Właśnie umówiłam Wieszania na zabieg

jutro o 10.15 trza trzymać mocne kciuki!
Wieszanio na kolankach moich przysypiając podsłuchał jak Pan Doktor spytał "jak się ma Twój Wieszaczek, Kasiu?"

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
piotr568 pisze:A czy są jakieś wieści o kotce która została na Stalowej? Czy babcia poszła do szpitala czy jest jeszcze w domu, czy już może wróciła?
Ewik pisze:Biedulek...Dużo ząbków stracił?
Ewik pisze:Bieduleństwo
No, ale dobrze, że już lepiejWidziałam foty z resekcji zebów, masakra, najpierw się odcina płat dziąsła a potem rwie...brrr, nie dziwie się, że to tak wyglądało...Koty są jednak niesamowite, człowiek by przez tydzień po takim zabiegu, spuchnięty jak bania jadł tylko przez rurkę...a tu proszę, nawet suche kocio poglumał
Niedługo Wieszaczek będzie jak nówka sztuka
JOANNAM pisze:Wysłałam paczkę priorytetem - na samo imię - powiedzieli że powinno dojść. W zawiązanym na supeł woreczku jest Hills k/d, w takim zamykanym na czerwoną plastykową listewkę - Royal Canin Renal - może byc nieco zwietrzały bo to resztka. Jesli chodzi o rekomendacje u nas z mokrego nerkowego jedzona jest tylko Animonda Protect Nieren, z wątrobowego w miarę smakował Trovet (ale już Trovet nerkowy ani rusz), Hillsa k/d i RC Renal niestety ani ani (z RC tylko łyżka pierwszej saszetki), Hillsa watrobowego bedziemy próbować jak nam przyjdzie trochę apetyt, bo na razie to pieczony kurczak nawet nie jest atrakcyjny. Z suchego Hills k/d jakoś wchodzi, ale próbowalismy tylko te dwa (jego i RC - RC atracyjny dla wszystkich kotów, z wyjątkiem nerkowego).
_kathrin pisze:Duży się powoli robi. Figurę ma młodzieniaszka, długie, zgrabne nogi, giętki, zwinny ogon. Linia tułowia odpowiednia. Wystające kosteczki otoczone odpowiednią warstwą tłuszczu!
Oczy bystre, w kolorze soczystej zieleni.
Tylko siwy pysio zdradza jego wiek...
Kochany mój, właśnie zgniótł kocią budkę, do środka się chłopak nie zmieścił
Uschi pisze:_kathrin pisze:Duży się powoli robi. Figurę ma młodzieniaszka, długie, zgrabne nogi, giętki, zwinny ogon. Linia tułowia odpowiednia. Wystające kosteczki otoczone odpowiednią warstwą tłuszczu!
Oczy bystre, w kolorze soczystej zieleni.
Tylko siwy pysio zdradza jego wiek...
Kochany mój, właśnie zgniótł kocią budkę, do środka się chłopak nie zmieścił
Użytkownicy przeglądający ten dział: Rudolfa i 37 gości