Kluska z Pianką w Świnoujściu, Kumpel:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 14, 2007 10:39

Cóż, bywa... nie popełnia będów tylko ten co nic nie robi, teraz jesteśmy mądrzejsi 8O , chyba ... :)
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Śro lis 14, 2007 11:49

myślę że więcej tego akurat błędu nie popełnię :wink:
a moje śliczne stadko i tak będę pokazywac-dlaczego takie piękności widoki mam tylko dla siebie zatrzymywac :wink:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Śro lis 14, 2007 12:21

8O jakie piękne, czy to aby na pewno prawdziwe koty??? takie śliczności!!! :lol:
Obrazek
Obrazek

kirke18

Od: Pt mar 31, 2006 10:17

Post » Czw lis 15, 2007 23:40

Widzę, że Kumpelek już po strzyżeniu :D
Biedaczek musiał się męczyć z tymi kudłami. Do głowy by mi to nie przyszło..
Ale jeszcze trochę, a będzie wyglądał tak pięknie, jak reszta Twojego kociego stadka :D

Sylwi@

Od: Pon lis 03, 2003 23:31

Post » Pt lis 16, 2007 10:26

Hej hej 8)

Się meldujemy :wink:

Koty są piękne i widać, ze niesamowicie zrelaksowane :mrgreen:
Z Kluski robi się Klucha, ale jakie piękne ma futro :D Jak Wy sobie z sierścią radzicie?
Pozdrawiam Was serdecznie i obiecuję częściej zaglądać :) A jak oczy Pianki?
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Pt lis 16, 2007 11:12

Saskia-Kluska obrazi się za Kluchę :wink:
ona wcale gruba nie jest,ale jak jej futerko odrosło i codziennie jest szczotkowane i co tydzień pudrowane to faktycznie wrażenie robi imponujące,żałuję że nie ma rodowodu,bo na wystawach pierwsze miejce za wygląd miałaby na pewno(żartuję oczywiście)oczka Pianki mają swój właściwy jasno zielony kolor,i nic niepokojącego już się z nimi nie dzieje,fakt że do końca życia musi miec zakrapiane Lacrimalem,bo niestety w wyniku choroby i zaniedbania na działkach ma uszkodzoną rogówkę,i powieki przesuwając się ją trą,musi miec sztucznie nawilżaną,ale w niczym jej to nie przeszkadza,i nie ujmuje jej urody :wink: a jaka Pianusia jest słodka to na pewno jeszcze pamiętasz,
Sylwiu,Kumpla nam podmienili
dziś władował się Markowi na poduszkę w nocy i zażądał głaskania,to zupełnie inny kot :D zła jestem na siebie że wcześniej się tego nie domyśliłam,ale teraz ma szansę zostac najbardziej miziastym kotem świata(po Pusiuni)
Obrazek

gayae

Post » Pt lis 16, 2007 12:29

specjalnie dla Gosiar i Jej Mamy-Pusiunia lubi się czasem wtulic w inne futerko,nie zawsze ma na to chęc ale przestały jej tak strasznie przeszkadzac inne koty
Obrazek
Obrazek

gayae

Post » Sob lis 17, 2007 13:12

ulubioną zabawką Kumpelka są wszelkie sznurki,sznurowadła,paski
poluje na nie zawziecie,i jak złapie zębami to nie odda :wink:
Obrazek
Obrazek

gayae

Post » Pon lis 19, 2007 20:07

Bardzo dziękuję!Wierzyć się nie chce,że to będzie możliwe.Dość często wchodzę na forum i kiedy nie mogę czytać już o oceanie kociego nieszczęścia z przyjemnością otwieram ten wątek.Napawa optymizmem.I czyż nie jest prawdą,że koty obdarzane miłością dają jej dwakroć więcej?I że dom z kocim rezydentem jest cieplejszy?Wiem coś o tym.Mam dwie cudowne kotki.

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon lis 19, 2007 21:36

to jeszcze pięc
i będzie ciepło jak u mnie :wink:
zwłaszcza w nocy jak wszystkie kołdrę obsiądą
cieplutko jak pod babciną pierzynką
Obrazek

gayae

Post » Pon lis 19, 2007 22:02

Bardzo chętnie nawet dziesięć takich grzecznych jak moje,ale nie mogę.Postanowiłam być rozsądna.Na wakacje przyjadą chyba koty Gośki,ile ?Nie wiem.Tam co tydzień inna liczba.Już sama się gubię.Ale zazdroszczę,bo stado jest wyjątkowo urodziwe.

ewar

Post » Czw gru 06, 2007 17:55

i nowe zdjęcia wyjątkowo urodziwego stadka :wink:
czy wasze koty też śpią warstwami?
Obrazek
czasem się też przytulają
Obrazek
bo na pewno na siebie wzajemnie polują
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

gayae

Post » Czw gru 06, 2007 19:27

Zdjęcia są super no bo i "obiekty" nieziemskie.Nie mogę myśleć o Kleo Pusia, bo to imię miziastego kota,a dla mnie ona zawsze pozostanie dostojną arystokratką ,ktora z pospólstwem się nie brata.Żartuję oczywiście.

ewar

Post » Pt sty 11, 2008 1:41

Naprawdę, aż miło popatrzeć na tak urodziwe stadko :D
Nie ukrywam, że ciągle jeszcze tęsknię za Kumpelkiem, bo to kot którego nie sposób zapomnieć.
Miziaki dla wszystkich kotów, a dla Kumpelka, oczywiście jeśli mogę prosić dodatkowo całusa w czółko, bo ja go zawsze tak całowałam.

Sylwi@

Od: Pon lis 03, 2003 23:31

Post » Pt lut 01, 2008 17:44

witam po dłuższej przerwie :oops:
jakoś czasu na pisanie w wątku brakowało,ale za to nowa porcja zdjęc moich paskudek
Obrazek
oczywiście na samej górze Pusiunia,polubiła ten drapak prawie jak deskę do prasowania,z resztą kotów jak widac żyje dobrze,nie jest dla nich wylewna ,woli ludzi,ale taka już jej uroda
Kumpel jest cudownym przytulastym kotem,tu się wyciąga na moich kolanach,przytył i zaczyna porastac perską sierścią,już nie przypomina sfinksa :wink:
Obrazek
mały Pędzelek -Ogryzek już właściwie nie taki mały,po lekkich problemach zdrowotnych(robale,mimo odrobaczania!) już zdrowy,cudownie bawi się z wszystkimi futrzanymi ciociami i wujkami,i bardzo nas kocha
Obrazek
dziękuję za wpisy,oczywiście całuski dla Kumpla przekazane,a arystokratka Kleo to już przeszłośc-teraz to naprawdę kochana Pusiunia
Obrazek

gayae

[poprzednia][następna]