kociaki- mają już domk. Kotka Piratka w nowym domku :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 29, 2008 18:50

Z miłą chęcią, ale najpierw to chyba musimy z mamą dojść do siebie po tym szaleństwie :lol:
Obrazek Obrazek
Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los

Brackish

Od: Wto sie 24, 2004 17:13

Post » Nie sie 03, 2008 21:22

Czy mamy jakieś wieści na temat kociaków? i co z domkiem dla rudaska? Zdecydował się ktoś na rudego kawalera? :D
Obrazek Obrazek
Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los

Brackish

Post » Sob sie 09, 2008 19:43

przepraszam, że długo nie pisałam :oops:

Rudy Kawaler jeszcze swojego domku nie znalazł :wink:

Dzieciaki rosną, bawią się i mają apetyty 8)

Dziewczynka pójdzie do domku już za tydzień
nie wiem jak rozstanie zniesie Rudy
pewnie zanudzi się naśmierć :wink:
bo Ona potrafi organizować mu czas wolny, oj potrafi :twisted:
Obrazek

Amidalka

Od: Czw cze 10, 2004 14:46

Post » Nie sie 10, 2008 22:22

Witam wszystkch, trochę mnie nie było, ale mam teraz sporo spraw do załatwiania a do tego procesujemy już od dobrych paru dni razem z TZ -dokocenie :twisted: proszę trzymać kciuki, bo wszystko jest raczej na dobrej drodze:D Bardzo się cieszę, że maluszki mają się dobrze (jest szansa na jakieś foto?? :1luvu: ) Od Patrycji mam też wieści na temat szylkretki i rudaska, którzy zostali zaadoptowani razem - podobno wszystko jest ok i maluszki czują się bardzo dobrze. Czarnuszek, który został oddany w "dniu wielkich łowów" też ma się dobrze i chyba się już zadomowił w swoim nowym domku. Amidalka wysyłam na PW kolejne namiary na osobę zainteresowaną ostatnim rudaskiem, oby tym razem się udało, bo już trochę tych osób było i jakoś nikt się nie zdecydował a nam się chlopak marnuje :evil: Co do mamusi maluszków, to po pobycie u Nordstjerny (jeszcze raz wielkie wielkie dzięki za wszytko :1luvu: ), przebywa ona teraz u mojej babci na tymczasie :lol: i po małych trudnościach natury behawioralnej, kotka ma się lepiej i dziś cały dzień szalała za myszką i piłeczką 8O ogólnie to mam pewien pomysł co może być przyczyną jej zachowania, ale pewności nie mam i nie będę się tutaj kompromitowała :roll: (poczytam stare wątki na forum i może się to potwierdzi) kotka dostanie jeszcze kropelki bacha (jak je wreszcie zakupie) i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiamy wszystkich ja i mój spasiony kocur :roll:
kurcze bym zapomniała, czy ktoś ma może jakieś informacje na temat bezpłatnej sterylizacji kotów? słyszałam od Pani w sklepie zoo, że jakiś czas temu była taka akcja a mam pewną osobę, która chciała wysterylizować kotkę mieszkającą u niej na podwórku ale niestety nie chce na to wykładać pieniążków :? i chyba ma do tego 2 koty do oddania - pozostałość jej miotu (reszta już rozdana-mam nadzieję). Ogólnie sytuacja jest mocno skomplikowana :evil: Jutro będę miała więcej informacji. To chyba tyle, ależ się rozpisałam :roll:
Obrazek Obrazek

Brackish

Post » Pon sie 11, 2008 7:44

Witam Witam! :)
Od wczorajszego wieczora i ja się czaję na Rudasa :) Do przestronnego apartamentu na pierwszym piętrze :)
A ja będę DT jak dorosnę...

