Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolciaa113 pisze:Masza dostała strongholt... wkropliłam między łopatki, tylko się zastanawiam czy nie za niskobo Ona się po tym spokojnie drapie tylną nóżką... dziewczyny, pomóżcie...
jolciaa113 pisze:jolciaa113 pisze:Masza dostała strongholt... wkropliłam między łopatki, tylko się zastanawiam czy nie za niskobo Ona się po tym spokojnie drapie tylną nóżką... dziewczyny, pomóżcie...
Wet powiedział, że nie mogę Jej do jutra głaskać... A co ze spaniem w łóżku??? Mam moją kochaną Maszeńkę wyrzucić z wyrka?![]()
obrazi się na mnie do końca życia...
aamms pisze:jolciaa113 pisze:jolciaa113 pisze:Masza dostała strongholt... wkropliłam między łopatki, tylko się zastanawiam czy nie za niskobo Ona się po tym spokojnie drapie tylną nóżką... dziewczyny, pomóżcie...
Wet powiedział, że nie mogę Jej do jutra głaskać... A co ze spaniem w łóżku??? Mam moją kochaną Maszeńkę wyrzucić z wyrka?![]()
obrazi się na mnie do końca życia...
Ja bym nie wyrzuciła..
Jak masz nie głaskać, to nie głaszcz..
A jak mimo wszystko jednak pogłaszczesz, to po prostu umyj ręce..
Czy Maszka bardzo się drapie?
Może ma uczulenie?
Mój Miś ma uczulenie i jak kiedyś mu to zakropliłam, to wydrapał sobie całkiem porządną łysinkę..
Reszcie kociastych nic nie było..
I mnie tez, a nie tylko jedno kocisko zameldowało się wtedy na tapczanie..
MariaD pisze:Nie, nic się nie stanie.
Z łóżka nie wyrzucaj.Chodzi o to by głaskaniem nie ścierać specyfiku z futra.
Lutka pisze:Melduje się w cudnym wątku![]()
Właśnie dowiedziałam się od Ruach, że Maszka ma cudny domek, a tu się okazuje, że z nowym domkiem Maszki coś nas łączy
Maszeńkę miałam przyjemność poznać, a raczej zobaczyć u aamms i szczerze mówiąc, nie poznałabym koty... To niesamowite zobaczyć, jaki wpływ na kota może mieć WŁAŚCIWY DOM. Gratulacje dla Maszki i dla Ciebie jolcia i Twojego TŻ-a![]()
A propos śnieżnych łap z pędzelkami, chciałabym tylko powiedzieć, że moje ragdolle (w liczbie trzech) również je mają i jest to cecha rasy![]()
Kiedy Ruach powiedziała mi, że planujecie jeszcze powiększyć stadko o małego miaukunka, to miałam w zamiarze polecić Wam hodowlę z Chojnic (bo blisko i hodowla oraz koty bosskie), a cóż widzę? Zawita do Was Izydor, którego też miałam przyjemność poznać. U mniie od 2 tygodni mieszka Hugo z tej samej hodowli![]()
http://kocieskarby.pl/hugo/
Hmm... I jeszcze chyba coś nas łączyChyba "sprzatnęłam" Ci sprzed nosa exo z Inowrocławia
Cieszę się, że trafiliście w końcu na WŁAŚCIWEGO KOTA
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 114 gości