Konrad

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 18, 2009 2:14

Konrad jest wręcz ŁAKOMCZUCHEM.Może nie jadał do syta i dla tego wszczyna alarm,zawsze kiedy widzi pomiędzy ostatnimi chrupkami dno.Bardzo polubił głaskanie po główce,kiedy coś mówię do niego w tym czasie,wącha moją twarz,jakby w ten sposób lepiej rozumiał.A tak w ogóle to lubi w nocy spać na kołderce,lubi być blisko kogoś.Bardzo ładnie je,wzorcowo korzysta z kuwetki,teraz będzie powtórka odrobaczenia i mam nadzieję że niedługo będzie można mu wykonać testy na białaczkę,jeśli będzie ok. zobaczymy jak reaguje na inne koty.Od kilku dni,kiedy ktoś go przytula i głaszcze zaczyna ssać kawałek ubrania,prawdopodobnie to objawy choroby sierocej,miejmy nadzieję że to minie.Jeszcze futerko nie wygląda najlepiej,ale nie ma żadnych problemów z czesaniem,nawet kąpiel,podawanie tabletki czy mycie oczek znosi rewelacyjnie.
Ja wszystko opisuję dokładnie na moim wątku,tam na bieżąco możesz się dowiadywać co u nas słychać.
Legnica

[poprzednia]