko dzwoni i z rozpaczą w głosie woła, że nie może znaleźć Kamy i czy ona na pewno je, bo od dłuższego czasu jej nie widuje ....

:lol:

To jest dobre (czy to może trauma po przygodach z moją Sonią? Bo rozumiem, że najstarsze dziecko to Asmiszka? :wink: )

I bardzo dziękuję za zaproszenie na grilla :) ale mam jutro gości i nie mogę się pojawić. Mam nadzieję, że może innym razem...
Życzę dobrej zabawy i owocnego spotkania :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt sie 14, 2009 17:58

mahob pisze:
moja Kama poszła do domu ponad tydzień temu a dzisiaj moje najstarsze dziecko dzwoni i z rozpaczą w głosie woła, że nie może znaleźć Kamy i czy ona na pewno je, bo od dłuższego czasu jej nie widuje ....

To jest dobre (czy to może trauma po przygodach z moją Sonią? Bo rozumiem, że najstarsze dziecko to Asmiszka? :wink: )

I bardzo dziękuję za zaproszenie na grilla :) ale mam jutro gości i nie mogę się pojawić. Mam nadzieję, że może innym razem...

no to następnym razem :)
tak, Asmiszka to moje najstarsza

Tweety

Post » Pt sie 14, 2009 18:27

Tweety pisze:
mahob pisze:

no to następnym razem :)
tak, Asmiszka to moje najstarsza

Bo moja Sonia tak dawała popalić Asi... chowała się i ciężko ją było nakłonić do jedzenia :roll: A też trikolorka - więc może biedna Asmiszka ma już taki nakaz wewnętrzny: trzeba pilnować trikolorek, żeby jadły :wink: :)

Z innej beczki: odnawiam ogłoszenia i nie mogę znaleźć zdjęć Bercika - mam tylko to jedno z pierwszej strony wątku. Nie wiem co się stało, bo miałam ich kilka; gdzies mi wsiąkły :(
Może ktoś ma Bercika w innych ujęciach...?

Edit: Ok - już znalazałam te zdjęcia :)

Edit nr 2: Zauważyłam, że do banerka, który macie w podpisach jest podlinkowany poprzedni wątek - ten już zamknięty.
Trzeba by chyba zmienić podlinkowanie. Ja nie umiem niestety :oops:

Swego czasu Tweety miała banerek z linkiem do strony AFN - czemu teraz tego nie ma? To było niezłe rozwiązanie - zawsze można było łatwo zaglądnąć w razie potrzeby.

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt sie 14, 2009 19:50

Dopiero melduję sie w tej części wątku, bo przez kilka dni byłam poza siecią :oops:
W sprawie jutrzejszego grilla - ja dopiero dzisiaj dotarlam do domu i nie zdążyłam zakupić niczego stosownego :oops: Czy mogę przyjść z pustymi rękami? :oops: Chetnie dorzucę się do zakupów zrobionych przez kogoś innego :oops:
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt sie 14, 2009 21:02

Tweety pisze:Ank@, J3nny, Etiopia, katgral, Kitkowa, Mahob, Tunisia, Adriana.pl, Milu ... a Panie to zeszły do podziemia? nie zaszczycicie nas obecnością? Marka nie wywołuję, bo zgłosił obecność telefonicznie. O, Aneta od zwierzyńca, też wystawiasz bazarki dla nas, łatwiej coś poustalać na gębę niż na klawiaturę.
Pominęłam kogoś? :oops:

Tunisiu, dotarły w końcu do mnie stojaczki dla Ciebie tzn są na Wielopolu w 12-stce czyli za portiernią

Etiopia nie ma z czym ani za co przyjechać.

Bawcie sie dobrze.
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Pt sie 14, 2009 22:10

mahob pisze:

Edit nr 2: Zauważyłam, że do banerka, który macie w podpisach jest podlinkowany poprzedni wątek - ten już zamknięty.
Trzeba by chyba zmienić podlinkowanie. Ja nie umiem niestety :oops:

Swego czasu Tweety miała banerek z linkiem do strony AFN - czemu teraz tego nie ma? To było niezłe rozwiązanie - zawsze można było łatwo zaglądnąć w razie potrzeby.

ja już swój poprawiłam, dobrze, że zwróciłaś uwagę, bo byłam przekonana, że odsyła do strony :oops:

Anna09, Etiopia, w kupie na pewno nie umrzemy z głodu :wink:
kto może zabrać ze sobą Etiopię z oś. Zielonego?

Tweety

[poprzednia][następna]