Ja dziś rano zawiozłam mojego małego do NOT na tymczas. Po pracy pojechałam w odwiedziny i na kawe

.
Co się okazało: oprócz tego że jest piękny za każdym razem wydaje się jeszcze piękniejszy!!!!!!!! NOT zabrała Bąka do TOZu na badania i nie zauważono śladu po zapaleniu płuc

cudowne ozdrowienie???
Ja słyszałam jak charczy, kicha i kaszle ale to nie musi być zapalenie płuc, ja sie nie znam

powtorzyłam słowa weta. Nawet zapytałam go co z łapkami bo takie wyłysiałe a on warknął że najpierw musimy go postawić na nogi!!! Jak zadzwoniłam dziś żeby podali nazwę leków które dostał to dowiedziałam się że miał 40.4 stopnie gorączki i wet który go nie badał jak przeczytał co było w kompie napisane to mnie ochrzanił że musi być leczony i nie powinnam tego przerywać!!!
Poza tym podejrzenie ze strony NOT jest takie że go ukradłam

nawet jeśli to nieświadomie i NAPEWNO bym to powtórzyła!!! Wystraszony maly kicur na tak ruchliwej ulicy, pod samochodami się chowa?????

że co wypuścili go na spacer?
Oczka ładne tylko z noska kapie. NOT powiedziała że możliwe że ma początek kk a zmiany na dziąsłach to wynik wymiany ząbów. ....a mój wet krzyczał że one krwawią Nie znosze jak się mnie naciąga!!! Z pysia śmierdzi i są czerwone przy samych dziąsłach dla mnie to bylo też zapalenie
________ _________