Gdańsk - kotek będzie żył :), ale ...str.1

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob wrz 29, 2007 12:42

Widocznie ja kocham nie tylko za charakter, chciałabym mieć kotka , którego wygląd również mi pasuje. Pewnie dlatego, że nie jestem kociarą z krwi i kości - wygląd stał się dla mnie bardzo ważny.

Kaszkaa

Od: Nie sie 19, 2007 1:41

Post » Sob wrz 29, 2007 12:46

Jak nie jesteś kociarą z krwi i kości przecież dałaś mu tymczas, a to bardzo dużo :D

kasia1

Od: Pon paź 24, 2005 20:59

Post » Sob wrz 29, 2007 13:06

To nie kociara ze mnie wyszła, ale miękkie serce :)
I ogłaszam wszem i wobec , że w poniedziałek wieczorem Murzynek idzie do nowego domu!!!!!!! Będzie niewychodzący, sama go zawożę, więc zobaczę jeszcze co i jak, ale myślę, że wszystko będzie ok :)

Kaszkaa

Post » Sob wrz 29, 2007 13:29

Gratuluje
Fajnie ze Murzynek ma już swój domek :D

A za Twojego persa trzymam kciuki. Daj znac nam jak poszło z persikiem.
I fotki koniecznie nam pokaż :D
Obrazek

dzidzia

Od: Śro sty 10, 2007 15:15

Post » Sob wrz 29, 2007 13:42

Jestem rozdwojona :) Szczerze mówiąc zdziwiłam się, że to w miarę szybko poszło, to szukanie domku.
Do 15 - go finansowo nie mogę sobie pozwolić na kupno kota. I jeszcze pewnie miau będę przeglądać, a może właśnie do tego czasu się znajdzie długowłosy kociak, kto wie? Podobają mi się jeszcze norweskie leśne, maine coony itp. Byle długie włosie, na którego punkcie mam świra małego :)
Pytanie do osób, które znają się na kotach:
http://www.allegro.pl/item247517310_kot ... lesny.html
Czy te koty mają dużo z norweskiego leśnego poza umaszczeniem, które zresztą bywa różne?
Zresztą zaśmiecę forum i założę nowy wątek.

Kaszkaa

Post » Pon paź 01, 2007 19:45

A więc ogłaszam: Dziś Murzynek trafił do nowego domku - zrobił dobre wrażenie i jego nowa Pani naprawdę się z niego cieszyła :) Myślę, że to dobra decyzja była i mam nadzieję, że to będzie dla niego dom na całe życie. Liczę też na utrzymanie kontaktu i fotki, które będę wklejała :)
Tak więc trzymajcie kciuki za Murzynka, który pewnie nawet imię dostanie nowe.
Miłego wieczoru :)

Kaszkaa

Post » Pon paź 01, 2007 20:14

Super, że Murzynek ma dom.

Co do ogłoszenia na allegro to tez je oglądałam i myślę, że te kociaki niewiele odziedziczyły po Norweskim Leśnym, a przynajmniej na zdjęciu nie wyglądają na długowłose.
Mam nadzieję, że znajdziesz dla siebie tego wymarzonego.

ania_36

Od: Nie lis 13, 2005 12:47

Post » Wto paź 02, 2007 0:06

No i super,kotek w swoim domku,dzięki tobie. :)
A ty możesz teraz pomyśleć o takim kotku,który tobie się podoba.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Wto paź 02, 2007 9:44

Kaszkaa pisze:A więc ogłaszam: Dziś Murzynek trafił do nowego domku - zrobił dobre wrażenie i jego nowa Pani naprawdę się z niego cieszyła :) Myślę, że to dobra decyzja była i mam nadzieję, że to będzie dla niego dom na całe życie. Liczę też na utrzymanie kontaktu i fotki, które będę wklejała :)
Tak więc trzymajcie kciuki za Murzynka, który pewnie nawet imię dostanie nowe.
Miłego wieczoru :)

Kaszkaa jesteś WIELKA :king:

Liczymy oczywiście na fotki z nowego domku, a może nowa Pani Murzynka napisze coś sama w jego wątku - bardzo jestem ciekawa jak zaaklimatyzował się w nowym miejscu, czy nie tęskni za Twoim pieskiem, z którym tak się zaprzyjaźnił ostatnio...
MamaObrazekObrazekObrazekObrazek
Prawdziwa egipska księżniczka z kairskiej ulicy....i książę o migdałowych oczach... rudy łobuz

Mayo

Od: Śro kwi 28, 2004 21:03

[poprzednia]