Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:mar_tika pisze:ja tam mogę zrzucić sie na karme 10 zl to nie majątek![]()
no to już jest 30 (ja+Jadzia)
Iweta pisze:Kropeczka13 pisze:mar_tika pisze:ja tam mogę zrzucić sie na karme 10 zl to nie majątek![]()
no to już jest 30 (ja+Jadzia)
A ja to co, wymysliła ale sama nie da ?To juz 40 zł
![]()
....i mam zamiar co miesiąc robic zbiórke na 10 kg ROYALA
Iweta pisze:terenia1 pisze:Kurde może ktoś pomożeszukamy sponsora na suchą karmę dla naszych podopiecznych na 10 kg Royalka za równe 100zł
kto wspomoże nasze kociaki
A może "zrzucimy" się po 5-10 zł jest nas wspierajacych Kocia Chatke dużo , tak bedzie łatwiej, niż znaleźć jednego sponsora ?To okazja kupic ROYAL po 10 zł/ kg
Iweta pisze:Iweta pisze:terenia1 pisze:Kurde może ktoś pomożeszukamy sponsora na suchą karmę dla naszych podopiecznych na 10 kg Royalka za równe 100zł
kto wspomoże nasze kociaki
A może "zrzucimy" się po 5-10 zł jest nas wspierajacych Kocia Chatke dużo , tak bedzie łatwiej, niż znaleźć jednego sponsora ?To okazja kupic ROYAL po 10 zł/ kg
Dla tych ,którzy jeszcze nie widzieli
Robimy zbiórke na karme "co łaska" pyszny ROYALEK dla Kociej Chatki, w takiej cenie grzech nie kupic![]()
Mamy już:
Ja - 10zł
Mar_tika - 10 zł
Kropeczka - 10 zł
Jadzia - 10 zł
Bubor - 50 zł
Kto sie przyłączy, może byc nawet 5 złmoze ktos z siedzących w "krzakaczkach i podczytujących? ZAPRASZAMY
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 31 gości