Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:To lepiej zamiast może lakcidu i wit B kupić preparat Nutrolin B ? Ma w składzie jedno i drugie. Poza tym można by jezeli koniecznie musi brać antybiotyk zmienić na inny nie taki toksyczny jak Dalacin dla jelit. Ludzie czasem przez pól roku nie mogą sie pozbyć problemów jelitowych po zażywaniu Dalacinu. Mam mieszane uczucia - bo wg logiki i opisu co sie działo kolejność podawanych antybiotyków jest nieco dziwna - prościej było pobrać wymaz z gluta i dać celowany antybiotyk. Myślę, ze bardziej kocie zaszkodzi jak nie będzie jadła a jelita nie będą chciały trawić i pracować tak jak trzeba- znam się na tym bo jestem ludziowym wetem zajmującym się ,,bioteroryzmem"-wongliki i takie inne badziewia
MIKUŚ pisze:Lunka nawodniona. Zjadła dziś 45 ml recovery![]()
![]()
![]()
![]()
Drożdże Saccharomyces boulardii nie zakwaszają przewodu pokarmowego, hamują natomiast działanie toksyn bakteryjnych, stymulują aktywność nabłonka jelitowego oraz pobudzają procesy immunologiczne w obrębie śluzówki jelit
majencja pisze:No i Łobuz jest już u nas w domu. Po drodze został Wacusiem. Nasze koty jak zwykle- Poldek uciekł w przerażeniu, Balbina schowała sie pod stołem a Czesiek z Zuzią / najmniejszą/ chodzą za nim i syczą, puszą ogony warczą. Zero zrozumienia a nie dawno były w podobnej sytuacji .A Wacuś ? Wacuś ma to w głębokim poważaniu - zwiedza sobie przestrzeń.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 89 gości