Trochę sie pogubiłam ile jest tych kociaków budowlańców.
Tanita to braciszkowie sporo ważą, bo na zdjęciach to takie kruszynki wyglądają na kociaki 4 -6 tygodniowe.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aga86 pisze:Trochę sie pogubiłam ile jest tych kociaków budowlańców.
Uschi pisze:Dużybury (jopop, sorry za plagiat!) biedny - sapie i ciężko mu się oddycha - może też mu za ciepło, ale w łazience ciepło ze względu na Małegoburego
Klonisia - spokojna, w miarę wyluzowana, podjada, nosek sie trochę fafluni
Czarny - jeszcze nieco spanikowany, w dobrej formie, je tak, że trzeba go siłą odrywać od miski (żeby nie zwymiotował potem wszystkiego Rolling Eyes )
Małybury - w porównaniu z wczoraj - niebo! Ma mnóstwo woli przeżycia, energii, łazi po całej łazience! Shocked (rano znalazłam kupki na górze transporterka Wink
Aga86 pisze:Tanita to braciszkowie sporo ważą, bo na zdjęciach to takie kruszynki wyglądają na kociaki 4 -6 tygodniowe.
genowefa pisze:DużyBury - mgr inż. Stefan Karwowski
Czarny - technik Roman Maliniak
CzarnoBiała - Kobieta Pracująca
MałyBury - ? przewodniczący komitetu blokowego Tosiek Walendziak
Uschi pisze:Aga86 pisze:Trochę sie pogubiłam ile jest tych kociaków budowlańców.Uschi pisze:Dużybury (jopop, sorry za plagiat!) biedny - sapie i ciężko mu się oddycha - może też mu za ciepło, ale w łazience ciepło ze względu na Małegoburego
Klonisia - spokojna, w miarę wyluzowana, podjada, nosek sie trochę fafluni
Czarny - jeszcze nieco spanikowany, w dobrej formie, je tak, że trzeba go siłą odrywać od miski (żeby nie zwymiotował potem wszystkiego Rolling Eyes )
Małybury - w porównaniu z wczoraj - niebo! Ma mnóstwo woli przeżycia, energii, łazi po całej łazience! Shocked (rano znalazłam kupki na górze transporterka Wink![]()
tanita pisze:Aga, jakże bym mogła. Przepraszam
![]()
Mi się podoba wersja - Inżynier, Kierownik, Maliniak i Irenka, ale się zobaczy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Martinomive, puszatek, Szymkowa i 67 gości