Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
[/quote]dex7 pisze:3. Zostałam sama z tym problem tak jak bylam pewna na 100%
Meggi2
Zacznij może czytać wiadomości prywatne to Ci się problem pomocowy rozwiąże ?
Kasia D. pisze:Czy ktoś z klatką-łapką móglby wieczorem podjechac i złapac matkę kociąt a potem całą rodzinkę odstawić do Niny B?
aga9955 pisze:w kwestii formalnej, bo obiecalam sobie ze w watkach meggi wypowiadac sie nie bede.
i coz mam nie wchodzic i nie dawac jesc, nie ma problemu niech sie sama wyzywi jak niektorzy twierdza, ze kotka dzika sama sie wyzywi - bardzo prosze.Piszesz, że przy każdej wizycie w pralni kotka wywala zabezpiecznie okienka - może uda sie ograniczyć te wizyty?
Kotka poradzi sobie bez Twojej pomocy
ja tez nie ...meggi 2 pisze:aga9955 pisze:w kwestii formalnej, bo obiecalam sobie ze w watkach meggi wypowiadac sie nie bede.
nie wiedze problemu
vega36 pisze:Aniu, proponowałam - podjedziemy z TŻ-etem, przywieziemy żwirek, puszki, suchą karmę i pomożemy w czym będzie trzeba. Przykro mi, że narzekasz na brak pomocy, czujesz się pozostawiona samej sobie z tym problemem. Bo tak naprawdę nie jesteś sama. Gdybyś nie odmawiała, miałabyś o wiele lżej.
meggi 2 pisze:vega36 pisze:Aniu, proponowałam - podjedziemy z TŻ-etem, przywieziemy żwirek, puszki, suchą karmę i pomożemy w czym będzie trzeba. Przykro mi, że narzekasz na brak pomocy, czujesz się pozostawiona samej sobie z tym problemem. Bo tak naprawdę nie jesteś sama. Gdybyś nie odmawiała, miałabyś o wiele lżej.
Haniu , dziękuje , ale nie chce byc obrzucona następnym błotem ,ze sprowadzam pielgrzymki do piwnicy chociaz tam nikogo oprocz Malk i mnie nie bylo. Po co mam robic to dla rozgłosu.
meggi 2 pisze:vega36 pisze:Aniu, proponowałam - podjedziemy z TŻ-etem, przywieziemy żwirek, puszki, suchą karmę i pomożemy w czym będzie trzeba. Przykro mi, że narzekasz na brak pomocy, czujesz się pozostawiona samej sobie z tym problemem. Bo tak naprawdę nie jesteś sama. Gdybyś nie odmawiała, miałabyś o wiele lżej.
Haniu , dziękuje , ale nie chce byc obrzucona następnym błotem ,ze sprowadzam pielgrzymki do piwnicy chociaz tam nikogo oprocz Malk i mnie nie bylo. Po co mam robic to dla rozgłosu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Nul i 48 gości