Wspaniała historia chłopaków ze wsi na zawsze razem w DS P-ń

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 15, 2009 22:25

Rozliczenie:

WYDATKI
pierwsza wizyta u weterynarza (antybiotyk i witaminy dla obu chlopakow. Nazwy w watku umiescila Aanka- u niej sa ksiazeczki.)- 70 zl

WPŁATY
30zl - Ewar
15zl - Ciaptak

Dziewczyny, bardzo, ogromnie Wam dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystkich juz zapraszam na bazarki, ktore wystawie w weekend. Bez tego nie dam rady... jutro kolejna wizyta.

Zapomnialam dodac- od Aanki nie wezme oferowanych przez nia pieniedzy. To jest wspaniala nastolatka, ktora podczas wakacji pracowala by móc przez reszte roku utrzymywac swoje fretki i kotka. Juz tyle zrobila dla tych wiejskich (i nie tylko) kociastych Babci, ze przynajmniej pieniedzmi nie niech sie nie martwi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sty 15, 2009 23:10

Dziękuję :cry: ale ja muszę dać te pieniądze bo zwariuje :lol: Fajny rym co

Aanka

Od: Pt sie 29, 2008 20:06

Post » Pt sty 16, 2009 8:19

Aanka pisze:Dziękuję :cry: ale ja muszę dać te pieniądze bo zwariuje :lol: Fajny rym co

Prosze sluchac starszych :twisted: :wink: :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt sty 16, 2009 9:17

Śliczne koteczki proszą o domki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Migota

Od: Sob mar 29, 2008 20:57

Post » Pt sty 16, 2009 10:22

Poznanianki, gdzie jestescie?????????????????????????????????
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt sty 16, 2009 18:17

ja dzis bylam na poczcie i zrobilam maly przekaz :oops:

Westi

Od: Pon sty 16, 2006 23:30

Post » Pt sty 16, 2009 18:27

Najpierw foty a potem info....

Obrazek

Obrazek

Czy nie widać że coraz nam weselej?

Aanka

Post » Pt sty 16, 2009 18:35

Westi pisze:ja dzis bylam na poczcie i zrobilam maly przekaz :oops:

8) taka ikonka powinna sie pojawic przy Twoim wpisie :!:
Dziekujemy calym serduchem :1luvu: Dzieki, ze jestes z nami, Westi!!!!!!!!!!!

Wlasnie wrocilam do domu. Wet ocenil poprawe u Speediego jako bardzo duza, a u Simonka troszke mniejsza, ale tez znaczna :D Jakie leki podal napisze Asia, bo u niej sa ksiazeczki. Nastepna wizyta w poniedzialek, ale mozliwe, ze nie bedzie juz potrzeby podania lekow :D :D :D
Zaplacilam 40zl, czyli nie jest zle :wink:

Czekam na telefony od zainteresowanych domkow, ale niestety chwilowo cisza... Kotki sa tak sliczne i tak proludzkie, ze az dech zapiera!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znajdziemy im domki najlepsze na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A zwierzaki Aanki sa tak wspaniale, ze w ogóle moglabym od nich nie wychodzic :wink: Pierwszy raz poznalam takie przyjacielskie fretki :D Dobra energia Asi udziela sie zwierzaczkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt sty 16, 2009 18:47

dziś byliśmy u weta jak się wszyscy domyślają :twisted: . Miałam racje, że chłopakom robi się lepiej to nie były schizy :) weterynarz najpierw wyciągnął Speediego bo to on chce mieć zawsze pierwszy wszystko za sobą dzielna chłopina. Wet obejrzał nosek poprawa znaczna poprawa u niego, nawet zaskakująca :D Dostał antybiotyk Albipen i do końca nie wiem co to za zastrzyk Intrevit?Następny był oczywiście chowający się głęboko w transporterku Simonek , u niego już nie było tak dobrze jak u brata bo oczka dalej wylewają ale poprawa oczywiście też była :D Dostał dwa te same zastrzyki co brat i do tego coś w książeczce mam napisane Dex nie wiem jak to rozumieć a to pewnie coś żeby oczy się uspokoiły. Widać ,że koty już nie są tak obolałe dziś bardzo grzeczne przy zastrzyku :twisted: .Wet powiedział że jak będzie dobrze to już nie musimy przyjeżdżać ale my wolimy się upewnić pojedziemy tam za 3 dni. A potem szczepioneczka (hura)

dziękuję bardzo Westi za pomoc widzisz od razu chłopakom lepiej jak się staramy :lol:

Migota , dziękuję za pomoc banerek :wink:

Aanka

Post » Pt sty 16, 2009 18:49

widzę ,że jeżykówka mnie wyprzedziła :lol: Ja się tak starłam :oops: i nie zdążyłam :lol: Moje to będzie uzupełnienie

Aanka

Post » Pt sty 16, 2009 18:55

Czyli wszystko idzie ku lepszemu,domki się znajdą,no i w ogóle będzie taki happy end.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob sty 17, 2009 9:59

hop

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Sob sty 17, 2009 15:40

Nadal czekamy na telefony :wink:
Caluski dla kociakow i dla reszty Twojej ferajny, Asiu :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Sob sty 17, 2009 19:25

Czy ludzie boją się rozmawiać telefonicznie? Jeżtkówka zwierzaki wycałowane oczywiście . Dziś byłam odwiedzić babcie i tam oczywiście do Dosiulki , nie wiem co ona ma w sobie ,że ja ją tak kocham :roll: pokażę zaraz focie mojego słoneczka w umordowaniu zimowym :)

Aanka

Post » Sob sty 17, 2009 19:29

Obrazek

Obrazek

Aanka

[poprzednia][następna]