Marysiu, a moze spróbować z ugotowanym siemieniem lnianym? jeśli jest jakieś podrażnienie w układzie pokarmowym, to siemie pomoże, te"glutki" pokryją takim filmem i załagodzą.
A zółtko z jajka? odżywcze, niektóre koty nawet lubią
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MMKD pisze: (...)
W efekcie przedostatnie wyniki badań krwi na Śląsku, z kwietnia, to 71 mocznik (n.70) i 1,8 kreatynina (n.1,8 ).
(...)
Po rentgenie klatki piersiowej i usg (żadnych przerzutów, wątroba i nerki zmienione w stopniu, który charakteryzuje się jako „zmiany starcze”) i powtórnych badaniach krwi (mocznik bez zmian, kreatynina skoczyła do 2,2), zdecydowaliśmy się 27 maja na zabieg.
(...) Zbadaliśmy też krew i okazało się, że niestety wyniki skoczyły - mocznik na 77, kreatynina - 3,6. Doktor powiedział jednak, że jest raczej dobrej myśli i że badania trzeba powtórzyć za dwa tygodnie, bo tydzień po zabiegu to za wcześnie, żeby parametry się ustaliły na właściwym poziomie. Jego zdaniem jest szansa, że za te dwa tygodnie wyniki mogą być lepsze.(...)
MMKD pisze: Jeśli chodzi o zapalenie pęcherza, zbadaliśmy jej mocz 2 dni po zabiegu, bo mama się zorientowała, że Mruk wchodzi i wychodzi z kuwety, nie siusiając. Wyniki były następujące (piszę to, co mama przedyktowała mi przez tel):
Ciężar wł: 1,020
MMKD pisze:Jutro dokładnie wypytam, jakie paraetry krwi mamy zbadać - ja bym poszła na całość (nerki, wątroba, trzustka, serce, tarczyca), bo na kolejne kłucie Mama się już nie zgodzi.
MMKD pisze:Strzykawka do tortu, którą Mama kupiła, nie zdała egzaminu - bo tłok nie dochodzi do końca strzykawki i w efekcie całe jedzenie zostaje w wolnej przestrzeni. Może to nie taka strzykawka? Ale ja też niczego lepszego nie znalazłam, choć szukam intensywnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 682 gości