_Elza

Od: Wto maja 06, 2008 17:22

Post » Pon sie 11, 2008 8:25

Uwaga, uwaga trzymamy kciuki za rudaska!! :D
Obrazek Obrazek

Brackish

Post » Pon sie 11, 2008 18:53

_Elza zapomniała napisać, że czaimy się niejako wspólnie. Będę bezlitosnym sprawdzaczem i namolnym podglądaczem czy aby Rudas ma wszystko czego zapragnie...za to jestem pewna że w nadmiarze będzie miał miłość i czułość...
Koto-kaś
Obrazek

ogrodniczka65

Od: Śro paź 25, 2006 12:27

Post » Pon sie 11, 2008 19:49

ogrodniczka65 pisze:_Elza zapomniała napisać, że czaimy się niejako wspólnie. Będę bezlitosnym sprawdzaczem i namolnym podglądaczem czy aby Rudas ma wszystko czego zapragnie...za to jestem pewna że w nadmiarze będzie miał miłość i czułość...

Bardzo bardzo sie cieszę!!! rozumiem, że rudzik ma nowy domek :twisted: czy się pospieszyłam??
Obrazek Obrazek

Brackish

Post » Pon sie 11, 2008 19:52 Doprawdy!

Ludzie i koty! Ratujcie mnie, bo się zaduszę!
Własna Matka obraża mnie przy ludziach suponując, jakoby kotu (KOTU) mogło czegoś u nas w mieszkaniu zabraknąć...!!!
...Ghhhh... (zadusiłam się jednak)

p.s.: Ja osobiście jestem za jeszcze jednym maleństwem do towarzystwa :)

edit: Brackish, owszem, bierzemy kawalera w sobotę :)

_Elza

Post » Pon sie 11, 2008 20:04

O rany, rany no to uroczyście informuję, że wszystkie maluchy wielickie znalazły nowe domki!!! :spin2:
Jeszcze raz bardzo,bardzo dziekuję wszystkim za pomoc w odłapaniu, opiece i poszukiwaniu stałych domków dla maluszków, jesteście wspaniali :1luvu: bez was maluchy z kotką pewnie by teraz nadal siedziały na działce.
Po cichu liczę na to, że nowi opiekunowie umieszczą jakieś zdjątka albo chociaż napiszą czasem co u maluszków słychać :roll:
Pozdrawiam
Obrazek Obrazek

Brackish

Post » Wto sie 12, 2008 12:51

Będą zdjęcia, będą relacje z frontu... Będzie także (na razie tylko "najprawdopodobniej" :) ) przybrana mama do nauki i zabawy :)
O, ta: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=68 ... c&start=90
Zanosi się na to, że na drugi dzień po przyjeździe malego do nas, zostanie dokooptowana "guwernantka" :)

_Elza

Post » Wto sie 12, 2008 12:59

:smiech3: :ok:
Obrazek

Amidalka

Od: Czw cze 10, 2004 14:46

Post » Wto sie 12, 2008 13:08

No to ja trzymam kciuki za podwójne 8O dokocenie jak szaleć to szaleć a co! :lol: Czytalam wątek kotki i mam nadzieję, że kotuchy się dogadają bez problemu. Ja dziś muszę wykonać tel w sprawie mojego pojedyńczego dokocenia (chociaż powiem, że różne myśli sie w mojej głowie pojawiają- niestety mój wredek chyba by dokoptowana dwóch kotów na raz nerwowo nie przetrzymał :roll: no ale zobaczymy, zobaczymy nie mówię nie 8) ) więc trzymajcie kciuki!.No i oczywiście proszę pisać jak przebiega przeprowadzka. Gratuluję decyzji i czekam na relacje.
Koty górą!! :twisted:
Obrazek Obrazek

Brackish

Post » Wto sie 12, 2008 15:34

_Elza pisze:zostanie dokooptowana "guwernantka" :)

raczej dokotowana :)
Koto-kaś
Obrazek

ogrodniczka65

Post » Sob sie 16, 2008 14:31

Dzisiaj odbyła się przeprowadzka Rudego do nowego domku. Wszystkich zainteresowanych jego dalszym zyciem zapraszamy do odwiedzania wątku: Lula i Spóła.... http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3391025#3391025
Pozdrawiamy i do zobaczenia; Lula i Spóła !
Koto-kaś
Obrazek

ogrodniczka65

[poprzednia][następna]