Uwaga! nagroda za informację

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 31, 2009 17:34

Aleks25 pisze:
PcimOlki pisze:
kaja555 pisze:Pcimolki, mnie daleko do nienawiści, po prostu mam cie za mądrale, który poucza ludzi całkiem niepotrzebnie.

Chyba nie wierzysz w to, że na podstawie domysłów policja aresztuje trzepakową młodzież i zamknie w mamrze na 2 lata? :D

Jestem na tym wątku, bo mam nadzieję, że wreszcie znajdzie się winny. Prawdziwie winny, nie na podstawie domysłów.
...

To dobrze, bo tym tekscie to ja mam cię za idiotkę.

kaja555 pisze:A ty po co jesteś?

Nie twój interes.

Tośmy se pogadali.

Jak chcesz kogoś urazić to zachowaj to dla siebie

I wice wersa.
Edit: Pomerdała ci się kolejność przyczyny ze skutkiem.

Kiki022, masz fajnego TZ-ta.
Ostatnio edytowano Pt lip 31, 2009 18:58 przez PcimOlki, łącznie edytowano 1 raz

PcimOlki

Od: Nie wrz 16, 2007 14:12

Post » Pt lip 31, 2009 18:41

A zgadza się fajnego mam TŻ - ta, tylko że on tutaj nie zagląda :)

Kiki022

Od: Czw lip 23, 2009 20:22

Post » Pt lip 31, 2009 18:44

No to nas połączyli :D Będziesz miała Kiki teraz dwóch TŻ - ów 8)

Aleks25

Od: Pt lip 31, 2009 16:44

Post » Pt lip 31, 2009 18:57

No to chyba lepiej. :lol:

PcimOlki

Post » Pt lip 31, 2009 19:27

Aleks25 pisze:
PcimOlki pisze:
kaja555 pisze:Pcimolki, mnie daleko do nienawiści, po prostu mam cie za mądrale, który poucza ludzi całkiem niepotrzebnie.

Chyba nie wierzysz w to, że na podstawie domysłów policja aresztuje trzepakową młodzież i zamknie w mamrze na 2 lata? :D

Jestem na tym wątku, bo mam nadzieję, że wreszcie znajdzie się winny. Prawdziwie winny, nie na podstawie domysłów.
...

Nie twój interes.

Tośmy se pogadali.

Skoro nie jesteś TZ-tem Kiki022, to masz zadanie domowe:

Po pierwsze primo:

Jeśli głupota chce rzygnąć na mnie nagromadzoną żółcia, niech znajdzie do tego stosowny moment, gdy faktycznie zaburaczę. Zapewniam cie, że jeśli zaburaczę, nie ona jedna się odezwie. W tym przypadku, odosobnienie reakcji świadczy o jej niestosowności. Pomijając moje widzimisię.

Po drugie primo:

Przeanalizuj jakie zależności występują pomiędzy postem panny z piątkami w nicku a:
a. rozwiązaniem problemu poruszonego w wątku.
b. ogólnie pojętym dobrem zwierząt
c. ogólnie przyjętymi zasadami komunikacji miedzyludzkiej

Po trzecie primo:

Zastanów się, czy reakcja na link do wiki była uzasadniona i kogo wg. ciebie linkiem tym obraziłem.

Zważywszy na twoją reakcję, mniemam, że przeanalizowałeś powyższe zagadnienia.

PcimOlki

Post » Pt lip 31, 2009 19:50

Chyba wątek zbacza co nieco z tematu :?

Co będzie dalej ze sprawą kici?
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Pt lip 31, 2009 20:06

PcimOlki pisze:
Aleks25 pisze:
PcimOlki pisze:

...

Nie twój interes.

Tośmy se pogadali.

Skoro nie jesteś TZ-tem Kiki022, to masz zadanie domowe:

Po pierwsze primo:

Jeśli głupota chce rzygnąć na mnie nagromadzoną żółcia, niech znajdzie do tego stosowny moment, gdy faktycznie zaburaczę. Zapewniam cie, że jeśli zaburaczę, nie ona jedna się odezwie. W tym przypadku, odosobnienie reakcji świadczy o jej niestosowności. Pomijając moje widzimisię.

