Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zirael pisze:villemo5 pisze:To już chyba podpada pod znęcanie się nad AniHili![]()
Zirael, wspominałaś coś o zmianie pracy. Czy to znaczy, że nie nosisz już na głowie gustownego naleśnika??
Sioooostroooooo, czego ja teraz nie rooooobię........ <zapowietrza się Zirael podówjny magister i doktorantka dodajmy w didaskaliach>. Zmieniłam czarny naleśnik na biały naleśnik, oprócz latania z mopem, ścielę łóżka i inne takie okoliczności sprzątam, a ponad to rozwijam się zawodowo i umiem już profesjonalnie obsługiwać ogromny zmywak w kuchni. Khm, ale żeby się nad sobą nie użalać za bardzo dodam, że dostałam tę pracę w zamku, o której wspominałam. I od września będę pracować w czymś na kształt Hogwartu jako ktoś na kształt profesor McGonagall. O. Superaśnie nie?
kristinbb pisze:Supraśnie , supraśnie, pisz więcej o tym zamku...i nie tylko...![]()
villemo5 pisze:Wkurniczona jestem![]()
Dzień do bani!
Zirael pisze:kotkę byśmy jakąs adoptowały... <feministycznie>
villemo5 pisze:Taki jeden doktorzyna mnie wnerwił! Mojej historii choroby nie chce mi wydać...
Ja myślałam, że komputery są po to, żeby ułatwiać ludziom życie. A one służą do utrudniania. Jak się czegoś nie chce zrobić, to wystarczy powiedzieć, że to nie jest proste, bo komputer...
Szlag mnie trafi zaraz jaśnisty!!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 567 gości