Koty p.Hanki - 1%

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 08, 2009 8:57 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Przeczytałam, sprawdziłam konto - zgadza się.
Myślę, że dodatkowym czynnikiem, który mógł przyczynić się do wycofania się darczyńców (oprócz przeświadczenia, że Fundacja opiekuje się tymi kotkami i p. Hanką "W bagażniku gości zawsze znajdzie się kocie jedzenie wszelkiego rodzaju, posiłki dla p. Hanki, ubrania, środki czystości i wszystko, czego tylko człowiek i jego koty potrzebują") było sąsiedztwo artykułów - dramatycznych apelów o pomoc dla dwóch innych organizacji
"każda wpłata będzie dla nas ratunkiem", "prosimy o pomoc - nawet najdrobniejsza kwota może uratować życie".
Nie znam autorki artykułu o kotach p. Hanki, ale nie wierzę w jej złą wolę , po prostu tak wyszło...
Trzeba teraz pomyśleć co zrobić, aby znowu ustabilizować sytuację kotów w Jurczycach. W tej chwili jest dramatyczna :(
Ostatnio edytowano Nie paź 11, 2009 16:48 przez Myszatka, łącznie edytowano 1 raz
"Każdy zaś niech bada własne postępowanie, a wtedy będzie miał uzasadnienie chluby wyłącznie w sobie samym, a nie w porównaniu z drugim. II Kor. 13,5"

Myszatka

Od: Sob lut 07, 2009 14:08

Post » Pt paź 09, 2009 11:04 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

napisałam do p.redaktor, jest osobą rozumną i życzliwą i chętnie zamieści wyjaśnienie w stylu, że owszem dary były ( bo były i było ich bardzo dużo, a wiem, bo byłam kierowcą i samochód ledwo jechał )
ale te dary to kropla w morzu potrzeb i tu drogie panie przydałoby sie DOKŁADNIE w takim razie opisac
ile takie koty potrzebują jedzenia, innych akcesoriów, szczepień itd...
miesięcznie - DOKŁADNIE i jakie ma np. długi u weta
i niech to zrobi p. Hanka

jak zrobi szybko będzie jak najszybciej wydrukowane
Obrazek

Eddzia

Od: Pt gru 12, 2008 19:38

Post » Pon paź 12, 2009 18:07 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Ruszyły bazarki dla jurczyckich kotków - zapraszamy

viewtopic.php?f=20&t=101475 - legowisko

viewtopic.php?f=20&t=101478 - fajny plecak

viewtopic.php?f=20&t=101552 - cudna serwetka

viewtopic.php?f=20&t=101483 - Pamietnik Babuni
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pon paź 12, 2009 19:28 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Hmmm jakby to napisać .... Poza forumowy bazarek od Thorkatt dla Pani Hanki. Skromne 15 zł ale zawsze coś. Mam nadzieję, że nic złego nie napisałam :mrgreen: i że Thorkatt głowy mi nie urwie :mrgreen: Nie chodzi mi o moje zasługi a właśnie Thorkatt :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pon paź 12, 2009 19:41 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Dziękujemy w imieniu kotuchów, to taka licytacja na opak.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pon paź 12, 2009 19:50 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Nie mi dziękować!!!!! Każdy grosz się liczy jeżeli chodzi o koty w potrzebie!!!
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Śro paź 14, 2009 11:26 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Podbijam "robienie miłości" :wink: czyli inf o bazarkach :ok:

Co do Kocich Spraw to z tego co wiem p. Hania zbiera się do wysłania świątecznej prośby o wsparcie z uwagi na tragiczną obecną sytuację. Chce dopiero świątecznie, bo obiektywnie smutnie i dziwnie by wyszedł taki apel po tym artykule.

I rzeczywiscie po przeczytaniu tego art. ( przeczytałam ) kompletnie obiektywnie też bym zawiesiła pomoc p. Hani, bo potrzebujacych jest wiecej niz pomagajacych. Zresztą np w tym roku jest taki "przyrost naturalny" :( , jakiego od 7 lat nie pamietam. Koszmar - dobrze, że moje dziewczyny-kocie ją tak super, ze od razu przygarniają kolejne "porcje" dzieciaków, więc jakoś da się w tej gromadzie przeżyć. I że na razie dopisuje mi domkowe szczęście. Ale rzeczywiscie sponsorzy mają niestety duże pole do pomocy.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Śro paź 14, 2009 18:49 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

I kolejny bazarek
viewtopic.php?f=20&t=101673 woda do demakijażu Vichy

Dzięki mamucik za wsparcie.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw paź 15, 2009 8:10 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Szkoda, że tylko takie - kurcze, kiedy ja w końcu wygram w totka :evil:
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

mamucik

Post » Czw paź 15, 2009 13:04 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Zerknęłam, super te bazarki.
Najfajniejsze, że wszyscy ostrzą sobie ząbki na koteczke Pako :lol:

mamucik

Post » Czw paź 15, 2009 16:23 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

mamucik pisze:Zerknęłam, super te bazarki.

A jak byla zabrana z drogi po wizycie od Hanki, to taki pajączek z niej był, Teraz cudo odchuchane.
A serwetka też przecudnej urody.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Czw paź 15, 2009 19:05 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Moi drodzy!
Chciałam tu tylko uzupełnić wątek finansowy (aczkolwiek nie wiem, czy potrzebnie, bo praktycznie nikt na moje rozliczenia nie reaguje, więc do tej pory była to sztuka dla sztuki).
Jak pewnie wiecie, prowadzę na swoje nazwisko konto w m-banku na rzecz p. Hanki. Pieniądze idą głównie na mięso i zadłużenie w lecznicy w Kątach.
I tak w zeszłym miesiącu zapłaciłam za mięso 600 zł, w październiku 450 a jutro (czyli 16.10.) zapłacę kolejne 250 zł.
Z wetami w Kątach mam stały kontakt, z tym, że współpraca raczej kuleje, x razy prosiłam o podanie stanu zadłużenia i nic.
Jeśli ktoś chce się upewnić, czy jego wpłata doszła i poznać stan konta, proszę pisać na pw.
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pt paź 16, 2009 7:29 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Thorkatt pisze:

A jak byla zabrana z drogi po wizycie od Hanki, to taki pajączek z niej był, Teraz cudo odchuchane.

Rzeczywiscie jest piękna, oj totolotku, czemu mnie nie kochasz 8O

mamucik

Post » Pt paź 16, 2009 7:45 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

Aniu,Ty tutaj matkujesz i dziękujemy Ci, że trzymasz pieczę nad finansami i dbasz o to miesko powszednie. :1luvu:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Post » Pt paź 16, 2009 7:45 Re: Koty p.Hanki z Kątów Wr. 3- List pani Hanki str.8

mamucik pisze:
Thorkatt pisze:

Rzeczywiscie jest piękna, oj totolotku, czemu mnie nie kochasz 8O

Bo kto ma szczęście w miłości, nie ma go w pieniądzach

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

[poprzednia][następna]