Aduś-tymczas jest, nowy domek prosi o wsparcie-S.Kat

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 24, 2007 10:06

Chej dziewczyny co to za tajemnica? ja też nic nie wiem :twisted:
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Czw maja 24, 2007 16:34

pomyślałam przeglądając alegro że mogłybyśmy założyć akcje charytatywną dla kotów ze schroniska i pozostałych moich kotów bezdomnych z KP, mogłyby to być dwie oddzielne akcje albo jedna wspolna coś na wzór tego

http://www.allegro.pl/item194420775__afn_charytatywna_na_kota_szarusia_.html
http://www.allegro.pl/item195336381__afn_charytatywna_na_b_chora_kotke_kire_.html
nie żebym zgapiała :oops: ale widze że to działą a nam pieniądze bardzo teraz potrzebne, ja zaczynam finansowo sie powoli zadłuzać żeby udzwignąć moje 12 tymczasików troszke mnie to przerasta więc zaczynam kombinować , poprosiłam też Mała1 o zrobienie 2 skarbonek z napisem dla kotów bezdomnych , ustawiłabym to sobie w moich 2 ulubionych zoologikach i za uzbierane pieniądze w tych sklepach kupowałabym sobie żwirki, puchy,srodki na pchły itp... na to idą mi ogromne sumy :roll:
tylko musiałby nam pomoc ktos, kto umie robić takie rzeczy i wstawic na alegro , trzeba by opisac historie przykładowo nasze pobitej i skrzywdzonej Adusi , Rudiego , maluchów, sama nie wiem kogo jeszcze , powklejać kilka zdjęć tych ktorym pomogłysmy lub tych ktorzy pomocy oczekują .......tylko nie wiem czy pomysł dobry :?
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Czw maja 24, 2007 16:53

Brawo ko_da
pewnie ,ze dobry pomysł :wink: mnie się podoba, ale wykonac nie umiem. :oops:
Puszeczki do sklepików juz zaczęłam robić,jeśli jutro bede w pracowni to postaram się skonczyć.
A z dzieleniem pieniędzy...cóż jakis porządek musimy mieć, żeby nikt nie pomyslał, ze robimy z ich pieniędzmi co chcemy :wink:
nie mozna stracic na forum wiarygodności.
To moze zrobiłby, ktos mądry i kochany :1luvu: ,na razie aukcje na twoje tymczasy, i to bedzie kasa tylko dla Ciebie (oczywiscie ,za wizyty u weta Adusi i reszty ze schroniska katowickiego bedzie szło z puli katowickiej)
Jak myślisz?tak byłoby dobrze?
A potem kiedyś wystawi sie aukcje na schronisko.
Ło matko, niedługo trzeba bedzie ksiegowa zatrudnić :wink:
no i ja uparcie czekam na wątek z Twoimi podopiecznymi,zdjęcia :!: zdjęcia :!: nie lenić mi sie tu :wink:
Prawie kazdy kotek ma swój wątek, PErełka miała,Bendzi,Kicek,Rudi
A o tych u Ciebie gdzie poczytać,hę :?:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Czw maja 24, 2007 17:30

moi podopieczni są na KP :oops: jakoś nie mam głowy by każdemu osobno wątek zakładac i potem go pilnować .... :roll: i tak maluchy szybciutko mają domki a Adusia wąteczek ma no i pewnie Kiaruni z ptasiego karmnika załoze ale nie dziś , dziś mam kiepski dzień...
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pt maja 25, 2007 20:49

na allegro ja taką aukcje charytatywną wystawię
tylko musiałby ktos jakiś fajny tekst napisać
taki chwytający za serce
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Nie maja 27, 2007 20:11