Po drugie primo:

Przeanalizuj jakie zależności występują pomiędzy postem panny z piątkami w nicku a:
a. rozwiązaniem problemu poruszonego w wątku.
b. ogólnie pojętym dobrem zwierząt
c. ogólnie przyjętymi zasadami komunikacji miedzyludzkiej

Po trzecie primo:

Zastanów się, czy reakcja na link do wiki była uzasadniona i kogo wg. ciebie linkiem tym obraziłem.

Zważywszy na twoją reakcję, mniemam, że przeanalizowałeś powyższe zagadnienia.

Na moją reakcję ? Jaką ?

Nie zamierzam prowadzić tutaj z tobą konwersacji bo jak chyba zauważyłeś odbiegamy od tematu.

Aleks25

Od: Pt lip 31, 2009 16:44

Post » Pon sie 03, 2009 7:29

Są jakieś konkrety w sprawie kici czy umyto ręce?

Pytam konkretnej osoby która jest jak najbliżej tej sprawy :!:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Wto sie 04, 2009 7:54

PcimOlki pisze:
Aleks25 pisze:
PcimOlki pisze:

...

Nie twój interes.

Tośmy se pogadali.

Do "se" też mógłbym się doczepić ale nie będę złośliwy :wink:

Se jest na poziomie interlokutorki. Użyte celowo. Czepiaj się więc.

Wybacz, ale "se" jest wyłącznie na Twym poziomie. Pamiętaj, że to Ty pierwszy zapytałeś mnie po co jestem na wątku. Jak widać, mogłam odpowiedzieć Tobie tak samo: "Nie twój interes."

Zacytuję z dogo:
"Nie dyskutuj z idiotą: najpierw zniży Cię do swojego poziomu, potem pokona latami doświadczenia..."[/i]
ObrazekObrazekObrazek

kaja555

Od: Pt lut 08, 2008 12:28

Post » Pon sie 10, 2009 16:41

Właśnie oglądałam w wiadomościach o 17,30 że nagroda wzrosła do 7000 tysięcy.
Oby kogoś skusiła!
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon sie 10, 2009 21:56

kasia86 pisze:Właśnie oglądałam w wiadomościach o 17,30 że nagroda wzrosła do 7000 tysięcy.
Oby kogoś skusiła!
FANTASTYCZNIE! napewno nie będą się teraz szczycić tym procederem. A tak na marginesie myślałam o czymś takim w Chrzanowie. Z nieoficjanych informacji wiem, że są tu w okolicy dwie ubojnie psów! Myśle, że za pieniądze napewno znalazł by sie ktoś kto by ich wydał. Są tak bezczelni, że zabierają psy przywiązane pod sklepami. W Gaju podobnież mielone robią z psów i kotów. Ludzie to potwory!

PS. Widziałam, że powyżej są jakieś sprzeczki! Naprawde to nie miejsce, za poważny wątek. Załatwcie to na PW.

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Pon sie 10, 2009 22:13

A co do nagrody dodam, poczekajcie, kiedyś jeden z drugim coś komuś po pijanemu powie, pokłuci się z kumplami itp. Albo braknie jakiemuś menelowi na coś poważnego i wyda sprawce. Ważne by nagroda czekała, kiedyś sprawca musi zrobić jakiś fałszywy ruch.

cangu

Od: Pt maja 09, 2008 21:17

Post » Wto sie 11, 2009 20:17

jolabuk5 pisze:Dlatego powinno mu się zrobić dokładnie to, co on zrobił tej biednej kotce - i dopilnować, zeby odchodził w takim samym cierpieniu. Taki psychopata na nic lepszego nie zasługuje! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

AMEN! :evil:
Zero litości dla takich zwyrodnialców! :twisted:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sie 11, 2009 21:19

Erin pisze:
jolabuk5 pisze:Dlatego powinno mu się zrobić dokładnie to, co on zrobił tej biednej kotce - i dopilnować, zeby odchodził w takim samym cierpieniu. Taki psychopata na nic lepszego nie zasługuje! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

AMEN! :evil:
Zero litości dla takich zwyrodnialców! :twisted:

Dokładnie !!!

Weszłam tu mając nadzieję, że w końcu coś wiadomo... Skoro nagroda już tak wzrosła, to tylko kwestia czasu.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon sie 17, 2009 18:21

Wiadomo coś może? :(
Obrazek Obrazek

Anna61

[poprzednia][następna]