catalina pisze:jest na polamancach, ma ponoc obrazenia wewn. a oni RTG nie maja, wiec pewnie nie wiadomo
przecież robią gdzieś prześwietlenia, bo nie raz od nich wypożyczałam "ichniejsze"
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
catalina pisze:jest na polamancach, ma ponoc obrazenia wewn. a oni RTG nie maja, wiec pewnie nie wiadomo
Rustie pisze:Jest (był z pół roku temu przynajmniej) w schronisku RTG, nie każdy z wetów umiał obsługiwać
catalina pisze:ale brac go i odstawiac z powrotem
to tez srednio dobry pomysl
catalina pisze:Aga ja ci nie pomogę, nie mam pojęcia, ja w tej chiwli mam stos leków na szafce dla Toski i Miski, ktora chora na nerki, musze pamietac o podawaniu leków, jakie, ile razy i której + kroplówki codziennie i do tego pracuje, a za dwa tygodnie bede pracowac trzy razy tyle, do 21, poza tym za dwa tyg planuje koty poszczepic, u mnie na razie odpada, trzeba czegoś szukac, jak beda zdjecia tu ruszymy z akcja, no ale to musi ktos doswiadczony byc, kto sie nim zajmie porzadnie
catalina pisze:identyczny, Tunisia nawet myslala, ze to Nora, jakos tak od zeszlego tygodnia
kosma_shiva pisze:catalina pisze:identyczny, Tunisia nawet myslala, ze to Nora, jakos tak od zeszlego tygodnia
doktorowi Olkowi trzeba zanieść tego kotka, może wtedy odda mi Norę
kosma_shiva pisze:catalina pisze:identyczny, Tunisia nawet myslala, ze to Nora, jakos tak od zeszlego tygodnia
doktorowi Olkowi trzeba zanieść tego kotka, może wtedy odda mi Norę
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas i 703 gości