byłam dziś u mamy wymiziałam Adusie nawet zeskoczyła z podusi na ziemie zeby sie poocierać o moje nogi :lol: to wspaniała koteczka ma ogromny potęcjał miłosci w sobie ukryty za zasłoną strachu i przerazenia :( futerko jej wyładniało i wybielało, z oczek mniej leci, łyse placki ładnie zarastają , tylko jak więcej ludzi naraz sie zejdzie ( tak jak dzis moje trzy cioteczki) to kicia woli sie ewakuować za wersalke i tam poczekać az sobie pojdą :? mam nadzieje ze kiedyś przestanie tak uciekac i znajdzie domek ktory ją pokocha :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Nie maja 27, 2007 20:15

ma ktoś pomysł jak napisać i wystawić tą aukcje charytatywną?? 8)
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pon maja 28, 2007 8:17

potrzeny pomysł na aukcję

i ja tez mam prosbe, do tych,nazwijmy to bardziej rozwinietych literacko ode mnie :P
otóz chciałabym zrobic Adusi ogłoszenie do powieszenie, i chciałabym ,zeby baaardzo brało za serducho, a jednocześnie przedstawiało dokładnie Adę, tzn,ze jest biedna,po przejsciach,ze musi miec spokój,ze nie jest rozkosznym brykajacynm kociakiem,ze nie ma zabków itd
ze potrzebuje domu najbardziej na swiecie,madrego domu.
jeszcze troche kuracji i Adusia bedzie tego domku szukać,a czas jest niesprzyjający i moznaby wieszac juz od jutra.
Ma ktos talent? :twisted:

Mała1

Post » Pon maja 28, 2007 10:24

nie mam cos pomysłu moze ktoś inny ma jakomś wene tworczą?? :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pon maja 28, 2007 10:34

Mała1 pisze:potrzeny pomysł na aukcję

i ja tez mam prosbe, do tych,nazwijmy to bardziej rozwinietych literacko ode mnie :P
otóz chciałabym zrobic Adusi ogłoszenie do powieszenie, i chciałabym ,zeby baaardzo brało za serducho, a jednocześnie przedstawiało dokładnie Adę, tzn,ze jest biedna,po przejsciach,ze musi miec spokój,ze nie jest rozkosznym brykajacynm kociakiem,ze nie ma zabków itd
ze potrzebuje domu najbardziej na swiecie,madrego domu.
jeszcze troche kuracji i Adusia bedzie tego domku szukać,a czas jest niesprzyjający i moznaby wieszac juz od jutra.
Ma ktos talent? :twisted:

Ja nie mam...jestem wogóle beztalencie ........kto pomoże Adusi?
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Pon maja 28, 2007 17:28

halo ja wiem że jest upał ale wiem tez że tu są zdolni piśmiennicy :twisted: pomożcie ułozyć no ... :roll:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pon maja 28, 2007 19:51

napiszemy, napiszemy, przyjdzie wena :wink:
wpadne jeszcze kiedys z aparatem do Twojej mamy

Mała1

Post » Wto maja 29, 2007 0:11

mnie ostatnio nic do głowy nie przychodzi :?
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto maja 29, 2007 7:27

Byłyśmy z Małą wczoraj u weta .Adusia czuje się lepiej, sierść ładnie zaczyna odrastać, musi być nadal na diecie, odrobaczyłysmy, kupiłysmy scanemunne, nie jest źle....tylko jest nadal taka wystraszona, musi miec bardzo spokojny domek
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
Obrazek

iwona_35

Post » Wto cze 05, 2007 9:52

czas leci nieubłagalnie moja mama wyjezdza 23 czerwca i wraca dopiero z końcem śierpnia więc sie z Adą przypominamy domek na już bardzo potrzebny !!! Ada wyładniałą nie wymaga już leczenia , diete ma stopniowo rozszerzaną i jest ok nic sie nie dzieje , kotka super radzi sobie z kotami ustawia ich po kątach przynajmniej te ktore są u mamy :lol: zmieniła sie bardzo na plus więc można nasilić poszukiwania domku , mamy na to dwa tygodnie to mało czasu :roll:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

[poprzednia][następna]